ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ και Νεο-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ:

Ισοπέδωση των Λαών – Υποδούλωση της Ελλάδος

Θέμα δημοσίευσης: ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ Ν.Τ.Π

Δημοσιεύτηκε: Παρ. Μάιος 07, 2010 9:23 pm 

* Προσέξτε τον τόνο της φωνής του κυρίου Τρισέ και τον θρίαμβο στο πρόσωπό του όταν τους λέει (στο ακροατήριό του) ότι η κρίση τους βγήκε σε καλό και όλα βαίνουν προς τα εκεί που σχεδιάζουν. Τους τονίζει ότι μπορεί μεν οι G7 να έγιναν G20, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα ήδη εύρωστα οικονομικά κράτη και κάποια άλλα μικρότερα και ανερχόμενα να συμπορευθούν σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ("global governance"). Και τους θυμίζει ότι η σύμπνοια μεταξύ τους είναι σημαντική. Προσέξτε αυτή την ευφορία και τον ζήλο στην έκφρασή του!
* Το ακροατήριο του κυρίου Τρισέ αποτελείται από μέλη του "Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων", νεοταξίτες όλοι τους, που συνεδριάζουν σε ανύποπτο χρόνο και αποφασίζουν το μέλλον των χωρών της γης...
Του Paul Joseph Watson
Global Research, 2 Μαίου 2010
Αναδημοσίευση από το Prison Planet
http://www.globalresearch.ca/index.php? ... &aid=18940

Σε λόγο που απηύθυνε σε "διακεκριμένα" μέλη του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στη Νέα Υόρκη στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ηγετικό ρόλο σε αυτήν θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας.
Στην προσφώνησή του που είχε τον τίτλο "Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση σήμερα", ο Τρισέ δήλωσε πως η τάξη των ισχυρών είναι ανάγκη να οργανώσει "μια σειρά από κανόνες, θεσμούς, ανεπίσημες συσπειρώσεις και μηχανισμούς συνεργασίας τους οποίους αποκαλούμε "παγκόσμια διακυβέρνηση".
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τρισέ έκανε χρήση του όρου "παγκόσμια διακυβέρνηση" περισσότερες από δώδεκα φορές, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους "η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι άκρως ουσιώδης" προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα οικονομική κρίση.
Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο "Γιατί χρειαζόμαστε την παγκόσμια διακυβέρνηση", και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων ώστε να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Τρισέ μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Θα τα βρείτε και στην επίσημη σελίδα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στο You Tube.
Το πλήρες ακουστικό κείμενο δημοσίευσε επίσης η ιστοσελίδα της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ), ενός διεθνή οργανισμού τραπεζών που έχει αρχίσει εκστρατεία υπέρ ενός παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει αυτά των μεμονωμένων εθνών-κρατών. Στην ομιλία του ο Τρισέ επαινεί την ΤΔΔ λέγοντας ότι έχει ήδη βρεθεί "μπροστά από τις περιστάσεις" στα πλαίσια αντιμετώπισης της οικονομικής χρήσης.
Την Συνέλευση για την Παγκόσμια Οικονομία (ΣΠΟ), η οποία συγκαλείται τακτικά στο κεντρικό κτήριο της ΤΔΔ στη Βασιλεία της Ελβετίας, κατονομάζει ο Τρισέ ως τον επόπτη των οργανισμών για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η ομάδα αυτή εργασίας, σύμφωνα με τον Τρισέ, "έχει γίνει η σημαντικότερη ομάδα εργασίας για την παγκόσμια διακυβέρνηση ανάμεσα στις κεντρικές τράπεζες". Η ΣΠΟ είναι μια επιτροπή για τη χάραξη πολιτικών και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς.
Η ΤΔΔ είναι "υποπροϊόν" του οικονομικού συστήματος Bretton-Woods (που δημιούργησε μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα), και συνδέεται στενά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ελέγχεται κεντρικά από μια ελίτ που αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Ο Τζων Μέιναρντ Κέινς, ο οικονομολόγος που επηρέασε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον την εξέλιξη του οικονομικού συστήματος, τάχθηκε υπέρ του άμεσου κλεισίματος της ΤΔΔ, αφού χρησιμοποιήθηκε για το ξέπλυμα χρημάτων ½ των Ναζί στη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η οικονομική ιστοσελίδα Investors Insight αναφέρεται στην ΤΔΔ ως "την ισχυρότερη τράπεζα που έχετε ποτέ φανταστεί", αποκαλώντας την "το ισχυρότερο οικονομικό θεσμό στον πλανήτη".
Η τράπεζα ασκεί εξουσία με το να ελέγχει τεράστια ποσά από τα νομίσματα διαφόρων κρατών. Η ΤΔΔ ελέγχει το 7% του διαθέσιμου κεφαλαίου σε ξένο συνάλλαγμα και έχει στην κατοχή της 712 τόνους ράβδους χρυσού.
"Με το να ελέγχει το ξένο συνάλλαγμα και το χρυσό, η ΤΔΔ έχει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των οικονομικών συνθηκών σε οποιαδήποτε χώρα", γράφει ο Νταγκ Κέισυ. "Θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που ο "Μπεν Μπερνάνκε"* της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ θα ανακοινώσει την επόμενη άνοδο των επιτοκίων. Να είστε βέβαιοι πως δεν έγινε δίχως την συναίνεση του ΔΣ της ΤΔΔ".
Βασικά η ΤΔΔ είναι για την παγκόσμια κυβέρνηση ό,τι η παράνομη χρηματοδότηση για ένα πολιτικό κόμμα. Μέσα από αυτήν περνάει ο πλούτος των πολιτών προτού γίνει η παράνομη παράδοσή του στο ΔΝΤ.
"Για παράδειγμα, ποσά που συγκεντρώθηκαν από τη φορολόγηση των Αμερικανών πολιτών διοχετεύονται μέσω της ΤΔΔ στο ΔΝΤ και από εκεί οπουδήποτε. Στην ουσία, η ΤΔΔ ξεπλύνει το χρήμα, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγραφή από πού προέρχονται και που διοχετεύονται κάποιες καταθέσεις", γράφει ο Κέισυ.
"Η τράπεζα είχε σημαντικό ρόλο στην υιοθεσία του ευρώ ως κοινού νομίσματος της Ευρώπης. Φημολογείται ότι η επόμενη αποστολή της είναι να πείσει τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό να αλλάξουν νόμισμα, υιοθετώντας ένα κοινό, που ίσως να ονομαστεί "αμέρο". Είναι λογικό να υποθέτει κανείς ότι απώτατος στόχος της τράπεζας είναι η το ένα παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο θα απλοποιήσει τις συναλλαγές και θα εδραιώσει πραγματικά τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας από την τράπεζα αυτή", προσθέτει ο Κέισυ.
Η Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς δεν είναι υπόλογη σε καμία απολύτως τράπεζα κανενός έθνους. Η παραδοχή του Τρισέ ότι ένας κλάδος της διεφθαρμένης ΤΔΔ θα εποπτεύει τον μηχανισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι μια αποκάλυψη που σοκάρει και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ένα εκ φύσεως αντιδημοκρατικό και δικτατορικό μόρφωμα.
Το γεγονός εξάλλου ότι ο Τρισέ αποκάλυψε τη νέα αυτή προσέγγιση στην πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση μπροστά σε ακροατήριο που απαρτίζονταν από μέλη του πυρήνα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων είναι απόλυτα συμβατό με τις παρούσες συνθήκες.
Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων απαρτίζεται από ισχυρούς της ελίτ από όλο το φάσμα της κοινωνίας: κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ΜΜΕ. Είναι το δημόσιο πρόσωπο της μυστικής Λέσχης Μπίντερμπεργκ. Το ΣΔΣ στρατολογεί αποκλειστικά μέλη που έχουν υιοθετήσει θετική στάση προς το σχέδιο για την παγκόσμια κυβέρνηση και τον αφανισμό του κράτους των ΗΠΑ.
Οι στόχοι της αποστολής του ΣΔΣ έχουν περιγραφεί με τον σαφέστερο και λακωνικότερο τρόπο από τον Στρόουμπ Τάλμποτ, πρώην υφυπουργό εξωτερικών επί κυβέρνησης Κλίντον και επιφανές μέλος του ΣΔΣ. Τον Ιούλιο του 1992 ο Τάλμποτ είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τάιμ: "Στον αιώνα που θα μπει τα έθνη όπως τα γνωρίζουμε θα γίνουν παρελθόν. Όλα τα κράτη θα αναγνωρίζουν μια και μοναδική παγκόσμια αρχή. Η εθνική κυριαρχία δεν ήταν τελικά πολύ καλή ιδέα".
Όπως έχουμε ήδη τονίσει, η παγκόσμια άρχουσα τάξη έχει ήδη ανακοινώσει την γένεση της παγκόσμιας κυβέρνησης καθώς και ποιός θα την διοικεί. Όσοι περίμεναν ότι ο ΟΗΕ θα βρίσκεται στο τιμόνι της κατάλαβαν ότι είχαν κάνει λάθος, αφού τόσο η ομάδα των 20 (G20) όσο και η ΤΔΔ ενισχύθηκαν με τους μηχανισμούς που είναι απαραίτητοι για τον συντονισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Στην ομιλία του ο Τρισέ αναγνωρίζει τον ρόλο της ομάδας των 20 στην χειραγώγηση της οικονομικής κρίσης προκειμένου να γίνει σαφής στις αναπτυσσόμενες χώρες η εντολή για "πλήρη ένταξη στους θεσμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης".
Η ομάδα των 20 ήταν αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης.
Βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο όπου το φόρουμ αυτό πραγματοποιεί τη μετάβαση από τη δράση κατά την επίλυση μιας κρίσης στην διαμόρφωση συνθηκών για την πρόληψη μιας κρίσης", είπε ο Τρισέ. Με άλλα λόγια, η τάξη των ισχυρών εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση για να επιτρέψει στα μέλη της ομάδας των 20 να εμφανιστούν σαν σωτήρες, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο ρόλος τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιβάλουν τους κανονισμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης με την πρόφαση αποφυγής μιας παρόμοιας κρίσης.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάυ σε ομιλία του στις Βρυξέλλες, το 2009 ήταν επίσημα η πρώτη χρονιά άμεσης άσκησης εξουσιών της
"Το 2009 είναι επίσης η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με την τοποθέτηση της ομάδας των 20 στο κέντρο διαχείρισης της οικονομικής κρίσης. Η σύνοδος της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή είναι άλλο ένα βήμα προς την παγκόσμια διαχείριση του πλανήτη μας", είπε ο Βαν Ρομπάυ.
http://kostasxan.blogspot.com/


 

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Θέλουν παγκόσμιο νόμισμα και πόλεμο στο Ιράν


http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/blog-post_5326.html

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Alex Jones να συζητά με τον Paul Watson, συντάκτη του prisonplanet.com για τα τεκταινόμενα στην Ιρλανδία όπου έγινε συνάντηση της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για να συζητηθεί και να αποφασιστεί το μέλλον του πλανήτη. Η ατζέντα οριοθετείται σε δύο σημεία. Στο παγκόσμιο νόμισμα που ετοιμάζουν καθώς και στον Πόλεμο με το Ιράν για να υλοποιηθεί η ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης και να παρουσιαστούν οι κύριοι ως 'σωτήρες' που δεν θα ξαναεπιτρέψουν να γίνει πόλεμος


 

22/05/2010

Τελικός στόχος είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση


Έχουν σκοπό να μας βγάλουν από την ζώνη του Ευρώ και να μας γυρίσουν στη δραχμή. Γι' αυτό και διαρρέουν σιγά-σιγά αυτό το σενάριο. Η συνταγή είναι γνωστή και εφαρμόστηκε από τον Τζέφρυ στην περίπτωση του ΔΝΤ. Επειδή η Ευρώπη δεν θέλει τους Τούρκους μέσα στην ένωση, ενώ η Ελλάδα στηρίζει την ένταξή τους, θα βγούμε από την ευρωζώνη και θα επιτραπεί μέσω της απλούστευσης της βίζας η μετατόπιση και τουρκικών πληθυσμών στον ελλαδικό χώρο, κάτι που ουσιαστικά είναι και ο απώτερος σκοπός των Τούρκων .(Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να ενταχθούν στην ΕΕ).
Γι' αυτό και τα φερέφωνα νομάρχες Χίου και Έβρου προετοιμάζουν το έδαφος (η συνταγή είναι η ίδια όπως και με τα προηγούμενα). Η Ελλάδα θα αποτελέσει το μαξιλάρι της Ευρώπης έναντι του τουρκικού επεκτατισμού (όπως έχει ξαναγίνει ιστορικά) , με βαρύ τίμημα τον διαμελισμό της μέσω των περιφερειών. Αυτά έχουν αποφασιστεί από τα γνωστά επιτελεία και έχουν γνωστοποιηθεί στους πολιτικάντηδες της πατρίδας μας μέσω της λέσχης Μπίλντεμπεργκ εδώ και πολλά χρόνια, και τώρα υλοποιούνται. Γι' αυτό και χτίζουν τζαμιά και ανακαινίζουν τα τούρκικα που απόμειναν μετά την επανάσταση, δήθεν για τους μουσουλμάνους από Πακιστάν, Αφγανιστάν κτλ. Πιστεύω πως θα υποκινήσουν την εξέγερση του λαού μέσω της χρεωκοπίας, με σκοπό να τοποθετήσουν την έτοιμη κυβέρνηση μαριονέτα, αλλά και το βασικό να αφανίσουν από τον ελληνικό λαό τις μονάδες εκείνες που από τη φύση τους θα ηγηθούν της εξέγερσης αφήνοντας τον ελληνικό λαό ακέφαλο.
Πιστεύω πως η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φανεί η Τουρκία υπέρμαχος του Ισλάμ και να έρθει κοντά με το Ιράν, όπως βλέπουμε να γίνεται ήδη, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των Ιρανών. Ο πόλεμος εναντίον του Ιράν είναι αναπόφευκτος, διότι η ιστορία έχει δείξει ότι το Ισραήλ δε θα αφήσει κανένα κράτος στην περιοχή του να αποκτήσει τόση δύναμη ώστε να απειλεί την εδαφική του ακεραιότητα. Στον πόλεμο εναντίον του Ιράν θα παίξει σημαντικότατο ρόλο η Τουρκία διότι διαθέτει τα στρατιωτικά περάσματα στην Περσία (ιστορικά γνωστά, γιατί από εκεί περνούσαν πάντα όσοι στρατοί εισέβαλλαν διαχρονικά στην Περσία).
Μπροστά μας έχουμε μία γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντων με πολλές κοσμοϊστορικές αλλαγές, που δυστυχώς η Ελλάδα θα είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικός στόχος όλων αυτών θα είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Η Rand Corporation και οι Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, ψάχνουν έναν «σωτήριο» πόλεμο, στο Ιράν και την Κορέα. Οι Trilateral και οι Βilderberg, κάνουν την κρίση ευκαιρία, για να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της Χούντας των περιούσιων «Επενδυτών», και το παγκόσμιο νόμισμα. Στον τόπο μας «σπρώχνουν» την χούντα της «Εταιρικής Ευθύνης», και τον νέο-οθωμανισμό.
Οι δυνάμεις της αντίστασης κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, σε όλο τον κόσμο, συσπειρώνονται για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και του Εθνικού κράτους. Προσπαθώ να διαδώσω αυτό το μήνυμα.
Σπύρος Χατζάρας


 

Η Δημοκρατία και η Παγκόσμια Χουντική Διακυβέρνηση

Ακούω από πολλούς την ατάκα "χρειαζόμαστε έναν Παπαδόπουλο" και δεν κουράζομαι να εξηγώ ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι αληθινή δημοκρατία. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία δικτατορία ήπιας μορφής ενδεδυμένη το μανδύα της δημοκρατίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει η δημοκρατία για ότι συμβαίνει αλλά η έλλειψη αυτής. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό και πρέπει να το εξηγούμε διαρκώς, να γίνει κατανοητό από όλους. Ο αγώνας είναι για την δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την ελευθερία, ο αγώνας είναι ενάντια στην παγκόσμια "δημοκρατική" διακυβέρνηση (παγκόσμια δικτατορία), που δεν θέλει τα κράτη-έθνη να υφίστανται, αλλά μία πανσπερμία λαών σκλάβων πειθήνια όργανα της νέας τάξης πραγμάτων, γι' αυτό χτυπιούνται οι θρησκείες, τα ήθη και έθιμα των λαών, γιατί αυτά αποτελούν τον συνδετικό κρίκο των εθνών, είναι αυτά τα συστατικά που διαφοροποιούν τους λαούς μεταξύ τους.
Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ιστορία μας, τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας, την γλώσσα μας αλλά και την Ορθοδοξία. Όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι σε λάθος δρόμο. Δεν θα γίνουμε λαός Benetton, γιατί λαός Benetton προϋποθέτει μία θρησκεία (περιούσια), μία γλώσσα (αγγλοσαξονική), ένα νόμισμα, μία κυβέρνηση (περιούσιων), έναν τρόπο ζωής, έναν ηγέτη (περιούσιο), ένα κράτος (περιούσια αυτοκρατορία), έναν λαό σκλάβο και ελεγχόμενο με κάμερες, μικροτσίπ, φακέλωμα, αστυνομοκρατία, αλλά και έλεγχο στο νερό και στο φαγητό.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

ΠΗΓΗ: http://deltio11.blogspot.com


 

Ανοιχτή επιστολή προς την κ. Διαμαντοπούλου

Κυρία υπουργέ, υπερέβητε πλέον τα εσκαμμένα. Απαλείψατε αντισυνταγματικά τον όρο Εθνική Παιδεία. Επιβάλετε με τις κ. Δραγώνα, Κουλούρη, Φραγκουδάκη την διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας ως πρώτης στους Μουσουλμάνους μαθητές στη Θράκη, με την Ελληνική ως δεύτερη, εκτουρκίζοντας συνειδητά τους νέους της ευαίσθητης ακριτικής μας περιφέρειας. Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων αδελφών μας (19 Μαΐου) επιλέξατε στις Πανελλήνιες εξετάσεις θέμα με αναφορά στον δάσκαλο του Χίτλερ, τον συνειδητό γενοκτόνο του Μικρασιατικού Ελληνισμού, Κεμάλ. Μπήγετε στις πληγές των Ελλήνων ως λόγχη και σπόγγο όξους την ανάλγητη πολιτική σας, που υπαγορεύει η σκιώδης Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, της οποίας είστε μέλος. Η πορεία σας ως Υπουργού Παιδείας επιδεικνύει καθαρές αντεθνικές και ανθελληνικές επιλογές. Δικαιούσθε τον τίτλο του πρώτου νεο-Οθωμανού Υπουργού Παιδείας.

Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση (ΠΑΚ) Εκπαιδευτικών

ΠΗΓΗ: http://ethnikonthematon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου