ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ;;; ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΤΕ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΕ... ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων - Τριμερής Επιτροπή - Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
ΟΗΕ - η δομή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
Εκτός από την εξαθλίωση του Λαού μας ( Οικονομική Κατοχή μέσω ΔΝΤ και ΕΕ ) θέλουν και τον εδαφικό μας ευνουχισμό ( μέσω Τουρκίας-ΝεοΟθωμανισμού και νέων Περιφερειών )

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ και Νεο-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ:

Ισοπέδωση των Λαών – Υποδούλωση της Ελλάδος

Θέμα δημοσίευσης: ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ Ν.Τ.Π

Δημοσιεύτηκε: Παρ. Μάιος 07, 2010 9:23 pm 

* Προσέξτε τον τόνο της φωνής του κυρίου Τρισέ και τον θρίαμβο στο πρόσωπό του όταν τους λέει (στο ακροατήριό του) ότι η κρίση τους βγήκε σε καλό και όλα βαίνουν προς τα εκεί που σχεδιάζουν. Τους τονίζει ότι μπορεί μεν οι G7 να έγιναν G20, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα ήδη εύρωστα οικονομικά κράτη και κάποια άλλα μικρότερα και ανερχόμενα να συμπορευθούν σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ("global governance"). Και τους θυμίζει ότι η σύμπνοια μεταξύ τους είναι σημαντική. Προσέξτε αυτή την ευφορία και τον ζήλο στην έκφρασή του!
* Το ακροατήριο του κυρίου Τρισέ αποτελείται από μέλη του "Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων", νεοταξίτες όλοι τους, που συνεδριάζουν σε ανύποπτο χρόνο και αποφασίζουν το μέλλον των χωρών της γης...
Του Paul Joseph Watson
Global Research, 2 Μαίου 2010
Αναδημοσίευση από το Prison Planet
http://www.globalresearch.ca/index.php? ... &aid=18940

Σε λόγο που απηύθυνε σε "διακεκριμένα" μέλη του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στη Νέα Υόρκη στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ηγετικό ρόλο σε αυτήν θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας.
Στην προσφώνησή του που είχε τον τίτλο "Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση σήμερα", ο Τρισέ δήλωσε πως η τάξη των ισχυρών είναι ανάγκη να οργανώσει "μια σειρά από κανόνες, θεσμούς, ανεπίσημες συσπειρώσεις και μηχανισμούς συνεργασίας τους οποίους αποκαλούμε "παγκόσμια διακυβέρνηση".
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τρισέ έκανε χρήση του όρου "παγκόσμια διακυβέρνηση" περισσότερες από δώδεκα φορές, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους "η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι άκρως ουσιώδης" προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα οικονομική κρίση.
Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο "Γιατί χρειαζόμαστε την παγκόσμια διακυβέρνηση", και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων ώστε να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Τρισέ μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Θα τα βρείτε και στην επίσημη σελίδα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στο You Tube.
Το πλήρες ακουστικό κείμενο δημοσίευσε επίσης η ιστοσελίδα της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ), ενός διεθνή οργανισμού τραπεζών που έχει αρχίσει εκστρατεία υπέρ ενός παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει αυτά των μεμονωμένων εθνών-κρατών. Στην ομιλία του ο Τρισέ επαινεί την ΤΔΔ λέγοντας ότι έχει ήδη βρεθεί "μπροστά από τις περιστάσεις" στα πλαίσια αντιμετώπισης της οικονομικής χρήσης.
Την Συνέλευση για την Παγκόσμια Οικονομία (ΣΠΟ), η οποία συγκαλείται τακτικά στο κεντρικό κτήριο της ΤΔΔ στη Βασιλεία της Ελβετίας, κατονομάζει ο Τρισέ ως τον επόπτη των οργανισμών για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η ομάδα αυτή εργασίας, σύμφωνα με τον Τρισέ, "έχει γίνει η σημαντικότερη ομάδα εργασίας για την παγκόσμια διακυβέρνηση ανάμεσα στις κεντρικές τράπεζες". Η ΣΠΟ είναι μια επιτροπή για τη χάραξη πολιτικών και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς.
Η ΤΔΔ είναι "υποπροϊόν" του οικονομικού συστήματος Bretton-Woods (που δημιούργησε μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα), και συνδέεται στενά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ελέγχεται κεντρικά από μια ελίτ που αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Ο Τζων Μέιναρντ Κέινς, ο οικονομολόγος που επηρέασε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον την εξέλιξη του οικονομικού συστήματος, τάχθηκε υπέρ του άμεσου κλεισίματος της ΤΔΔ, αφού χρησιμοποιήθηκε για το ξέπλυμα χρημάτων ½ των Ναζί στη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η οικονομική ιστοσελίδα Investors Insight αναφέρεται στην ΤΔΔ ως "την ισχυρότερη τράπεζα που έχετε ποτέ φανταστεί", αποκαλώντας την "το ισχυρότερο οικονομικό θεσμό στον πλανήτη".
Η τράπεζα ασκεί εξουσία με το να ελέγχει τεράστια ποσά από τα νομίσματα διαφόρων κρατών. Η ΤΔΔ ελέγχει το 7% του διαθέσιμου κεφαλαίου σε ξένο συνάλλαγμα και έχει στην κατοχή της 712 τόνους ράβδους χρυσού.
"Με το να ελέγχει το ξένο συνάλλαγμα και το χρυσό, η ΤΔΔ έχει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των οικονομικών συνθηκών σε οποιαδήποτε χώρα", γράφει ο Νταγκ Κέισυ. "Θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που ο "Μπεν Μπερνάνκε"* της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ θα ανακοινώσει την επόμενη άνοδο των επιτοκίων. Να είστε βέβαιοι πως δεν έγινε δίχως την συναίνεση του ΔΣ της ΤΔΔ".
Βασικά η ΤΔΔ είναι για την παγκόσμια κυβέρνηση ό,τι η παράνομη χρηματοδότηση για ένα πολιτικό κόμμα. Μέσα από αυτήν περνάει ο πλούτος των πολιτών προτού γίνει η παράνομη παράδοσή του στο ΔΝΤ.
"Για παράδειγμα, ποσά που συγκεντρώθηκαν από τη φορολόγηση των Αμερικανών πολιτών διοχετεύονται μέσω της ΤΔΔ στο ΔΝΤ και από εκεί οπουδήποτε. Στην ουσία, η ΤΔΔ ξεπλύνει το χρήμα, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγραφή από πού προέρχονται και που διοχετεύονται κάποιες καταθέσεις", γράφει ο Κέισυ.
"Η τράπεζα είχε σημαντικό ρόλο στην υιοθεσία του ευρώ ως κοινού νομίσματος της Ευρώπης. Φημολογείται ότι η επόμενη αποστολή της είναι να πείσει τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό να αλλάξουν νόμισμα, υιοθετώντας ένα κοινό, που ίσως να ονομαστεί "αμέρο". Είναι λογικό να υποθέτει κανείς ότι απώτατος στόχος της τράπεζας είναι η το ένα παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο θα απλοποιήσει τις συναλλαγές και θα εδραιώσει πραγματικά τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας από την τράπεζα αυτή", προσθέτει ο Κέισυ.
Η Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς δεν είναι υπόλογη σε καμία απολύτως τράπεζα κανενός έθνους. Η παραδοχή του Τρισέ ότι ένας κλάδος της διεφθαρμένης ΤΔΔ θα εποπτεύει τον μηχανισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι μια αποκάλυψη που σοκάρει και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ένα εκ φύσεως αντιδημοκρατικό και δικτατορικό μόρφωμα.
Το γεγονός εξάλλου ότι ο Τρισέ αποκάλυψε τη νέα αυτή προσέγγιση στην πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση μπροστά σε ακροατήριο που απαρτίζονταν από μέλη του πυρήνα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων είναι απόλυτα συμβατό με τις παρούσες συνθήκες.
Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων απαρτίζεται από ισχυρούς της ελίτ από όλο το φάσμα της κοινωνίας: κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ΜΜΕ. Είναι το δημόσιο πρόσωπο της μυστικής Λέσχης Μπίντερμπεργκ. Το ΣΔΣ στρατολογεί αποκλειστικά μέλη που έχουν υιοθετήσει θετική στάση προς το σχέδιο για την παγκόσμια κυβέρνηση και τον αφανισμό του κράτους των ΗΠΑ.
Οι στόχοι της αποστολής του ΣΔΣ έχουν περιγραφεί με τον σαφέστερο και λακωνικότερο τρόπο από τον Στρόουμπ Τάλμποτ, πρώην υφυπουργό εξωτερικών επί κυβέρνησης Κλίντον και επιφανές μέλος του ΣΔΣ. Τον Ιούλιο του 1992 ο Τάλμποτ είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τάιμ: "Στον αιώνα που θα μπει τα έθνη όπως τα γνωρίζουμε θα γίνουν παρελθόν. Όλα τα κράτη θα αναγνωρίζουν μια και μοναδική παγκόσμια αρχή. Η εθνική κυριαρχία δεν ήταν τελικά πολύ καλή ιδέα".
Όπως έχουμε ήδη τονίσει, η παγκόσμια άρχουσα τάξη έχει ήδη ανακοινώσει την γένεση της παγκόσμιας κυβέρνησης καθώς και ποιός θα την διοικεί. Όσοι περίμεναν ότι ο ΟΗΕ θα βρίσκεται στο τιμόνι της κατάλαβαν ότι είχαν κάνει λάθος, αφού τόσο η ομάδα των 20 (G20) όσο και η ΤΔΔ ενισχύθηκαν με τους μηχανισμούς που είναι απαραίτητοι για τον συντονισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Στην ομιλία του ο Τρισέ αναγνωρίζει τον ρόλο της ομάδας των 20 στην χειραγώγηση της οικονομικής κρίσης προκειμένου να γίνει σαφής στις αναπτυσσόμενες χώρες η εντολή για "πλήρη ένταξη στους θεσμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης".
Η ομάδα των 20 ήταν αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης.
Βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο όπου το φόρουμ αυτό πραγματοποιεί τη μετάβαση από τη δράση κατά την επίλυση μιας κρίσης στην διαμόρφωση συνθηκών για την πρόληψη μιας κρίσης", είπε ο Τρισέ. Με άλλα λόγια, η τάξη των ισχυρών εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση για να επιτρέψει στα μέλη της ομάδας των 20 να εμφανιστούν σαν σωτήρες, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο ρόλος τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιβάλουν τους κανονισμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης με την πρόφαση αποφυγής μιας παρόμοιας κρίσης.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάυ σε ομιλία του στις Βρυξέλλες, το 2009 ήταν επίσημα η πρώτη χρονιά άμεσης άσκησης εξουσιών της
"Το 2009 είναι επίσης η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με την τοποθέτηση της ομάδας των 20 στο κέντρο διαχείρισης της οικονομικής κρίσης. Η σύνοδος της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή είναι άλλο ένα βήμα προς την παγκόσμια διαχείριση του πλανήτη μας", είπε ο Βαν Ρομπάυ.
http://kostasxan.blogspot.com/


 

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Θέλουν παγκόσμιο νόμισμα και πόλεμο στο Ιράν


http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/blog-post_5326.html

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Alex Jones να συζητά με τον Paul Watson, συντάκτη του prisonplanet.com για τα τεκταινόμενα στην Ιρλανδία όπου έγινε συνάντηση της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για να συζητηθεί και να αποφασιστεί το μέλλον του πλανήτη. Η ατζέντα οριοθετείται σε δύο σημεία. Στο παγκόσμιο νόμισμα που ετοιμάζουν καθώς και στον Πόλεμο με το Ιράν για να υλοποιηθεί η ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης και να παρουσιαστούν οι κύριοι ως 'σωτήρες' που δεν θα ξαναεπιτρέψουν να γίνει πόλεμος


 

22/05/2010

Τελικός στόχος είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση


Έχουν σκοπό να μας βγάλουν από την ζώνη του Ευρώ και να μας γυρίσουν στη δραχμή. Γι' αυτό και διαρρέουν σιγά-σιγά αυτό το σενάριο. Η συνταγή είναι γνωστή και εφαρμόστηκε από τον Τζέφρυ στην περίπτωση του ΔΝΤ. Επειδή η Ευρώπη δεν θέλει τους Τούρκους μέσα στην ένωση, ενώ η Ελλάδα στηρίζει την ένταξή τους, θα βγούμε από την ευρωζώνη και θα επιτραπεί μέσω της απλούστευσης της βίζας η μετατόπιση και τουρκικών πληθυσμών στον ελλαδικό χώρο, κάτι που ουσιαστικά είναι και ο απώτερος σκοπός των Τούρκων .(Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να ενταχθούν στην ΕΕ).
Γι' αυτό και τα φερέφωνα νομάρχες Χίου και Έβρου προετοιμάζουν το έδαφος (η συνταγή είναι η ίδια όπως και με τα προηγούμενα). Η Ελλάδα θα αποτελέσει το μαξιλάρι της Ευρώπης έναντι του τουρκικού επεκτατισμού (όπως έχει ξαναγίνει ιστορικά) , με βαρύ τίμημα τον διαμελισμό της μέσω των περιφερειών. Αυτά έχουν αποφασιστεί από τα γνωστά επιτελεία και έχουν γνωστοποιηθεί στους πολιτικάντηδες της πατρίδας μας μέσω της λέσχης Μπίλντεμπεργκ εδώ και πολλά χρόνια, και τώρα υλοποιούνται. Γι' αυτό και χτίζουν τζαμιά και ανακαινίζουν τα τούρκικα που απόμειναν μετά την επανάσταση, δήθεν για τους μουσουλμάνους από Πακιστάν, Αφγανιστάν κτλ. Πιστεύω πως θα υποκινήσουν την εξέγερση του λαού μέσω της χρεωκοπίας, με σκοπό να τοποθετήσουν την έτοιμη κυβέρνηση μαριονέτα, αλλά και το βασικό να αφανίσουν από τον ελληνικό λαό τις μονάδες εκείνες που από τη φύση τους θα ηγηθούν της εξέγερσης αφήνοντας τον ελληνικό λαό ακέφαλο.
Πιστεύω πως η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φανεί η Τουρκία υπέρμαχος του Ισλάμ και να έρθει κοντά με το Ιράν, όπως βλέπουμε να γίνεται ήδη, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των Ιρανών. Ο πόλεμος εναντίον του Ιράν είναι αναπόφευκτος, διότι η ιστορία έχει δείξει ότι το Ισραήλ δε θα αφήσει κανένα κράτος στην περιοχή του να αποκτήσει τόση δύναμη ώστε να απειλεί την εδαφική του ακεραιότητα. Στον πόλεμο εναντίον του Ιράν θα παίξει σημαντικότατο ρόλο η Τουρκία διότι διαθέτει τα στρατιωτικά περάσματα στην Περσία (ιστορικά γνωστά, γιατί από εκεί περνούσαν πάντα όσοι στρατοί εισέβαλλαν διαχρονικά στην Περσία).
Μπροστά μας έχουμε μία γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντων με πολλές κοσμοϊστορικές αλλαγές, που δυστυχώς η Ελλάδα θα είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικός στόχος όλων αυτών θα είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Η Rand Corporation και οι Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, ψάχνουν έναν «σωτήριο» πόλεμο, στο Ιράν και την Κορέα. Οι Trilateral και οι Βilderberg, κάνουν την κρίση ευκαιρία, για να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της Χούντας των περιούσιων «Επενδυτών», και το παγκόσμιο νόμισμα. Στον τόπο μας «σπρώχνουν» την χούντα της «Εταιρικής Ευθύνης», και τον νέο-οθωμανισμό.
Οι δυνάμεις της αντίστασης κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, σε όλο τον κόσμο, συσπειρώνονται για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και του Εθνικού κράτους. Προσπαθώ να διαδώσω αυτό το μήνυμα.
Σπύρος Χατζάρας


 

Η Δημοκρατία και η Παγκόσμια Χουντική Διακυβέρνηση

Ακούω από πολλούς την ατάκα "χρειαζόμαστε έναν Παπαδόπουλο" και δεν κουράζομαι να εξηγώ ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι αληθινή δημοκρατία. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία δικτατορία ήπιας μορφής ενδεδυμένη το μανδύα της δημοκρατίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει η δημοκρατία για ότι συμβαίνει αλλά η έλλειψη αυτής. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό και πρέπει να το εξηγούμε διαρκώς, να γίνει κατανοητό από όλους. Ο αγώνας είναι για την δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την ελευθερία, ο αγώνας είναι ενάντια στην παγκόσμια "δημοκρατική" διακυβέρνηση (παγκόσμια δικτατορία), που δεν θέλει τα κράτη-έθνη να υφίστανται, αλλά μία πανσπερμία λαών σκλάβων πειθήνια όργανα της νέας τάξης πραγμάτων, γι' αυτό χτυπιούνται οι θρησκείες, τα ήθη και έθιμα των λαών, γιατί αυτά αποτελούν τον συνδετικό κρίκο των εθνών, είναι αυτά τα συστατικά που διαφοροποιούν τους λαούς μεταξύ τους.
Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ιστορία μας, τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας, την γλώσσα μας αλλά και την Ορθοδοξία. Όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι σε λάθος δρόμο. Δεν θα γίνουμε λαός Benetton, γιατί λαός Benetton προϋποθέτει μία θρησκεία (περιούσια), μία γλώσσα (αγγλοσαξονική), ένα νόμισμα, μία κυβέρνηση (περιούσιων), έναν τρόπο ζωής, έναν ηγέτη (περιούσιο), ένα κράτος (περιούσια αυτοκρατορία), έναν λαό σκλάβο και ελεγχόμενο με κάμερες, μικροτσίπ, φακέλωμα, αστυνομοκρατία, αλλά και έλεγχο στο νερό και στο φαγητό.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

ΠΗΓΗ: http://deltio11.blogspot.com


 

Ανοιχτή επιστολή προς την κ. Διαμαντοπούλου

Κυρία υπουργέ, υπερέβητε πλέον τα εσκαμμένα. Απαλείψατε αντισυνταγματικά τον όρο Εθνική Παιδεία. Επιβάλετε με τις κ. Δραγώνα, Κουλούρη, Φραγκουδάκη την διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας ως πρώτης στους Μουσουλμάνους μαθητές στη Θράκη, με την Ελληνική ως δεύτερη, εκτουρκίζοντας συνειδητά τους νέους της ευαίσθητης ακριτικής μας περιφέρειας. Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων αδελφών μας (19 Μαΐου) επιλέξατε στις Πανελλήνιες εξετάσεις θέμα με αναφορά στον δάσκαλο του Χίτλερ, τον συνειδητό γενοκτόνο του Μικρασιατικού Ελληνισμού, Κεμάλ. Μπήγετε στις πληγές των Ελλήνων ως λόγχη και σπόγγο όξους την ανάλγητη πολιτική σας, που υπαγορεύει η σκιώδης Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, της οποίας είστε μέλος. Η πορεία σας ως Υπουργού Παιδείας επιδεικνύει καθαρές αντεθνικές και ανθελληνικές επιλογές. Δικαιούσθε τον τίτλο του πρώτου νεο-Οθωμανού Υπουργού Παιδείας.

Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση (ΠΑΚ) Εκπαιδευτικών

ΠΗΓΗ: http://ethnikonthematon.blogspot.com

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ

... ΑΝΝΑ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ...
ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΑ ;;;
Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ:
Η προκλητική επιλογή του κειμένου με τον τίτλο «Στου Κεμάλ το σπίτι» στις πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της λογοτεχνίας την 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Μετά την απάλειψη του όρου «εθνικής» από το υπουργείο Παιδείας, την μονομερή από την Ελλάδα παραποίηση της ιστορικής αλήθειας δια της αποσιώπησης, την καλλιέργεια του αφελληνιστικού κοσμοπολιτισμού ως ιδεολογία, την αποδοχή του δικαιώματος κάθε λαθρομετανάστη να μάθει την δική του γλώσσα και ιστορία με δικά μας έξοδα, ήλθε και η επιλογή του θέματος με τον τίτλο «Στου Κεμάλ το σπίτι» στις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ Λυκείου. Οι Έλληνες Πόντιοι και Μικρασιάτες καταδίκασαν με ανακοινώσεις και ομιλίες σε εκδηλώσεις των συλλόγων τους, απερίφραστα την χρονολογική και προκλητική σύμπτωση αναφοράς στο ρατσιστή γενοκτόνο Κεμάλ.

Ερωτάται η κ Υπουργός :

1)
Πως κατέληξε το υπουργείο Παιδείας σε αυτή την απαράδεκτη επιλογή με τον έντονα συμβολικό χαρακτήρα;
2) Τον επόμενο χρόνο θα έχουμε πανελλήνιες εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση η θα τις ονομάσετε απλά μαθητικές;

Ο ερωτών βουλευτής

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

0 σχόλια


 

ΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το γράμμα του Παπανδρέλληνα λαθρομετανάστη

Αχμέντ, σου γκράφο σίμερα να σε πώ, ίνε μπολύ γκαλά εντό στο ελάντα.
Εγκό με αρέσει εντό, ίνε γκεμάτο χαζί άντροποι.
Ίρτα στο Ελάντα χορίς φράγκο,
χέζο και κατουράω έξω από τις πόρτες τους,
λερώνω τζάμια στα φανάργια,
κλέβω πορτοφόλια στα λεοφορία, μπουτάω τσάντα γινέκες,
πυροβολάω νταξιτζί, προποτζί γκε βενζινατζή για λίγκα λεφτά
και αφτί ίνε τόσο μαλάγκες που φτιάχνουν τζαμί,
μου ντίνουν τζάμπα νοσοκομίο, τζάμπα φάρμαγκο,
τζάμπα επίντομα ανεργκία και τα μου ντόσουν και τζάμπα σύνταξη!!!

Α ξέχασα να σε πώ,
τόρα ένα μακακαγκιόργκο εντό με έγκανε και έλινας για να τον μπζιφίζο, και αυτός να με γκάνει τα χαντίρια.
Άντε Αχμέντ, πάρε και τάλα τα αντέρφια και τις γκινέκες και τα πεντιά και ελάντε.

Νάνε γκαλά ι μαλάγκες

ΠΗΓΗ:
http://deltio11.blogspot.com


 


 

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010
Ανοιχτή επιστολή προς την κ. Διαμαντοπούλου

Κυρία υπουργέ
Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη στιγμή, μια που βοά ο τόπος για ενδεχόμενη παραίτησή σας
λόγω προβλημάτων παρόμοιων με αυτών που οδήγησαν στην έξοδο την κυρία Άντζελα Γκερέκου, όμως ένοιωσα την ανάγκη να σας απευθύνω αυτήν την ανοιχτή επιστολή, με αφορμή το χθεσινό θέμα "Στου Κεμάλ το σπίτι", του συγγραφέα Γιώργου Ιωάννου, στις εξετάσεις της Γ' Λυκείου.

Κυρία Διαμαντοπούλου
απευθύνομαι σε σας ως πολίτης αυτής της χώρας, της οποίας το κοινοβούλιο, με συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισε το 1994 το νόμο με βάση τον οποίο ορίζεται η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι η Γενοκτονία αυτή έγινε και μάλιστα είχε αυτουργούς, με όνομα και επώνυμο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Γενοκτονίας, από το 1919 μέχρι το 1923, ήταν ο Μουσταφά Κεμάλ, αυτός που, αφού ανεφώνησε το "Επιτέλους τους Ξεριζώσαμε", γεγονός που αποτελεί απόδειξη της Γενοκτονίας, μέχρι το θάνατό του κυβέρνησε δικτατορικά τη γειτονική χώρα, αυτός που αποτέλεσε διδάσκαλο του Αδόλφου Χίτλερ, τα εγκλήματα του οποίου, τηρουμένων των αναλογιών, σε καμία περίπτωση δεν ξεπέρασαν σε αγριότητα και βαρβαρότητα αυτά του δασκάλου του.

Αυτό το πρόσωπο, ο Γενοκτόνος φασίστας Κεμάλ, τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια πριν από λίγους μήνες στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το συνάδελφό σας στην Κυβέρνηση κ. Σηφουνάκη, την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, κυρία Έλσα Παπαδημητρίου, τους καθηγητές πανεπιστημίου κ.κ. Ιωάννη Θ. Μάζη, Αθανάσιο Μαρκόπουλο, Mehmet Saray και τον κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο Σεραφείμ Φυντανίδη (όλοι τους αμοίβονται με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, πλην του Τούρκου κεμαλιστή), υπό την υψηλή επιστασία του Τούρκου πρέσβη και του Γενικού Προξένου στην Αθήνα.

Αυτή η αποτρόπαια και στην ουσία παράνομη πράξη έγινε σε φορέα του υπουργείου σας και ισοδυναμεί με παρουσίαση σε πανεπιστήμιο του Ισραήλ του βιβλίου "Ο Αγών μου", του μαθητή του Γενοκτόνου δικτάτορα Κεμάλ, Αδόλφου Χίτλερ, παρουσία και επιστασία μάλιστα του εκπροσώπου των ναζί. Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε να γίνεται κάτι τέτοιο στο Ισραήλ ή στην Αμρενία; Με άλλα λόγια, με τέτοιες ενέργειες είναι σαν να σπέρνουμε το σπόρο του ναζισμού στο ελληνικό πανεπιστήμιο κυρία Διαμαντοπούλου.

Τότε δεν αντιδράσατε, όπως δεν αντέδρασαν και άλλοι αρμόδιοι φορείς του οργανωμένου ποντιακού χώρου, αφήνοντας την παρανομία να σέρνεται και να μας εμφανίζεται χθες, μια μέρα που εκατομμύρια Ελλήνων δάκρυζαν για τους αδικοχαμένους προγόνους και συνέλληνες, που χάθηκαν από το αιματοβαμένο χέρι του Κεμάλ, υπό τη μορφή "λογοτεχνικού κειμένου", ως θέμα για τις εξετάσεις των μαθητών της Γ' Λυκείου, στο υπουργείο σας, το πρώην Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κυρία υπουργέ
επειδή ο ελληνικός λαός, πέραν του ότι σας εξέλεξε, σας πληρώνει, όπως πληρώνει και όλους αυτούς που προέκριναν αυτό το στην κυριολεξία δηλητηριώδες "λογοτεχνικό" κείμενο, που θα μπορούσε να πάρει το Πρώτο Βραβείο Προπαγάνδας, αφού, ανεξάρτητα από τις προθέσεις του συγγραφέα, πλασσάρεται ως θέμα από το υπουργείο σας σε παιδιά 16 και 17 χρονών, με τον τίτλο μάλιστα "Στου Κεμάλ του σπίτι", χωρίς καμία αναφορά στο εγκληματικό του έργο. Και μόνο το γεγονός ότι αναφέρεται το σπίτι όπου έζησε για περίπου δέκα χρόνια ο Κεμάλ ως σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής, χωρίς καμμία αναφορά στο βάρβαρο γενοκτονικό του έργο, είναι επονείδιστο και κατακριτέο.

Όπως ανέφερα και παραπάνω, ο Κεμάλ είναι χειρότερος από τον Χίτλερ και επιλογές ως θέμα εξετάσεων κειμένων όπως αυτό του Ιωάννου, είναι απαράδεκτες, ανιστόρητες και σίγουρα δεν βοηθούν τους νέους μας να διαμορφώσουν σωστή άποψη για την ιστορία, το φασισμό και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος.

Δεν μπορεί να είναι θέμα σε εξετάσεις ένα κείμενο που νομιμοποιεί δια της πλαγίας ένα άτομο που έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Άλλο δημοκρατία, άλλο ελευθερία της έκφρασης και άλλο συναυτουργία και άθλια νομιμοποίηση ενός στυγνού δικτάτορα, γενοκτόνου των Ελλήνων.

Επειδή όλα αυτά δεν θεωρούνται τυχαία και, όπως είναι φυσικό, μάλλον προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη φάση, που είναι η παραχάραξη της ιστορίας και η επίσημη αγιοποίηση του Μουσταφά Κεμάλ, ως πολίτης αυτής της χώρας σας δηλώνω ότι οι πράξεις αυτές βρίσκουν αντίθετη μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, που καλείται μάλιστα να χρηματοδοτεί τις συγκεκριμένες πράξεις, αλλά και όλους εσάς τους πρωταγωνιστές αυτών των βδελυρών ενεργειών, που ταυτόχρονα παραβιάζουν και το νόμο του 1994, με τον οποίο αναγνωρίστηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Σάββας Καλεντερίδης
Πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας

Υ.Γ. Αλήθεια, σκεφτήκατε να κάνετε εξονυχιστικό διαχειριστικό έλεγχο στους φορείς που διαχειρίστηκαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ, στους οποίους φορείς, σημειωτέον, συμμετείχε και η άνευ νόμιμου πανεπιστημιακού τίτλου καθηγήτρια πανεπιστημίου και Γ.Γ. του υπουργείου σας κ. Θάλεια Δραγώνα;
Αν όχι, σας συνιστώ να το πράξετε και να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα στον ελληνικό λαό, για να κάνετε πράξη το σύνθημα της κυβέρνησή σας "διαφάνεια σε όλα".

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_9875.html 

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ξάνθη, 13 Μαΐου 2010
Προς
Την Υπουργό Παιδείας
Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
κ. Άννα Διαμαντοπούλου

Θέμα: Το νέο Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» του Υπουργείου Παιδείας ανοίγει τους «ασκούς του Αιόλου» για την τουρκοποίηση της εκπαίδευσης στη Θράκη και τον υποβιβασμό της ελληνικής σε δεύτερη γλώσσα

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Προσωπικά, πάντοτε ήμουν υπέρμαχος της ελληνοτουρκικής φιλίας και της γόνιμης -σε κάθε επίπεδο- συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά όχι με όρους υποτέλειας.

Μελετώντας την νέα Πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, της 23ης/3/2010 προς τα Α.Ε.Ι. της χώρας, για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Πράξης: «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» για τα έτη 2010-2013, αισθανόμαστε ότι, ή εμείς έχουμε χάσει τα λογικά μας και παραλογιζόμεθα ή εδώ στη Θράκη συμβαίνουν παράλογα πράγματα. Διότι, εάν είχαμε αντίστοιχες ενέργειες από πλευράς Τουρκίας για την εισαγωγή, παραδείγματος χάριν, της ελληνικής γλώσσας σε όλα τα τουρκικά δημόσια σχολεία της Κωνσταντινούπολης, θα ήταν τότε κάπως κατανοητή η λογική του Υπουργείου Παιδείας. Τώρα όμως, η όλη μεθόδευση προκαλεί εύλογη έκπληξη και απορία, την στιγμή μάλιστα που ευρισκόμαστε ενώπιον μιας ενορχηστρωμένης προσπάθειας του τουρκικού επεκτατισμού να ποδηγετήσει τη Θράκη, αφού είναι γνωστό ότι το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή έχει υπερβεί τα όρια των διπλωματικών του ευθυνών και λειτουργεί ως άτυπο Υπουργείο Θράκης. Πιο συγκεκριμένα, το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, αντί να προάγει –όπως οφείλει– την δημόσια ελληνική εκπαίδευση στη Θράκη δίνοντας τη δυνατότητα –πέραν των χριστιανών– και σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας να μορφώνονται ισότιμα όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες, μεθοδεύει βήμα προς βήμα την τουρκοποίηση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία της Θράκης. Διερωτώμεθα, εάν τα χρήματα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν –εν μέσω της παρούσας οικονομικής κρίσης– να προορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας για να προετοιμάζεται το έδαφος, προκειμένου να εισαχθεί η τουρκική γλώσσα σε ολόκληρη την δημόσια εκπαίδευση της Θράκης και συγχρόνως να υποβιβάζεται η ελληνική σε δεύτερη γλώσσα. Διότι αυτό ακριβώς είναι κατ' ουσίαν το περιεχόμενο και ο στόχος της ανωτέρω Πρόσκλησης. Επιπλέον, αντί το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας να εστιάσει στην αξιοποίηση των προς διάθεση κονδυλίων για τη διεύρυνση και τη δημιουργία νέων δημόσιων σχολείων στη Θράκη, ιδιαίτερα στην ορεινή περιοχή της, δαπανά από το 1997 μέχρι σήμερα μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην κατεύθυνση υλοποίησης Προγραμμάτων, τα οποία δυστυχώς δεν δημιουργούν ουδεμία μόνιμη και βιώσιμη υποδομή στην εκπαίδευση. Ενώ, μόλις αυτού του είδους τα Προγράμματα περατωθούν και αφού έχουν δαπανηθεί μεγάλα ποσά, δεν απομένει καμία ουσιώδης υφιστάμενη δομή και επιστρέφουμε πάλι στην αρχή, όπως έχουμε δείξει και σε άλλες επιστολές μας.

Πιο συγκεκριμένα, στις Ενότητες της εν λόγω Πρόσκλησης, διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «… Μελέτη με αντικείμενο την εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας … στα δημόσια σχολεία της Θράκης… υλοποίηση του μέτρου εισαγωγής της διδασκαλίας της τουρκικής στα δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας. Επεξεργασία αναλυτικού προγράμματος για την τουρκική γλώσσα… Διαμόρφωση Προτάσεων …για τα εκπαιδευτικά υλικά και βιβλία διδασκαλίας της τουρκικής στα δημόσια σχολεία…» (Σελίδες 6,7,8,9 της Πρόσκλησης). Όλα τα ανωτέρω αποτελούν νέες παραχωρήσεις προς τον τουρκικό επεκτατισμό που πριν από λίγα χρόνια κανείς δεν διανοείτο να πράξει. Η εν λόγω δε μεθόδευση του Υπουργείου Παιδείας θεωρούμε ότι υποκαθιστά και επί της ουσίας ακυρώνει όλη την ελληνική διπλωματία και την μέχρι σήμερα ισορροπημένη πολιτική στην Θράκη, στην οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα και ο νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Παράλληλα, το ίδιο πρόγραμμα προωθεί τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία, έτσι ώστε η τουρκοποίηση όλων των Μουσουλμάνων της Θράκης, συμπεριλαμβανομένων των Πομάκων και των Τσιγγάνων (που αποτελούν περίπου τα 2/3 της μουσουλμανικής μειονότητας), να αρχίζει –με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένωναπό τη νηπιακή ακόμη ηλικία. Τραγικότερο δε όλων είναι το ακόλουθο απόσπασμα από την ανωτέρω Πρόσκληση: «…Το περιεχόμενο της επιμόρφωσης θα είναι: νέες παιδαγωγικές μέθοδοι, διαφοροποιημένη παιδαγωγική, … διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας» (σελ. 8 της Πρόσκλησης).
Στην Θράκη επομένως, του 2010, το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, α) μελετά και σχεδιάζει επίσημα την εισαγωγή της τουρκικής σε όλα τα δημόσια σχολεία, β) δημιουργεί δίγλωσσα νηπιαγωγεία, για τα οποία δεν προνοεί κατά τον σχεδιασμό του την χρήση των άλλων μητρικών γλωσσών της μειονότητας (πομακική και τσιγγανική), γ) προάγει διαφοροποιημένη παιδαγωγική, δ) υποβιβάζει την ελληνική σε δεύτερη γλώσσα. Φοβούμαστε δε, ότι μετά από τη Θράκη σειρά έχει η υπόλοιπη Ελλάδα και τα υπόλοιπα δημόσια ελληνικά σχολεία να υποστούν τον διαπολιτισμό του Υπουργείου Παιδείας και τον υποβιβασμό της ελληνικής σε δεύτερη γλώσσα, αφού παντού πλέον υπάρχουν μουσουλμάνοι πολίτες.

Για τα ανωτέρω το Υπουργείο Παιδείας διαθέτει για τους επόμενους 36 μήνες 10 εκατομμύρια ευρώ, εν μέσω περικοπών συντάξεων, μισθών και νέων φορολογικών αυξήσεων. Δεν μπορούμε παρά να καταγγείλουμε αυτήν την προσβλητική για τη Δημοκρατία και την επιστημονική δεοντολογία μεθόδευση.

Ζητούμε από εσάς, Κυρία Υπουργέ, αλλά και από τον Πρωθυπουργό, τους Βουλευτές της Θράκης και σύσσωμο το ελληνικό Κοινοβούλιο, να ανασταλούν άμεσα αυτές οι μεθοδεύσεις του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίες οδηγούν απευθείας στη γκριζοποίηση και διχοτόμηση της Θράκης. Συγχρόνως, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή εγκλωβίζουν τον Πρωθυπουργό της χώρας και την Κυβέρνησή του αλλά και την ελληνική πολιτική σε μια μη αντιστρεπτή κατάσταση πραγμάτων. Για αναλυτικότερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε σχετική επιστολή μας.

Τέλος, επισημαίνοντας το προφανές, ότι τέτοιες μεθοδεύσεις όχι μόνο δεν προάγουν μια ισότιμη φιλία και συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά αντίθετα, δυναμιτίζουν την φιλία των δύο λαών, αφού δημιουργούν όρους υποτέλειας του ενός στον άλλο, σας ζητούμε α) να ακυρώσετε άμεσα την εν λόγω Πρόσκληση, β) να την αναπροσαρμόσετε, αφού προηγηθεί διαβούλευση επιστημόνων από όλα τα ελληνικά Α.Ε.Ι., γ) να περιορίσετε την Πρόσκληση σε θέματα διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας και λοιπής εκπαιδευτικής στήριξης και, δ) ο σχεδιασμός της νέας Πρόσκλησης να προβλέψει ισότιμη μεταχείριση όλων των μητρικών γλωσσών της μουσουλμανικής κοινωνίας.
 
Με ιδιαίτερη τιμή,

Γεώργιος Π. Παύλος

Αναπληρωτής Καθηγητής

Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ.


Ανάρτηση Από τον/την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ στο ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ τη 5/18/2010 03:20:00 πμ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ: Όσο θα έχουμε την Συριζο-Δραγώνα και το Εβραιο-Πασόκ στο τιμόνι της Χώρας, τόσο το ξεπούλημα και η προδοσία θα κυριαρχούν στον τόπο. Είναι πολλά τα λεφτά που σπρώχνει ο Σόρος…

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΒΙΒΛΙΑ - ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

«Τα άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Γένους μας»

Κωστή Μπαστιά «ο Παπουλάκος» 


 

του ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟΥ

Έχω σε πολλά κείμενα ασχοληθεί με τα βιβλία γλώσσας του δημοτικού σχολείου, τα απελέκητα «περιοδικά ποικίλης ύλης», όπως πρέπει να ονομαστούν. Εδώ και λίγο καιρό στρώθηκα και μελέτησα τα γλωσσικά βιβλία του Γυμνασίου.
(Σε κάθε τάξη, πλην των αρχαίων Ελληνικών διανέμονται στους μαθητές τρία εγχειρίδια. Ένα βιβλίο «Νεοελληνικής Γλώσσας», συνοδευόμενο από το «Τετράδιο Εργασιών» και ένα τρίτο που τιτλοφορείται «Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας». Επιπροσθέτως παρέχεται και μια «Ιστορία Νεοελληνικής Λογοτεχνίας» κοινή και για τις τρεις τάξεις). Πρώτα παραθέτω το συμπέρασμα και κατόπιν η τεκμηρίωσή του: Αν τα βιβλία του δημοτικού συνιστούν άχρωμα, άγευστα και άοσμα περιοδικά, προπαιδεία καταναλωτισμού και αμορφωσιάς, του Γυμνασίου προετοιμάζουν και εκπαιδεύουν τον αυριανό ανθέλληνα και εκκλησιομάχο. Θα τα αποκαλούσα, χωρίς φόβο και πάθος, εγχειρίδια γενιτσαρισμού. ( Εξαιρετική κριτική άσκησε στα βιβλία του Γυμνασίου η συνάδελφος, φιλόλογος και θεολόγος κ. Ευδοξία Αυγουστίνου).
Στο παρόν άρθρο θα καταπιαστώ μ' ένα μόνο «βιβλίο», την «Νεοελληνική Γλώσσα» Γ΄ Γυμνασίου. Να έχουμε πάντοτε υπ' όψιν ότι τα νυν σχολικά βιβλία χρηματοδοτούνται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και 25% από εθνικούς πόρους («εθνικοί πόροι»; τι είναι αυτό; τρώγεται;).Ανάδοχος συγγραφέας, ο «νονός», είναι το «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ», εκδοτικός οίκος, ο οποίος μαζί με τον «ΠΑΤΑΚΗ», εξέδωσαν τα πανάκριβα βοηθήματα, πριν ακόμα φτάσουν τα μαθητικά βιβλία στα σχολεία. (Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για εισαγγελείς).Αρχίζω το ξεφύλλισμα του βιβλίου. Παραθέτω τους τίτλους των ενοτήτων.

1η. Η Ελλάδα στον κόσμο.
2η. Γλώσσα – Γλώσσες και πολιτισμοί του κόσμου.
3η. Είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί.
4η. Ενωμένη Ευρώπη και Ευρωπαίοι πολίτες.
5η. Ειρήνη – Πόλεμος.
6η. Ενεργοί πολίτες για την υπεράσπιση οικουμενικών αξιών.
7η. Τέχνη: Μια γλώσσα για όλους, σε όλες τις εποχές.
8η. Μπροστά στο μέλλον. Από τους τίτλους διαπιστώνουμε ότι μάλλον πρόκειται για κομματικό φυλλάδιο της προοδοαριστεράς, παρά για σχολικό βιβλίο. Εισερχόμαστε στα ενδότερα του νεοταξικού κουρελουργήματος.

(Σελίδα 10). Ποίημα του Οδ. Ελύτη, όχι βέβαια από το «άσμα ηρωικό και πένθιμο» ούτε από το «Άξιον Εστί», αλλά κάποιο που τιτλοφορείται «η Alfa Romeo». Ο ηρωισμός είναι «μικροαστική προκατάληψη» και «είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθούν τρόποι, ώστε να απαλλαγεί ο κόσμος από τη βάρβαρη αξία του ηρωισμού», όπως δηλώνει η αρχηγέτης του γραικυλισμού Άννα Φραγκουδάκη.

(Σελ.11). Κείμενο με τίτλο: «Η ελληνική κοινωνία αλλάζει», συγγραφέας Χριστίνα Κουλούρη, της γνωστής πολυπολιτισμικής συμμωρίας (= συν+μωρίας). Το γνωστό αξιολύπητο παραλήρημα περί αφομοίωσης και συνύπαρξης «διαφορετικών εθνοπολιτισμικών ομάδων» και λοιπές αερογεμείς φυσαλίδες. Διαβάζοντας την 3η ενότητα, έχεις την εντύπωση ότι γράφτηκε για ανθρώπους που βαρύνονται με ρατσιστικά εγκλήματα.

(Σελ. 46). «Ο ρατσισμός όπως τον εξήγησα στην κόρη μου». Σελ. 50. Ερωτήσεις του τύπου «υπάρχει σήμερα ρατσισμός στην Ελλάδα;». Σελ. 52. «Πολυεθνικές τάξεις στο σχολείο», του Π. Τσίμα, του γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου του ΔΟΛ. (Σελ. 54). Ερωτηματολόγιο στο οποίο οι μαθητές καλούνται να αποδείξουν τα αντιρατσιστικά τους αισθήματα. Σελ. 55. Ερώτηση: «Είναι οι Έλληνες ρατσιστές;» και από κάτω φυλλάδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του ρατσισμού. Σελ. 57. Κείμενο: «Η γενετική είναι …αντιρατσίστρια». (Αξιοσημείωτο: σχεδόν όλα τα κείμενα είναι αποκόμματα από το «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ»).

Με λίγα λόγια πρέπει τα παιδιά να νιώσουν ενοχές, να ομολογήσουν το ρατσισμό τους, το κακό που τους βρήκε γιατί είναι Έλληνες, να εξομολογηθούν το ανόμημά τους και να δηλώσουν ότι εφεξής θα προσπαθούν να αποδείξουν τον αντιρατσισμό τους καταστρέφοντας ενίοτε και πυρπολώντας την ρατσιστική αυτή χώρα που τους γέννησε, την Ελλάδα.

(Σελ. 65). Κείμενο: «Ευρωπαϊκή Ένωση και ελληνική ταυτότητα». Διαβάζω μια αριστουργηματική πρόταση. «Είμαστε όλοι εκτεθειμένοι σε αληθινό βομβαρδισμό πολιτιστικών προϊόντων που διαμορφώνονται σύμφωνα με τη διεθνή διαφημιστική προβολή. Τα κράτη – έθνη δεν ανέκοψαν αλλά αδιαφόρησαν γι' αυτήν την εξέλιξη. Η Ελλάδα την ενίσχυσε μάλιστα έμμεσα με ιδεολογικό προσανατολισμό σε μια διαστρεβλωμένη και γι' αυτό χωρίς απήχηση ελληνική και χριστιανική παράδοση…». Υπογραφή: Κ. Σημίτης, ο εκσυγχρονιστής τιποτάνθρωπος.

(Σελ. 72). Κείμενο: «Μετανάστες, οι είλωτες της Ευρώπης» (και πάλι η αντιρατσιστική υστερία). Από τα «ΝΕΑ», όπου ο συγγραφέας Γκαζμέτ Καπλάνι, Αλβανός μετανάστης, εγκαλεί την Ελλάδα για την μη απόδοση ιθαγένειας στους καταπιεζόμενους επήλυδες. (το 2003). Ο αγώνας του βεβαίως δικαιώθηκε…
(Σελ. 106). Κείμενο: «Ο νεανικός ιδεαλισμός». Εδώ τα παιδιά μαθαίνουν ότι «το πιο σημαντικό στη ζωή τους είναι να προστατεύουν τα τροπικά δάση, να σώσουν τις θαλάσσιες χελώνες…». Συγγραφέας κάποιος Dalglish, ακτιβιστής, οικολόγος, φιλόζωος και τα συναφή, παρδαλοειδή μπουρδολογήματα. Σαφές το μήνυμα. Δώστε νόημα στη ζωή σας, σώστε την Καρέτα – Καρέτα.

(Σελ. 113). Κείμενο επαινετικό για τους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ). (Σελ. 116). Πάλι κείμενο εξυμνητικό για τους Δούρειους Ίππους που λέγονται «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις». Συγγραφέας; Ο άνθρωπος που αισθάνεται δυστυχής που είναι Έλληνας, ο Νίκος Δήμου, η γνωστή «ανθρωποκάμπια» (Κόντογλου), που δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Schooligans» πως στην ταφόπλακά του επιθυμεί να γραφτεί το εξής υβριστικό: «Άντε και γ… Δεν ντρέπεστε να είστε εσείς ζωντανοί και εγώ να μην υπάρχω». Γράφει στο έντυπο…λύμα του ότι είναι υπερήφανος που ανήκει στις περισσότερες ΜΚΟ (οι οποίες μισθοδοτούνται με 500.000.000 ευρώ από το Δημόσιο κατ' έτος, όπως αποκάλυψε ο «Στάθης» στην Ελευθεροτυπία), και ότι εμείς οι κακοί Έλληνες αντιδρούμε, όταν οι ΜΚΟ «διαμαρτύρονται για καταπίεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των Σλαβόφωνων ή των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα». (Γι' αυτόν τον «καντιποτένιο» όπως θα έλεγε ο Μακρυγιάννης, βρήκαν θέση στα σχολικά βιβλία. Παλαμάς, Κάλβος, Σολωμός, Σεφέρης, και άλλοι και άλλοι «ωραίοι Έλληνες» είναι προγραμμένοι. Μάλιστα οι συγγραφείς του γυμνασιακού βιβλίου παραπέμπουν και στην ιστοσελίδα του νεογραικύλου, για να εντρυφήσουν και να εμπεδώσουν οι μαθητές τις «εθνοσωτήριες» και «παιδαγωγικότατες» σάχλες του).
(Σελ. 148). Διαβάζω το αρμόζον, σε οινόφλυγες χασομέρηδες ξενυχτάδικου και όχι σε 14χρονους ή 15χρονους μαθητές, κείμενο. «Άμα ξυπνήσεις και έχεις βγάλει ουρά/ αν κοιταχτείς και έχεις βγάλει βυζιά/ Don't worry be happy…». Κλείνω το βιβλίο, πιάνω την μύτη μου, δεν αντέχω άλλο τις αναθυμιάσεις. Ας μην απορούμε, λοιπόν, και ας μη πέφτουμε από τα σύννεφα, γιατί το αθώο και γελαστό παιδί του Δημοτικού, μεταμορφώνεται σε 5-6 χρόνια, σε κουκουλοφόρο που πυρπολεί καταστήματα και ανθρώπους. Χωρίς Θεό, χωρίς φιλοπατρία, σέβας, φιλοτιμία, αξίες που δεν αντικρίζει πουθενά στα ρυπαρογραφήματα που του φορτώσαμε, μαθαίνει πως όλα επιτρέπονται.

Νατσιός Δημήτρηςδάσκαλος-Κιλκίς


 

Σχόλιο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ: ΕΥΓΕ Δάσκαλε ! Οι άλλοι δάσκαλοι και φιλόλογοι πού είναι ; Δεν παίρνουν μπρος με τίποτα ; Η ευθύνη μας τεράστια…

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ


 

Το 1988, η Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών προκήρυξε θέση αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο την «Ιστορία Νεωτέρας Ελλάδος». Υποψήφιοι μείνανε τελικά δύο, οι Δημήτρης Μιχαλόπουλος και Αντώνης Λιάκος, επίκουροι καθηγητές τότε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τελικά τη θέση την πήρε ο Λιάκος – παράνομα όμως, επειδή εκλέχτηκε με επιτροπή διμελή και όχι τριμελή, όπως ο Νόμος ορίζει. (Δεν βρίσκανε τρίτο δηλαδή, για να τον κάνουνε νόμιμα.)

    Ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η εκδίκαση της υπόθεσης καθυστέρησε επί εφτά χρόνια. Τελικά, εκδόθηκε η απόφαση 3138/1996, με την οποία ακυρώνεται η εκλογή του Λιάκου. Επειδή όμως αυτός ο τελευταίος είχε στο μεταξύ προλάβει να προαχθεί στη βαθμίδα του καθηγητή, τονιζόταν στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι, εφόσον προϋπόθεση της εξέλιξής του αυτής αποτελούσε η νόμιμη εκλογή του στη βαθμίδα του αναπληρωτή (η οποία εκλογή αποδείχτηκε παράνομη), έπρεπε να εκπέσει στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή και να επαναληφθεί η διαδικασία πλήρωσης της θέσης του αναπληρωτή – νομίμως αυτήν τη φορά και με συνυποψήφιό του τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο.

    Επιπλέον, μετά την κοινοποίηση αυτής της απόφασης (3138/1996) του Συμβουλίου της Επικρατείας στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος αυτού του τελευταίου σε έγγραφό του προς τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής ζήτησε την ανάκληση του διορισμού του Α. Λιάκου σε θέση καθηγητή. Αυτό όμως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Και αντί για αυτό οι κατά καιρούς πρυτάνεις του πανεπιστημίου Αθηνών προσπάθησαν να βρουν άλλες «λύσεις», με μοναδικό σκοπό «να μην πειραχτεί ο Λιάκος». Οι λύσεις όμως αυτές και οι συνακόλουθες μεθοδεύσεις ήταν εξώφθαλμα παράνομες – κάτι που δεόντως επισημάνθηκε από τον κατά το 2000 Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας καθώς και από τον τότε Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής.

    Η υποστήριξη που έχει ο Λιάκος οφείλεται στον δικηγόρο του, τον γνωστό Νίκο Αλιβιζάτο, ο οποίος αποτελεί κρίκο της προστατευτικής αλυσίδας που συνδέει τον Λιάκο με το παρακράτος του Συριζο-πασόκ και, ακόμα πιο πέρα, με τον Σόρος. Ο Αλιβιζάτος, φίλος και παλιότερα συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, έχει την αντίληψη ότι Νόμος είναι ό,τι συμφέρει αυτόν τον ίδιο και τους φίλους του. Ενώ, πράγματι, στο φύλλο της 13ης Σεπτεμβρίου 1998 (σελ. Α 24) της εφημερίδας Το Βήμα, διατυμπάνιζε πως «Συμβούλιο της Επικρατείας αποτελεί το σοβαρότερο θεσμοθετημένο αντίβαρο στην ισχύ των κυβερνώντων», σε δικόγραφό του προς τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο έλεγε ακριβώς το αντίθετο: «η διοίκηση (δηλαδή το κράτος) έχει την ευχέρεια και όχι την υποχρέωση να ανακαλεί τις παράνομες πράξεις».

    Αυτά ως προς τον Λιάκο, που ζει και βασιλεύει. Όσο για τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο, αφού υπέστη αυτήν την κατάφωρη παρανομία, διώχτηκε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου ήταν ωρομίσθιος καθηγητής, έχασε τη θέση του ως καθηγητή στη Ναυτική Σχολή Πολέμου, διώχτηκε και απ' αλλού και τελικώς έμεινε και τέσσερα χρόνια άνεργος.

Οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τηρώντας την τακτική του να μην απαντούν, έχουν, μέχρι σήμερα, αρνηθεί να εφαρμόσουν την απόφαση 3138/1996 του Συμβουλίου της Επικρατείας – με τα γνωστά γενικευμένα αποτελέσματα στον χώρο της Παιδείας, που έχει πια από καιρό πάψει να είναι εθνική.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 3138/1996 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ Ο Α. ΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠ. ΑΘΗΝΩΝ

Στο epitropi1978@gmail.com αφήνουμε μήνυμα με τα στοιχεία μας

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΤΟ …ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΣΟΚ

Νυν υπέρ πάντων ο αγών!

Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατικές διαδικασίες

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, προς τους συντρόφους του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ,
που κρατούν ψηλά τη σημαία των αρχών της 3ης του Σεπτέμβρη απέναντι στο υπαρκτό ΠΑΣΟΚ:

Τι σχεδιάζει για την Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του; Έχει πραγματικά στόχο να «σώσει» την Ελλάδα από τα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά αδιέξοδα ή απεναντίας να μας οδηγήσει σε κοινωνικές και εθνικές περιπέτειες ή ακόμη και καταστροφές;
Έχει στόχο να διασφαλίσει τον κοινωνικό ιστό και την εθνική ομοψυχία ή να σπάσει την κοινωνική και εθνική συνοχή, αποδυναμώνοντας και κατακερματίζοντας το εσωτερικό μέτωπο, που ούτως ή άλλως ταλανίζεται από τη φρικιαστική καθημερινότητα;
΄Εχει στόχο να οργανώσει την άμυνά της σ' όλες αυτές τις εξωτερικές επιβουλές κι επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας ή να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απολέσει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός κυριαρχικά του δικαιώματα στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, υποχωρώντας στις απαιτήσεις των Αγγλοαμερικάνων, Νέο- Οθωμανών και λοιπών «φίλων και συμμάχων μας»;

΄Εχει στόχο με το σχέδιο Καλλικράτης, να εξασφαλίσει την ακεραιότητα της Ελλάδας στα σημερινά σύνορα ή να μετατρέψει την πατρίδα μας, σε πολυδιασπασμένη επαρχία της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης;

΄Εχει πρόθεση με τη μεταναστευτική του πολιτική να κατοχυρώσει την ομοιογένεια των Ελλήνων και την κοινωνική συνοχή ή καταστήσει τους ΄Ελληνες μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα;

Τι θα γίνει με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που θα εποικίσουν την Ελλάδα;
Σε τι αποσκοπεί η έλευση του ΄Ερντογάν στην Ελλάδα κάτω από τις σημερινές συνθήκες; Θέλει να διαπραγματευτεί τη συγκυριαρχία του Αιγαίου και της Θράκης και να συμφωνήσει στο νέο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο; Μήπως αυτό σημαίνει πρακτικά ότι «χάσαμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας» και συνεπώς πρέπει να διαπραγματευτούμε με τους Νέο – Οθωμανούς τι και πόσο θα χάσουμε;
Που αποβλέπει τελικά η πολιτική του;
Οι έως τώρα «αποχρώσεις ενδείξεις» μας οδηγούν σε εφιαλτικά σενάρια, που, αν γίνουν πραγματικότητα, θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια όχι μόνο πολυπολιτισμική κοινωνία, την οποία ασπάζεται και διακηρύττει ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και σε αλληλοσπαρασσόμενη πολυεθνική, στα πλαίσια ημιανεξάρτητων, σε πρώτη φάση και ανεξάρτητων σε δεύτερη επαρχιών και τους ΄Ελληνες σε μειονότητα, κι' αυτή υπό εξόντωση.

Ηδη η ανεργία, η ανασφάλεια στην αγορά εργασίας και το αβέβαιο μέλλον μιας κοινωνίας εξαθλίωσης και τρόμου και διάλυσης, θα οδηγήσουν τη νεολαία σε φυγή, για την αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος, γιατί στην Ελλάδα μέλλον για τη νεολαία μας δεν θα υπάρχει.
Για να απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα, θα ξεκινήσουμε πρωτ' απ' όλα από ορισμένες οφθαλμοφανείς διαπιστώσεις:
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προέκυψε από παρθενογένεση και συνεπώς υπάρχει μια προϊστορία που καταδεικνύει την πολική του και τις στοχεύσεις του.

Υπήρξε επανειλημμένα υπουργός σε καίρια υπουργεία, όπως της (Εθνικής) Παιδείας και του υπουργείου εξωτερικών και έχει προσφέρει δείγματα γραφής από το παρελθόν στις κυβερνήσεις κυρίως του Σημίτη, υπηρετώντας πιστά την ανάλγητη, φαύλη, αντιλαϊκή και καθαρά αντεθνική πολιτική του τελευταίου, ο οποίος είχε τονίσει το απαράδεκτο:
«Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μία σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα».

Βαρύνεται εξίσου με τους ανωτέρω και με τα ανωτέρω, εφόσον δεν έχει εκφράσει μια διαφορετική στάση και θέση, τόσο με την παράδοση του Οτσαλάν, όσο και με τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, όσο και με τόσα και τόσα άλλα ζητήματα, που αφορούν την εθνική και κοινωνική συνοχή.
Όπως είναι γνωστό, ποτέ και σε κανένα πρόβλημα εσωτερικής ή εξωτερικής πολιτικής δε διαφοροποιήθηκε από τους προαναφερόμενους πρωθυπουργούς ή εξέφρασε κάποια αντίρρηση ή επιφύλαξη. Αντιθέτως υπεραμύνθηκε πάντοτε της πολιτικής Σημίτη, έστω κι' αν τελευταία, για λόγους κυβερνητικής εξουσίας, προσπάθησε να τον απομακρύνει, χωρίς φυσικά να διαφωνεί με την πολιτική του προκατόχου του σε ότι εκείνος είχε αποφασίσει.
Στήριξε με πάθος το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν και το στηρίζει στη νέα του μορφή, αναγνώρισε μαζί του, ότι υπάρχουν ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, προσυπέγραψε την συνθήκη του Ελσίνκι για συνοριακές διαφορές με την Τουρκία, υπεραμύνεται της «ελληνοτουρκικής φιλίας», αποδέχτηκε τη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια και μας αφήνει σε ασάφεια και αβεβαιότητα για τις προθέσεις του, σχετικά με τις απαιτήσεις των Τούρκων για συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Επιπλέον μας προϊδεάζει για υποχώρηση στο Σκοπιανό.

Δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή του, να μεταβάλει την Ελλάδα σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, με την πολιτική που έβαλε σε εφαρμογή, τώρα που το ΠΑΣΟΚ επανήλθε θριαμβευτικά στην κυβέρνηση και ο ίδιος καθορίζει, ως απόλυτος μονάρχης, ελέω πρωθυπουργικοκεντρικού συντάγματος του 1986, τις τύχες της πατρίδας μας, μαζί με όλους τους αμερικανόφερτους και αμερικανοθρεμένους απολίτικους τεχνοκράτες της κυβέρνησής του.

Τοποθέτησε στην θέση του αντιπροέδρου, τον άνθρωπο που αποκάλεσε τον πατέρα του κλεπταποδέκτη, παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και συνέπραξε καίρια στην κυβέρνηση Σημίτη στην απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στα Ίμια. (γκρίζες ζώνες), που αποτελεί εσχάτη προδοσία. Απομάκρυνε συστηματικά όλους όσους αποτελούσαν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.
Και όλα στο όνομα του κόμματος, που στην ιδρυτική του διακήρυξη ευαγγελίζονταν την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Τι απ' αυτές τις αρχές κράτησε ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και οι προκάτοχοί του, πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ;
Η κατεπείγουσα ψήφιση του μεταναστευτικού νόμου για την ιθαγένεια, χωρίς να δοθεί χρόνος για μια πιο νηφάλια αντιμετώπιση του τόσο σημαντικού αυτού προβλήματος για το μέλλον αυτής της χώρας, ο αφελληνισμός που επιδιώκεται συστηματικά και προγραμματισμένα, μέσω της παιδείας και μάλιστα στην πιο τρυφερή ηλικία, από Δραγώνα, Φραγκουδάκη, Βερέμη, Κουλούρη κ.λπ, η κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, για να μην ενοχλούνται πιθανόν οι βόρειοι γείτονές μας, η κατάργηση του Υπουργείου Αιγαίου στην ευαίσθητη αυτή περιοχή, καθώς και η αδράνεια και η απραξία στις επιβουλές και διεκδικήσεις της ΄Αγκυρας, για κοσοβοποίηση της Θράκης, ο υποβιβασμός και αδρανοποίηση των Πρεσβειών μας, η κατάργηση βαθμηδόν των εθνικών μας εορτών και η αποδυνάμωση της αποτρεπτικής μας ισχύος στο Αιγαίο, η χείρα φιλίας προς την Τουρκία, ενώ αυτή απειλεί με causus belli και αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, η αποφυγή διεθνοποίησης της ποντιακής γενοκτονίας (η σουηδική βουλή την αναγνώρισε), συνιστούν πολιτική καταστροφής του έθνους – κράτους, που λέγεται Ελλάς και μάλιστα σε περιόδους βαθιάς οικονομικής κρίσης, που επιβάλει την κοινωνική συνοχή και ομοψυχία του ελληνικού λαού, για την αντιμετώπιση τέτοιων αρνητικών συνθηκών.
Το σχέδιο Καλλικράτης, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εδώ τεκταίνεται και μπαίνει σε εφαρμογή ένα καλά μελετημένο συνολικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, με απεμπόληση της εθνικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σ' όλα τα προαναφερθέντα μέτωπα και σε αφελληνισμό του τόπου, με τη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής κοινωνίας, ανίκανης πια να υπερασπιστεί τα απαράγραπτα δίκαια του ελληνισμού και επιπλέον ευεπίφορης στους αντεθνικούς σχεδιασμούς των εσωθεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.
Που πήγε το περίφημο: «Η Ελλάδα στους ΄Ελληνες!», που ηχεί πια ως ειρωνεία;
Αυτή η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, από ένα πατριωτικό και με εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες Κίνημα, για το οποίο παλέψαμε σκληρά και με ανιδιοτέλεια, μεταλλάχθηκε (έπαθε μεταμορφισμό) σε ένα αντεθνικό, αντιλαϊκό, παγκοσμιοποιημένο, νεοφιλελεύθερο, νεοταξικό κόμμα, που απειλεί να καταστρέψει και να αφανίσει την Ελλάδα. Δε φτάσαμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τυχαία.
Τρία είναι συνοπτικά τα σημαντικότερα θέματα που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, συνεπικουρούντων φυσικά και των υπολοίπων, τα οποία προαναφέραμε
1. Το μεταναστευτικό: Η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που έχει μεταβληθεί σε χώρο και όχι σε χώρα, απ' όλα τα σημεία του ορίζοντα και κυρίως η είσοδος ενός σημαντικού, ανεξέλεγκτου αριθμού ισλαμιστών λαθρομεταναστών, εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους, για την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού και μετατροπή του, μετά από ένα κρίσιμο μέγεθος, σε μειονότητα, (πρώτα ισλαμική και μετά πιθανόν τουρκική), όπως φυσικά και σε άλλες μειονότητες.

Μειονότητες οι οποίες πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν υποχείριες σε εντολές ξένων κέντρων. Η χρηματοδότηση τους από μέρους ισλαμικών χωρών, όπως της Σαουδαραβίας, της Τουρκίας και των κυβερνητικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων των «φίλων και συμμάχων» μας, θα αλλάξουν τη σύνθεση του πληθυσμού, ώστε σε μερικές δεκαετίες οι ΄Ελληνες στον τόπο τους να αποτελούν μειονότητα και οι αλλοδαποί πλειοψηφία.
Τι θα γίνει με τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες (στην πλειοψηφία τους από ισλαμικές χώρες με εξαιρετικά ανεπτυγμένο φονταμεταλισμό), που θα κατακλύσουν την Ελλάδα;
Ποιος θα αποτρέψει αυτόν τον εποικισμό;
Η Τουρκία αποδεδειγμένα υποθάλπει και διευκολύνει τους δουλέμπορους, γιατί την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας εξυπηρετεί η άλωση της Ελλάδας από μέσα. Αποτελεί στρατηγική της επιλογή. Είναι μάλιστα και ανέξοδη και παρουσιάζεται σαν ανθρωπιστική πολιτική, την οποία έρχονται να στηρίξουν οι λεγόμενοι και αυτοαποκαλούμενοι «διεθνιστές», υπηρετώντας τα σχέδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
Μας προβάλουν το επιχείρημα:
Χωρίς τους λαθρομετανάστες θα είχε φτωχύνει η χώρα.

Η απάντηση: Και τώρα που βρίσκεται η πατρίδα μας;
Είναι τελείως λογικό να προκύψει μια τέτοια εξέλιξη, αν λάβει κανείς υπόψη του την υπεργεννητικότητα των ισλαμιστών και γενικά των ξένων, την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και τη φυγή, κυρίως της νεολαίας μας, λόγω ανεργίας, ανασφάλειας και διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής, που δημιουργεί για τους ίδιους του ΄Ελληνες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα ένα εχθρικό περιβάλλον.
Η Ελλάδα θα αδειάσει από τους ΄Ελληνες και η χώρα θα γίνει χώρος για τους λαθρομετανάστες.
Η σπουδή για την ψήφισή του μεταναστευτικού νόμου, μέσα σε απόλυτα αρνητικές συνθήκες για την Ελλάδα, εξαιτίας της οικονομικής και γενικότερης κρίσης, αποτελεί ένδειξη αυτής της στρατηγικής που υπηρετεί ο Γιώργος Παπανδρέου, με αποτέλεσμα τον κατακερματισμό του κοινωνικό ιστού της ελληνικής κοινωνίας.

2. Ο αφελληνισμός της παιδείας, ώστε να μην είναι δυνατή η αφομοίωση των λαθρομεταναστών στην ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό, η διαπολιτισμική αγωγή που προωθείται από το Υπουργείο Παιδείας και ορισμένες ΜΚΟ, (βλ. Σόρος)[12], καθώς και οι μειονότητες που θα δημιουργηθούν, θα διευκολύνουν τη διεκδίκηση για πακιστανικά, αλβανικά κ.λπ σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα και θα αφανίσουν κάθε δυνατότητα οποιασδήποτε προσέγγισης και αλληλεγγύης του ελληνικού πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες. Αν υπολογίσει κανείς ότι μπορούν να αποτελέσουν θύματα εκμετάλλευσης από τα κέντρα που απεργάζονται την καταστροφή της Ελλάδας, λόγω της εξαθλίωσης τους και της εύκολης εκμετάλλευσης και εξαγοράς τους, τότε μπορεί να φανταστεί κανείς, ότι θα αποτελέσουν κάποια στιγμή την πέμπτη φάλαγγα στην ίδια μας τη χώρα, για την άλωσή της πια από μέσα και όχι μόνο απ' έξω.
Είναι γεγονός ότι η πλειονότητα των λαθρομεταναστών δεν διαθέτει ταξική συνείδηση, ούτε φυσικά μπορεί να διαμορφώσει ελληνική εθνική συνείδηση, λόγω του αφελληνισμού της παιδείας αφενός και της δημιουργίας μειονοτικών σχολείων αφετέρου, που θα προκύψουν αναγκαστικά, με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Πολλοί, ακόμη και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ισχυρίζονται ότι κι' εμείς υπήρξαμε μετανάστες, όπως π.χ. στη Γερμανία, Βέλγιο, Αυστραλία κ.λπ.
Ξεχνούν όμως να αναφέρουν ότι οι ΄Ελληνες μετανάστες πήγαν μετά από πρόσκλησή και συνθήκες κι' ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο για την υγεία τους και την ευρωστία τους. Το άνθος του ελληνικού εργατικού δυναμικού μετανάστευσε στις χώρες που χρειάζονταν εργατικά χέρια. Δεν πήγαν όμως ως λαθρομετανάστες, που πολλοί απ' αυτούς δεν είναι καν σε θέση να εργαστούν, γιατί ήρθαν σακατεμένοι από τους ιμπεριαλιστικούς βομβαρδισμούς στην Ελλάδα. ΄
Εχει η Ελλάδα δυνατότητα να τους περιθάλψει; Και ποιος θα υποστεί το βάρος; Το κεφάλαιο που τους εκμεταλλεύεται ή τα φτωχά λαϊκά στρώματα, στους οποίους μετακυλύεται το φορτίο;
Μιλάμε για μια σκληρή πραγματικότητα που αποκρύβουν οι υποκριτές, οποιουδήποτε χρώματος.
Δεν είμαστε ενάντια στους λαθρομετανάστες, γιατί είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Είμαστε όμως ενάντια σ' όλους τους ιμπεριαλιστικούς εκείνους κύκλους, που οργανώνουν και διευκολύνουν με τον τρόπο τους το δουλεμπόριο δύστυχων ανθρώπων και οδηγούν τα λαϊκά στρώματα σε αναγκαστική σύγκρουση μαζί τους.Γιατί η σύγκρουση θα γίνει αναγκαστικά ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα και τους μετανάστες, θες λόγω ανεργίας, θες λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού, χαμηλού μεροκάματου κ.λπ. ΄Ηδη η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε ζούγκλα. Και τα χειρότερα έπονται.

Είμαστε ακόμη εναντίον εκείνων των κύκλων στην Ελλάδα, που βολεμένοι οι ίδιοι διευκολύνουν αυτή τη σύγκρουση.

Κυνηγημένος ο φτωχός ΄Ελληνας πολίτης από παντού θα αντιδρά με επιθετικότητα στον απέναντί του, Έλληνα και ξένο, αδιάφορο, ενώ οι υπαίτιοι περί άλλων θα τυρβάζουν.

΄Ετσι αναγκαστικά θα δημιουργηθούν ξενοφοβικά και ρατσιστικά σύνδρομα, στα οποία θα έχουν συντελέσει και όσοι ομνύουν στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου διεθνισμού

3. Η ψήφιση της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης, όπου τα θέματα του πολιτισμού, της παιδείας και του περιβάλλοντος θα αποτελούν δικαιοδοσία των υπό δημιουργία περιφερειών, σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση από το κεντρικό κράτος και τη δυνατότητα απευθείας χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και άλλα κέντρα, θα κάνει τις περιφέρειες ευάλωτες στην απ' έξω επιβουλή. ΄

Ηδη εξυφαίνονται από διάφορους κύκλους αποσχιστικές ενέργειες, που ενισχύονται από τα αντεθνικά εξωθεσμικά κέντρα και που θα επιταθούν με το σχέδιο Καλλικράτης. Σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμικότητα μπορεί να οδηγήσει το σχέδιο Καλλικράτης και σε πολύ –πολιτειακή συγκρότηση. Γνωστές είναι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την τουρκοποίηση της Θράκης, την απόσπαση της ελληνικής Μακεδονίας, ως επαρχίας, την αυτονόμηση της Κρήτης κ.λπ.

Η Ελλάδα, με όχημα την κυρίαρχη κοσμοπολίτικη, αποεθνοποιητική νεοφιλελεύθερη ιδεολογία, κινδυνεύει να μεταβληθεί σε Παλαιστίνη, δηλαδή σε χώρα υπό κατοχή.

Γιατί οι Παλαιστίνιοι εκδιώχτηκαν από τα εδάφη τους με τους τρόπους που είναι πια γνωστοί. Γιατί να μη συμβεί κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα; Τι είναι εκείνο που θα εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη, εφόσον το εσωτερικό μέτωπο έχει αλωθεί από τους εθνομηδενιστές και στο εξωτερικό μέτωπο καραδοκούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, με εμπροσθοφυλακή την Τουρκία και τα προτεκτοράτα του ιμπεριαλισμού στον άμεσο περίγυρό μας, που περιμένουν πότε θα εξασθενίσει η Ελλάδα, για να την κατασπαράξουν!

Γιατί διασπά ο Γιώργος Παπανδρέου και επείγεται τόσο πολύ να διασπάσει το εσωτερικό μέτωπο;

Γιατί κατατρύχει τις λαϊκές τάξεις παντοιοτρόπως;

Ζούμε ήδη σε μια οργουελιανή κοινωνία, όπου ο ΄Ελληνας βάλλεται απ' όλες τις μεριές, οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και ψυχολογικά.

Πως θα επιζήσει αυτή η χώρα, ως πατρίδα, κάτω απ' αυτές τις συνθήκες;

Γενικό συμπέρασμα: Η Ελλάδα με την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του, συνεπικουρούμενη και από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει την Ελλάδα Ε Ξ Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ο Υ (για τις προθέσεις μπορεί να συζητάει κανείς στον αιώνα τον άπαντα) σε μερικές δεκαετίες σε μια αφελληνισμένη ισλαμική χώρα κάτω από τον Νέο Οθωμανικό ζυγό.

Οι ΄Ελληνες, θα μεταβληθούν ξανά σε ραγιάδες. Η Ελλάδα θα αλωθεί και από μέσα και από έξω.

Μία διέξοδος υπάρχει: Όλοι αυτοί που την έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και της εθνικής καταστροφής, η οποία επαπειλείται, θα πρέπει να πληρώσουν, θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία.

Αρκεί να ξεσηκωθούν επιτέλους οι ΄Ελληνες πατριώτες και στείλουν όλους αυτούς, που απεργάστηκαν και απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σύντροφοι πατριώτες κινδυνεύει ο ελληνισμός από αφανισμό.

Αντισταθείτε! Μην αφήνετε να χαθεί η πατρίδα. Αυτήν έχουμε. Αν μας την πάρουνε οι ιμπεριαλιστές, ντόπιοι και ξένοι, δεν υπάρχει άλλη!

Μη παρασύρεστε από τους εθνοκάπηλους, εκμεταλλευτές ιερών και οσίων, προς ίδιον όφελος!

Μην αφήνετε να μας τρομοκρατούν ιδεολογικά οι εθνομηδενιστές, χαρακτηρίζοντάς μας εθνικιστές, σοβινιστές κ.λπ.

Κάνουν τον αριστερό, ενώ δεν είναι. Κάνουν τον σοσιαλιστή, ενώ δεν είναι. Κάνουν τον προοδευτικό, ενώ δεν είναι. Κάνουν τον διεθνιστή, ενώ δεν είναι! Είναι όλοι τους ή βολεμένοι ή θύματα του συστήματος! Μη τους φοβάστε, γιατί είναι θρασύδειλοι!

Ασυμβίβαστη ρήξη με το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και το πελατειακό τους σύστημα, που μας έφερε στην έσχατη κοινωνική και εθνική υποτέλεια και εξαχρείωση.

Όμως δεν είναι άμοιρη γι' αυτή την παρακμιακή πορεία και τα κόμματα της Αριστεράς. Ούτε και οι πολίτες που συνετέλεσαν σ' αυτήν.

Όλοι έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους, είτε γιατί συνέβαλαν σ' αυτήν, είτε γιατί δεν αντέδρασαν.

Δεν μπορούν να μας σώσουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη βαθιά κρίση. Δεν μπορούν να μας σώσουν οι κλέφτες και λωποδύτες. Αντιθέτως θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερα δεινά τα λαϊκά στρώματα, για να υπηρετήσουν τα ίδια συμφέροντα που υπηρέτησαν ως τώρα.

Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί είναι σκλάβοι της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, που θέλουν να μας μεταβάλουν σε προτεκτοράτο ιμπεριαλιστικών συμφερόντων.

Υποτελείς, δεν μπορούν να αγωνιστούν για την ελευθερία. Μόνο οι πατριώτες, που υπάρχουν σ' όλο το πολιτικό φάσμα και πρέπει να συσπειρωθούν.

Οι εντολοδόχοι του ιμπεριαλισμού θέλουν να μας δυσφημίσουν, να μας ενοχοποιήσουν, να συντρίψουν το πατριωτικό μας φρόνημα. Τελικός τους στόχος: Να μας μετατρέψουν σε εθελόδουλους καταναλωτές της παγκοσμιοποιημένης αγοράς των μονοπωλίων και σε Νέο –Οθωμανούς ραγιάδες.

Αντισταθήκαμε στη δικτατορία. Να αντισταθούμε και τώρα στην οικονομική και πολιτική ολιγαρχία που μας επέβαλε το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού.

Ισχύει πάντοτε το σύνθημα του Γεωργίου Παπανδρέου:

«Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!»

Νυν υπέρ πάντων ο αγών!

1. Βασιλειάδης Δαμιανος, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ,

2. Τζώρτζης Γιάννης, μέλος της Νεολαίας ΠΑΚ Εσωτερικού, μέλος της Πρώτης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

3. Ψάλλας Αλέκος, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Τ.Ο. Στουττγάρδης.

ΠΗΓΗ: http://deltio11.blogspot.com

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ως ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ή ΤΟ ΕΚΠΟΡΘΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ;;; ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!
Όταν αναφερόμαστε σε χώρες όπως η Γαλλία (υπό κατοχή από τους Περιούσιους από το 1789), Αγγλία (υπό κατοχή από τους Περιούσιους από την εποχή του Κρόμγουελ και οριστικά μετά τους Ναπολεόντιους Πολέμους), ΗΠΑ (υπό κατοχή από τους Περιούσιους, οριστικά από το 1913), Γερμανία (υπό Κατοχή πάλι, μετά το 1945, από τους Περιούσιους)...
Όταν αναφερόμαστε στους Τοκογλύφους-Τραπεζίτες, αυτοί 99%+ είναι Περιούσιοι, οι δε μεγάλες Χρηματιστηριακές εταιρίες, Διεθνείς Εμπορικές και Βιομηχανικές εταιρίες, Κατασκευής και Εξαγωγής Οπλικών Συστημάτων, Συγκροτήματα ΜΜΕ και Τηλεόρασης, καθώς και γνωστοί εκδοτικοί οίκοι ανήκουν επίσης κατά 99%+ σε Περιούσιους.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και γιά την Παγκόσμια Πολιτική Ελίτ. Αυτοί είτε είναι δεδηλωμένοι ΔΟΥΛΟΙ τους, είτε Περιούσιοι. Άρα μιλάμε γιά μιά Παγκόσμια Συνωμοσία κατάληψης της Ανθρωπότητας από μιά μειοψηφία Παρανοϊκών Περιούσιων, οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν μιά Παγκόσμια Δικτατορία, με ένα Νόμισμα, μιά Θρησκεία, ένα Στρατό και μιά Κυρίαρχη Ελίτ Περιούσιων.
Ο λεγόμενος νεοοθωμανισμός είναι συνέχιση της κατοχής της Τουρκίας από τους ντονμέδες και άρα το 'βαθύ κράτος' σαφώς και δεν είναι 'τουρκικό'!
Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο πραγματοποίησης αυτού του Σχεδίου και μόνο η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των Πολιτών στις διάφορες χώρες μπορεί ίσως να τους σταματήσει. Γι' αυτό και η Οικονομική Κρίση, η υπαγωγή στο ΔΝΤ, η επαπειλούμενη φτώχεια, που ήδη χτύπησε διάφορες χώρες, όπως Ισλανδία, Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Ζάμπια, Ουγκάντα, Γιουγκοσλαυία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, πρόσφατα ΕΛΛΑΔΑ, Τουρκία, κ.ά., σκοπό έχει να μεταβάλει τους υψηλόφρονες Πατριώτες διαφόρων χωρών σε δουλοπρεπείς, οι οποίοι θ' αφήσουν την αντίσταση για να ψάχνουν να βρουν τα μέσα να επιβιώσουν.
Άσκοπο λοιπόν ν' απευθυνόμεθα σε Αλλογενείς, Ανθέλληνες Πολιτικάντηδες, οι οποίοι καταπατούν το Σύνταγμα, στηριζόμενοι στα όπλα, τα οποία διεθνώς διαθέτουν οι Περιούσιοι, όπως ΝΑΤΟ, Eurogendfor, SWAT, FEMA, CIA, MIT, MOSSAD, MI6, και λοιπές Υπηρεσίες Παρακολούθησης και Καταστολής!
Το αίτημα γιά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι έωλο και άνευ ουσιαστικής αξίας, όταν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις και σίγουρα έχουν υπογράψει και τα Συμβόλαια Υποταγής, πριν ή αναλάβουν κάποιο επίζηλο πολιτικό πόστο!
Μόνη διέξοδος η πραγματική, ανυποχώρητη, μέχρις εσχάτων ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Όλα τ' άλλα είναι απλώς εκ του πονηρού, απ' όσους θέλουν να σηκώνουν που και που το καπάκι του καζανιού, γιά να φεύγει ο υπερβάλλων ατμός, έτσι ώστε να μην σκάσει το Καζάνι, με τις γνωστές συνέπειες γιά τους ΔΙΑΓΟΥΜΙΣΤΕΣ του ανυπεράσπιστου Δημόσιου Ταμείου και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Εθνικών Θεμάτων!!
Η ΕΕ είναι κι αυτή δημιούργημα των Περιούσιων, ένα Στάδιο πριν την ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, και άρα τίποτε το καλό δεν μπορεί η Ελλάδα να περιμένει από τους δήθεν 'συμμάχους', οι οποίοι ούτως ή άλλως υπακούουν τυφλά στα κελεύσματα του Ρότσιλντ, ο οποίος διακατέχει όλη την Ευρώπη από τους Ναπολεόντιους Πολέμους!
Τα Στοιχεία υπάρχουν και όποιος πραγματικά ψάχνει, τα βρίσκει!!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ! Δεν έχουμε πλέον χρόνο...
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν είναι αποτέλεσμα των ενεργειών «κερδοσκόπων», και λάθος χειρισμών της κυβέρνησης. Ήταν προαποφασισμένη. Δεν υπάρχει καμιά «έκτακτη ανάγκη», και καμία «εθνική κρίση».
Η προσφυγή στο ΔΝΤ και η παράδοση άνευ όρων της χώρας, στην Παγκόσμια Χούντα, ήταν «προεκλογικό συμβόλαιο», του οποίου η υλοποίηση, άρχισε από την 22α Οκτωβρίου 2009.
Η κυβέρνηση, ήταν απλός κομιστής και διεκπεραιωτής εντολών και αποφάσεων , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, φορώντας την κουκούλα του δήμιου, του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση του ψεύδους, έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού και συνθηκολόγησε χωρίς μάχη όπως είχε σχεδιαστεί από το 2008.
Η Κυβέρνηση της χρεοκοπίας έσυρε στη γκιλοτίνα τη χώρα και τον λαό, που ψευδώς ορκίστηκε να υπηρετεί και παρέδωσε την Ελλάδα στην ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ του Άξονα ΔΝΤ- ΕΕ. Η κυβέρνηση Παπανδρέου μας οδήγησε μεθοδικά στην απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, Είναι κυβέρνηση δοσιλόγων. Καλούμε τον Ελληνικό λαό να αντισταθεί, να ξεσηκωθεί και να πάρει στα χέρια του την αξιοπρέπεια του και το μέλλον του τόπου του.
Η Ζάμπια, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, οι Φιλιππίνες, η Αργεντινή, δείχνουν το μέγεθος του εφιάλτη, της δυστυχίας και της απόγνωσης που μας περιμένει.
Η περήφανη απάντηση του λαού της Ισλανδίας, φωτίζει το δρόμο της αξιοπρέπειας τον οποίο οφείλουμε να ακολουθήσουμε.
Ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας υποσχέθηκε ψευδώς προεκλογικά ότι θα μας κάνει «Δανία του Νότου».
Αντί γι αυτό καταρράκωσε διεθνώς το κύρος της χώρας και μας έκανε «Ζάμπια». Ο Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας, μετά από ένα 6μηνο στην εξουσία, κατάφερε να πείσει τους πάντες, ότι οι Έλληνες είμαστε οι πιο γελοίοι και διεφθαρμένοι τεμπέληδες, ζητιάνοι και κλέφτες της υφηλίου, και χαρίζει στους διεθνείς
τοκογλύφους κέρδη 100 δις ευρώ. Έκανε την κρίση ευκαιρία.
Ισχυρίζονται πως ότι έκαναν, το έκαναν για τη σωτηρία της «πατρίδας» όπως τους την δίδαξαν στα εκκολαπτήρια συνειδήσεων της Νέας Τάξης την οποία προσκυνούν. Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν και όταν παραβίασαν το Σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας προκειμένου να επιβάλουν τον εθνοκτόνο λαθρονόμο . Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν εξασφάλιζαν καθεστώς ατιμωρησίας και λήθης στους ασύδοτους πλιατσικολόγους του ιδρώτα του λαού. Για τη «σωτηρία» της πατρίδας οι νταβατζήδες της ελπίδας του ελληνικού λαού παρέδωσαν τα κλειδιά της Εθνικής Κυριαρχίας στους νταβατζήδες της υφηλίου.

«Εθνική συνεννόηση», «εθνικός διάλογος» με του δοσίλογους, τον στρατό της ξένης κατοχής δεν μπορεί να υπάρξει. Ο εσωτερικός εχθρός και καταστροφέας του Έθνους, οι οδαλίσκες των Στοών και των Λεσχών βρίσκονται διάσπαρτοι στα κόμματα της Βουλής. Όλοι τους, είναι υπεύθυνοι για την αποδόμηση του κοινω-
νικού μας ιστού.ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον «πατριώτη του ΔΝΤ» (Καρατζαφέρη), έσυραν το ελληνικό κράτος στην μιζέρια και στην ανυποληψία.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ. ΚΑΜΙΑ ΛΗΘΗ...
Η κυβέρνηση και η παρούσα Βουλή δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να παραδώσουν τον Ελληνικό λαό και τη χώρα στους δικτάτορες της δυστυχίας, του αίματος, της τοκογλυφίας, της καταλήστευσης του εθνικού πλούτου και της εθνικής υποδούλωσης

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

Μέσα από τον αγώνα ανατροπής της Κυβέρνησης Παπανδρέου-Τσολάκογλου πρέπει να γεννηθεί ένα Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης που θα δώσει λύση στο πολιτικό πρόβλημα και θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της Εθνικής Ανεξαρτησίας, δίνοντας σιγουριά και Ελπίδα στον Ελληνικό Λαό.
ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ