ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ως ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ή ΤΟ ΕΚΠΟΡΘΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ;;; ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!
Όταν αναφερόμαστε σε χώρες όπως η Γαλλία (υπό κατοχή από τους Περιούσιους από το 1789), Αγγλία (υπό κατοχή από τους Περιούσιους από την εποχή του Κρόμγουελ και οριστικά μετά τους Ναπολεόντιους Πολέμους), ΗΠΑ (υπό κατοχή από τους Περιούσιους, οριστικά από το 1913), Γερμανία (υπό Κατοχή πάλι, μετά το 1945, από τους Περιούσιους)...
Όταν αναφερόμαστε στους Τοκογλύφους-Τραπεζίτες, αυτοί 99%+ είναι Περιούσιοι, οι δε μεγάλες Χρηματιστηριακές εταιρίες, Διεθνείς Εμπορικές και Βιομηχανικές εταιρίες, Κατασκευής και Εξαγωγής Οπλικών Συστημάτων, Συγκροτήματα ΜΜΕ και Τηλεόρασης, καθώς και γνωστοί εκδοτικοί οίκοι ανήκουν επίσης κατά 99%+ σε Περιούσιους.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και γιά την Παγκόσμια Πολιτική Ελίτ. Αυτοί είτε είναι δεδηλωμένοι ΔΟΥΛΟΙ τους, είτε Περιούσιοι. Άρα μιλάμε γιά μιά Παγκόσμια Συνωμοσία κατάληψης της Ανθρωπότητας από μιά μειοψηφία Παρανοϊκών Περιούσιων, οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν μιά Παγκόσμια Δικτατορία, με ένα Νόμισμα, μιά Θρησκεία, ένα Στρατό και μιά Κυρίαρχη Ελίτ Περιούσιων.
Ο λεγόμενος νεοοθωμανισμός είναι συνέχιση της κατοχής της Τουρκίας από τους ντονμέδες και άρα το 'βαθύ κράτος' σαφώς και δεν είναι 'τουρκικό'!
Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο πραγματοποίησης αυτού του Σχεδίου και μόνο η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των Πολιτών στις διάφορες χώρες μπορεί ίσως να τους σταματήσει. Γι' αυτό και η Οικονομική Κρίση, η υπαγωγή στο ΔΝΤ, η επαπειλούμενη φτώχεια, που ήδη χτύπησε διάφορες χώρες, όπως Ισλανδία, Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Ζάμπια, Ουγκάντα, Γιουγκοσλαυία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, πρόσφατα ΕΛΛΑΔΑ, Τουρκία, κ.ά., σκοπό έχει να μεταβάλει τους υψηλόφρονες Πατριώτες διαφόρων χωρών σε δουλοπρεπείς, οι οποίοι θ' αφήσουν την αντίσταση για να ψάχνουν να βρουν τα μέσα να επιβιώσουν.
Άσκοπο λοιπόν ν' απευθυνόμεθα σε Αλλογενείς, Ανθέλληνες Πολιτικάντηδες, οι οποίοι καταπατούν το Σύνταγμα, στηριζόμενοι στα όπλα, τα οποία διεθνώς διαθέτουν οι Περιούσιοι, όπως ΝΑΤΟ, Eurogendfor, SWAT, FEMA, CIA, MIT, MOSSAD, MI6, και λοιπές Υπηρεσίες Παρακολούθησης και Καταστολής!
Το αίτημα γιά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι έωλο και άνευ ουσιαστικής αξίας, όταν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις και σίγουρα έχουν υπογράψει και τα Συμβόλαια Υποταγής, πριν ή αναλάβουν κάποιο επίζηλο πολιτικό πόστο!
Μόνη διέξοδος η πραγματική, ανυποχώρητη, μέχρις εσχάτων ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Όλα τ' άλλα είναι απλώς εκ του πονηρού, απ' όσους θέλουν να σηκώνουν που και που το καπάκι του καζανιού, γιά να φεύγει ο υπερβάλλων ατμός, έτσι ώστε να μην σκάσει το Καζάνι, με τις γνωστές συνέπειες γιά τους ΔΙΑΓΟΥΜΙΣΤΕΣ του ανυπεράσπιστου Δημόσιου Ταμείου και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Εθνικών Θεμάτων!!
Η ΕΕ είναι κι αυτή δημιούργημα των Περιούσιων, ένα Στάδιο πριν την ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, και άρα τίποτε το καλό δεν μπορεί η Ελλάδα να περιμένει από τους δήθεν 'συμμάχους', οι οποίοι ούτως ή άλλως υπακούουν τυφλά στα κελεύσματα του Ρότσιλντ, ο οποίος διακατέχει όλη την Ευρώπη από τους Ναπολεόντιους Πολέμους!
Τα Στοιχεία υπάρχουν και όποιος πραγματικά ψάχνει, τα βρίσκει!!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ! Δεν έχουμε πλέον χρόνο...
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !

1 σχόλιο:

  1. ΝΕΟ ηφαιστειακό σύννεφο από την Ισλανδία...
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_04/05/2010_336027
    Η επίθεση των γνωστών "εκλεκτών" αυτο/καταστροφικών τοκογλύφων στη Β. Μεσόγειο, οφείλεται στον ΤΡΟΜΟ τους για το ΤΕΛΟΣ των καυσίμων και τον επερχόμενο ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
    Θέλουν τους Βαλκάνιους εξουθενωμένους, γιατί νομίζουν οι κανίβαλοι ότι θα επιβιώσουν χωρίς παραδόσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ ετών αλληλοβοήθειας. ΕΤΣΙ νόμιζαν όταν αυτοκαταστράφηκαν οι φαραώ, οι Ρωμαίοι, οι Μάγιας, οι Αζτέκοι, οι Ίνκας και λοιπές τυραννίες.
    Η απάντησή μας, σύμφωνα με την παρακαταθήκη των προγόνων μας, πρέπει να είναι: ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ - ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε ΑΥΤΑΡΚΗ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ!
    http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή