ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ


ΜΑΘΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (1)

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ – ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Απαγορεύεται να ασκούν διδασκαλία «όσοι πάσχουν από την ψυχική νόσο των Ελλήνων» (…εκεί θα φθάσουμε πάλι, όπως επί Ιουστινιανού). Το μέλλον ανήκει στους «καθεστωτικούς» εκπαιδευτικούς (όχι στους «εθνοκεντρικούς») και στους μετανάστες εκπαιδευτικούς των Διαπολιτισμικών Σχολείων

Όσοι γνωρίζουν σε βάθος Ιστορία διαισθάνονται, ότι το ανθελληνικό-τρομοκρατικό κλίμα της εποχής μας ομοιάζει με αυτό της Νέας Ρώμης, πριν από 16 αιώνες, όταν «διωγμός γέγονε των Ελλήνων μέγας». Ένας τότε ρουφιάνος (ο ευνούχος Ρουφίνος, όνομα και πράμα) ο επίτροπος του ανηλίκου Αρκαδίου (του Εβραιοχριστιανού αυτοκράτορος γόνου του Θεοδοσίου που απαγόρευσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πριν την αναρρίχηση Ελληνοχριστιανών βασιλέων στον θρόνο), «…πλήθος βαρβάρων εισαγαγών, ών Αλάριχος ηγείτο, πάσαν ομού την Ελλάδα διεπόρθει… Ο Ρουφίνος υπέχαιρε και τον κοινόν όλεθρον απελάμβανε»! (καμμία σχέση με αντίστοιχους σημερινούς ηγέτες). «…Και αυτή η Σπάρτη συναπήγετο τη κοινή της Ελλάδος αλώσει, εκδεδομένη άρχουσι προδόταις»… Βρήκαν δηλαδή ευκαιρία οι ρουφιάνοι, οι δοσίλογοι και οι μισέλληνες ομού (γιατί δεν είχαμε τότε Κεντρική Ελληνική Εξουσία, στις δε πόλεις οι τοπικοί άρχοντες ήσαν προδότες) και έμπασαν μέσα στην Ελλάδα τους βαρβάρους της Δύσεως. Δεν γλύτωσε καμμία πόλη τον όλεθρο, ούτε και αυτή η Σπάρτη… Οι δε «Ρουφίνοι» εξουσιαστές απολάμβαναν την ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ μας με χαιρεκακία!

Τους βαρβάρους καθοδηγούσαν Γραικύλοι δοσίλογοι, οι «τα φαιά ιμάτια έχοντες» (οι αντίστοιχοι των σημερινών ξενόφιλων «αντιρατσιστών», τροφίμων ποικίλων ΜΚΟ, πρακτόρων της παγκόσμιας διακυβέρνησης). Η προπαγάνδα κατά των Ελλήνων είχε ξεκινήσει πριν έρθουν τέτοια υποκείμενα στην εξουσία. Έγραφαν μάλιστα βιβλία κατ' εντολήν (οι λεγόμενοι «Απολογητές») με ανθελληνικό και φιλοεβραϊκό περιεχόμενο, προετοιμάζοντας το κλίμα της τρομοκρατίας που θα ακολουθούσε. Αυτή η Αληθινή Ιστορία των ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ του Γένους δεν αρέσει στους νεόκοπους Ιστορικούς μας, τύπου Ρεπούση, Φραγκουδάκη και Δραγώνα. Προτιμούν την διδασκαλία του «Ολοκαυτώματος» των Εβραίων και τα περί αυτού διδάγματα… Πού και πότε θα διδαχθούμε ότι «…των Ελληνιστών πάντες διεφθάρησαν… οι μεν πυρί , οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν… και οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες»; Όλοι οι σημαντικοί Έλληνες, τα αληθινά παλληκάρια, οι εμμένοντες στην πατρώα ιδεολογία, εφονεύθησαν με αυτοκρατορικά διατάγματα! Επί τρεις αιώνες ξίφος και πυρ εναντίον των ανυπεράσπιστων Ελλήνων!... Και ακολούθησαν (900 χρόνια μετά) οι γνωστοί τέσσερεις αιώνες Τουρκοκρατίας και της ασύδοτης Αλβανικής τρομοκρατίας (ούτε αυτά τα διδασκόμεθα όπως πρέπει, και μάλιστα ανέλαβαν εργολαβικά να τα «εξομαλύνουν»).

Στο ίδιο έργο λοιπόν θεατές… Τα ανθρωπόμορφα ερπετοειδή (συνωμότες και χαφιέδες) που συσφίγγουν με το φολιδωτό απαίσιο σώμα τους την πάνσεπτο Τηθύ, τον ομφαλό των ιερών Δελφών του Γένους, στήνοντας δίκτυα-δεσμά υποδουλώσεως σωμάτων και ψυχών, πριν ο Φοίβος Απόλλων τα τοξεύσει… Η Λερναία Ύδρα (οι περιτετμημένοι −ψυχή τε και σώματι− μισέλληνες) που ξεπετάει διαρκώς νέα κεφάλια, προτού ο Δίος Ηρακλής τα αποκόψει… Η φιδότριχη Μέδουσα (κεφαλή−εξουσία) που σε όλες τις εκφάνσεις του Ελληνικού μας βίου δηλητηριάζει ό,τι αγγίξουμε, πριν ο ήρως Περσεύς την αποτμήσει…

Η Δ.Ο.Ε. συμπαρίσταται στην «Αλβανόφρονα» δασκάλα (αν όμως δίδασκε το απόγευμα Αρχαία Ελληνικά και Μύθους του Αισώπου στα παιδιά, θα ήτανε «φασίστρια», όπως δάσκαλος τοιούτος απεκάλεσε εμένα). Η ΟΛΜΕ συμπαρίσταται στους «αντιρατσιστές» του Αγ. Παντελεήμονα και των Αμπελοκήπων (…υπέρ δηλαδή των αλλοδαπών επιδραμόντων βαρβάρων και εναντίον των ντόπιων κατοίκων). Ψήφισμα στήριξης στην Θάλεια Δραγώνα από την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων επιγράφεται με τον υπότιτλο: «Ενάντια στο καθεστώς εθνικοφροσύνης, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στην ελληνική εκπαίδευση και στην πατρίδα μας»… Η πλήρης διαστρέβλωση των εννοιών είναι θεμελιώδης τέχνη των προπαγανδιστών. Μιλάνε ποιοί; οι καθεστωτικοί που έχουν «πιάσει» όλα τα πόστα… Μιλάνε για Πατρίδα οι αρνησιπάτριδες Γραικύλοι, που εγγράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την υποθήκη του Σωκράτους «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιώτερον, αγιώτερον και σεμνότερον εστίν η πατρίς». Μιλάνε οι Ξενόφιλοι (άλλο ο φιλόξενος) που υβρίζουν ως «ρατσιστές» όλους τους Έλληνες, όσους τιμούν τους προγόνους τους και εμμένουν στα πάτρια ιδανικά. Μιλάνε για Ελληνική Εκπαίδευση ενώ επιδιώκουν διαπολιτισμική εκπαίδευση και πολυγλωσσικό περιβάλλον! Στην κοιτίδα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ δεν εντρέπονται να επιζητούν την φενάκη του Πολυπολιτισμού! «…Ότι (οι Έλληνες) άθλιοι και πάνυ δυσσεβείς και ανόητοι… και φιλοσοφήσαντες ματαίως, δήλον εστί. Ο δε ημέτερος προφήτης και θεράπων του θεού Μωυσής…)», κατά τον Θεόφιλο τον «Απολογητή», στη θέση των μεγίστων Ελλήνων σοφών …οι προφήτες των Εβραίων. Έτσι και τώρα, επιβάλλουν εξομοίωση του Ελληνικού παγκοσμίου εμβελείας Πολιτισμού …με τον Αλβανικό, Πακιστανικό, Σομαλικό οι κ.κ. Σχολικοί Σύμβουλοι «Απολογητές» της Παγκοσμιοποίησης των Σιωνιστών Τραπεζιτών!

Ο Εθνικόφρων (δηλαδή αυτός που φρονεί, που σκέπτεται εθνικά, που έχει ως αξία το Έθνος) είναι σαφώς αντίπαλός τους. Άρα οι Σχολικοί αυτοί Σύμβουλοι ομολογούν πως σκέπτονται αντεθνικά, δηλαδή διάκεινται εναντίον του Έθνους (του Ελληνικού εν προκειμένω). Σωρεία πλέον Συνδικαλιστών, Σχολικοί Σύμβουλοι (ΠΕΣΣ), Δάσκαλοι (ΔΟΕ), Καθηγητές (ΟΛΜΕ, Ένωση Ελλήνων Φυσικών), ανάγουν σε «οσιομάρτυρες» και «σύμβολα» της θολοκουλτούρας τους, τον Τσενάι, την Κούνεβα, τον Γρηγορόπουλο, δηλ. τον μαύρο Δεκέμβρη της πυρπολημένης Αθήνας (αφού ξεπέρασαν και τον «Νέρωνα» της Ρώμης), την Πρωτονοτάριου (την ΔΔΔασκάλα με πολλά Δ στην Αλβανολατρεία). Κανείς τους δεν «αναγνωρίζει» την §2 του άρθρου 16 του Συντάγματος, αν και διαδήλωναν κάθε βδομάδα για την §5. Είναι σαφέστατα εναντίον της §2, επειδή επιτάσσει ως σκοπό της Εκπαιδεύσεως την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως των Ελλήνων. Όπως απεχθάνονται την ιστορική Ορθογραφία και Γραμματική (που την κατήργησαν προ 30ετίας), άλλο τόσο απεχθάνονται και τα Θρησκευτικά μας σύμβολα, την Προσευχή στα Σχολεία, την Σημαία, τις εθνικές Παρελάσεις. Θέλουν Πολυ-γλωσσία και Πολυ-πολιτισμό στο Σχολείο, αλλά όχι Πολυ-τονική Ελληνική Γραφή, δηλαδή επιδιώκουν ό,τι μας αλλοτριώνει και μας φαλκιδεύει, όχι ό,τι μας ενισχύει και μας διατηρεί.

Πολλαπλασιάζονται σαν τα «πιράνχας». Δίνουν τον «υπέρ πάντων αγώνα» τους. Βάλθηκαν στα σοβαρά (όσο θα έχουν στην εξουσία τον Giorgos) να μας ξεπαστρέψουν, με βία και βιασύνη... Αντικαθιστούν τους κατοίκους της Ελλάδος με πανσπερμία αλλογενών εισβολέων. Κατακερματίζουν την Χώρα σε αδύναμες Περιφέρειες. Μας υποβαθμίζουν οικονομικά σε επαίτες και δούλους. Ψηφίζουν νόμους ανθελληνικούς, υπέρ των αλλοδαπών εποίκων. Εκχωρούν κυριαρχικά μας δικαιώματα (ιθαγένεια, ψήφο, διορισμό σε δημόσιες θέσεις) σε λαθρο-μετανάστες. Διαλύουν το Ελληνικό σχολείο. Βάζουν ανενδοίαστα πλέον την υπογραφή τους σε ό,τι προδοτικό απεργάζονται οι ξένοι πάτρονες. Ευνουχίζουν Σώματα Ασφαλείας και Στρατό. Τρομοκρατούν τους Πατριώτες που αντιστέκονται. Όποιος αντιμιλάει χαρακτηρίζεται με τα προσφιλή τους «κοσμητικά» επίθετα: ακροδεξιός έως φασίστας, ρατσιστής έως μισαλλόδοξος, εθνικόφρων έως εθνικιστής… Μας καίνε την περιουσία, μας προπηλακίζουν όταν αντιδρούμε, σε λίγο θα μας κλείνουν και στη φυλακή επικαλούμενοι λόγους διασποράς «μίσους» (ναί! προωθείται στην Ε.Ε. και τέτοιος νόμος). Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι λένε απαραβίαστα (φυσικά για όλους τους «άλλους» πλην των Ελλήνων), αλλά καθημερινώς παραβιάζουν τα εθνικά μας δικαιώματα, την εθνική μας συνείδηση, την ελληνική μας ταυτότητα, τα εθνικά μας σύνορα, την εθνική μας κυριαρχία.

Είναι γνωστός ο τρόπος που διαστρεβλώνουν τις έννοιες των λέξεων, συστηματικά, δια της συνεχούς προπαγάνδας, με ανακοινώσεις, άρθρα στον τύπο, αγελαία ψηφίσματα, με εκπομπές ομοφρονούντων δημοσιογράφων. Ενώ, Ιθα-γένεια είναι η προέλευση από το Γένος (άρα δεν μπορεί να δοθεί σε αλλογενή), αυτοί παριστάνουν τα «Αμερικανάκια»… Ο Πολίτης (πανάρχαια Ελληνική έννοια) ταυτίζεται με τον Οπλίτη (είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την Πατρίδα: «ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά …την δε πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω»). Ποιος μωρέ θα χύσει το αίμα του για την Ελλάδα; Ο Αφγανός, ο Μπαγκλαντεσιανός, ο Νιγηριανός; Αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί» και μας βυθίζουν σε τριτοκοσμική αθλιότητα. Είναι οι «εκσυγχρονιστές» που εξαφανίζουν δια «μαγείας» κάθε παραγωγική δυνατότητα και ικανότητα των Ελλήνων. Ομνύουν στο Σύνταγμα της Ελλάδος και το καταπατούν ασυστόλως και ατιμωρητί. Μιλάνε για «Δημοκρατία» και στήνουν χουντικό σκηνικό εξουσίας (δοσίλογοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Δικτατορίας).

Όταν ξένες δυνάμεις σας πληρώνουν για να βλάψετε την Πατρίδα και το Γένος σας, πώς πρέπει να σας αποκαλέσει ο λαός; Όποιο «ιδεολογικό» μανδύα και να φορέσετε, τα γεγονότα και οι πράξεις μετράνε και καταγράφονται. Ελέγξατε τα σχολικά βιβλία μας για «Εθνοκεντρισμό» και τα αλλάξατε. Εμείς τα ελέγξαμε για «ανθελληνισμό» και «παγκοσμιοποιητισμό»; Μιλάμε για έγκλημα καθοσιώσεως, για συστηματική συμμετοχή σε Πρόγραμμα αλλαγής της «εθνοκεντρικής» Ιστορίας. (Κατά τα άλλα δεν είστε Ιστορικοί, είστε Κοινωνικοί Ψυχολόγοι. Δεν ασχολείστε με την Ιστορία. Η Ρεπούση που είναι Γαλλικής Φιλολογίας, «έγραψε» την Ιστορία στην Στ΄ Δημοτικού, και η Γιαννάκου Υπουργός Παιδείας ΕΘΝΙΚΗΣ καμάρωνε). Τα εγκλήματα, είτε εκ προθέσεως είτε εξ αμελείας, τιμωρούνται. Ιδού ελάχιστα από τα τεκμήρια της προδοσίας:

«…The Center for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe is a non-profit, non-governmental organisation founded in 1998 in Holland and has a 19-member, international Board of Directors chaired by U.S. Ambassador Richard Schifter… (Το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι μια μη κερδοσκοπική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση –ΜΚΟ– που ιδρύθηκε το 1998 στην Ολλανδία και έχει 19-μέλη, το διεθνές διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρέσβη των ΗΠΑ Richard Schifter). The CDRSEE began groundbreaking work in the field of historical research and history teaching in Southeast Europe… (Το CDRSEE ξεκίνησε πρωτοποριακή εργασία στον τομέα της ιστορικής έρευνας και της διδασκαλίας της Ιστορίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη). These initiatives come under the umbrella of the Southeast European Joint History Project (hereafter JHP), an on-going and open-ended educational, social and political programme with the goal of bringing about informed, significant and realistic change in historical research and education in the countries of Southeast Europe… (Οι πρωτοβουλίες αυτές έρχονται κάτω από την ομπρέλα του Προγράμματος Ενιαίας Ιστορίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (εφεξής JHP), ένα μόνιμο και αορίστου χρόνου εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτικό πρόγραμμα με στόχο την επίτευξη ενημέρωσης, σημαντική και ρεαλιστική αλλαγή στην ιστορική έρευνα και την εκπαίδευση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης). Finally, the JHP aims in the long-term to revise ethnocentric school histories by avoiding the production of stereotypes, by identifying conflict-producing situations and by suggesting alternative teaching methods for controversial historical events or periods. Such a stereotype-free history, committed to a search for the truth, could serve as a solid basis for democracy, reconciliation and tolerance in Southeast Europe. (Τέλος, η JHP αποσκοπεί στη μακροπρόθεσμη αναθεώρηση των εθνοκεντρικών ιστοριών των Σχολείων, αποφεύγοντας την παραγωγή των στερεοτύπων, με τον εντοπισμό των συγκρουσιακών καταστάσεων, προτείνοντας εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας για αμφιλεγόμενα ιστορικά γεγονότα ή περιόδους. Μια τέτοια ιστορία χωρίς στερεότυπα, δεσμευμένη στην αναζήτηση της αλήθειας, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια σταθερή βάση για τη δημοκρατία, τη συμφιλίωση και την ανοχή στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.)

Ιδού και τα (εκλεκτά τε και αμειβόμενα) μέλη της επιτροπής Παιδείας του JHP εξ Ελλάδος: The members of this committee are (as of December 2000): Assoc. Prof. Christina Koulouri, Chair - Democritus University of Thrace, Greece. Prof. Thalia Dragonas - University of Athens, Greece. Prof. Anna Frangoudaki - University of Athens,
Greece… Όλη η «καλή παρέα»…
Νά τί ήξερε ο Μίκης Θεοδωράκης, όταν αποκαλούσε ΚΑΡΚΙΝΟ στο Σώμα της Ελλάδος τους επώνυμους αυτούς Γραικύλους πράκτορες και συνωμότες.

Υ.Γ. Η δράση τους συνεχίζεται αμείωτη. Μετά την Ελληνο-Τουρκική αναθεωρημένη Ιστορία προετοιμάζουν την Ελληνο-Σκοπιανική αναθεωρημένη ιστορική εκδοχή. Η Χρ. Κουλούρη μετέβη με παρέα στην ΠΓΔΜ. Από το http://deltio11.blogspot.com/ διαβάζουμε:

ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καταγγέλλει στον ελληνικό λαό, την κοινή συνάντηση στα Σκόπια, (26-01-2010), των στελεχών της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», Κωνσταντίνου Τσιτσελίκη και Λάμπρου Μπαλτσιώτη, της εθνομηδενίστριας του Centre for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe (CDRSEE) Χριστίνας Κουλούρη , και της Αθηνάς Σκουλαρίκη, με καθεστωτικούς παράγοντες του Ψευτομακεδονισμού, για να χτίσουν «γέφυρες φιλίας» και να λύσουν το «Μακεδονικό» σε βάρος των Ελλήνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ξένων Κέντρων που τους επιχορηγούν .
Το αυγό του φιδιού που τόσα χρόνια τώρα, επωαζόταν υπό την κάλυψη των «προοδευτικών δυνάμεων», εκκολάφθηκε, και γιγαντώθηκε.
Τα φίδια έχουν αρχίσει να κατασπαράσουν τον Ελληνικό Εθνικό κορμό.
Οι εκπρόσωποι της «5ης Φάλαγγας» , όπως αναφέρουν οι εφημερίδες των Σκοπίων, συζήτησαν για την προσέγγιση των δύο λαών, ( του ελληνικού και του «Μακεδονικού»), με ιδιαίτερη έμφαση, «στην ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία, για τα (δήθεν) δικαιώματα του ανθρώπου, καθώς και για την εδραίωση, του «κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα του νόμου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας», (που προωθεί η «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» , που συνέταξε το «λαθρο-νομοσχέδιο» για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες ).
Οι απεσταλμένοι του Σόρος που κάθισαν να συνομιλήσουν με τα «ακαδημαϊκά όργανα», του φασίστα Γκρούεφσκι δεν έδειξαν την ελάχιστη ευαισθησία για τη σύλληψη, την φυλάκιση και τον βασανισμό του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.
Καλούμε κάθε πολίτη να σκεφτεί: Οι κύριοι και οι κυρίες που αυτόκλητοι εμφανίζονται να ασκούν «δημόσια διπλωματία» , ποιόν εκπροσωπούσαν;
Σημειώνουμε ότι, ο πρώην πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της πΓΔΜ Μιλάνο Νέντκοφ μίλησε στη συνάντηση, «για τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας των Αιγαιατών», ότι οι «χριστιανοί Αλβανοί» είναι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και ότι «Τα δικαιώματα του ανθρώπου» σε ότι αφορά στους Έλληνες πολίτες, παραβιάζονται στο σύνολό τους (αλλά αυτό δεν αγγίζει τους επιδοτούμενους ανθρωπιστές)
Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε πατριώτη, να καταγγείλει να καταδικάσει και να απομονώσει αυτούς τους Εφιάλτες.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Γράφει: Ο Στέφανος Ληναίος

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας, χωρίς χρώματα και αρώματα, παρακολουθούμε από καιρό, την συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της πατρίδας μας, με το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης. Ότι, δηλαδή, «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει «πολυπολιτισμική». Κι αυτό σημαίνει να μπαίνουν στη χώρα μας ξένοι πληθυσμοί ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»…

Όταν αυτή η «εισροή» ξένων είναι φυσιολογική ή πολλές φορές και αναγκαστική, όπως γίνεται αιώνες τώρα, από χώρα σε χώρα, είναι γεγονός ότι, σε ένα μεγάλο ποσοστό, συμβάλλει θετικά στο «φρεσκάρισμα» ενός τόπου… Δυστυχώς, όμως, αυτή η «εισβολή» ξένων, τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ούτε φυσιολογική ούτε αναγκαστική… Είναι οργανωμένη.

Και ο πιο αμύητος καταλαβαίνει, πλέον, ότι ...συνδέεται γενικότερα με τη φανερή στρατηγική των «Μεγάλων» και ιδιαίτερα των Η.Π.Α., με κύριο στόχο την επιβολή διεθνώς ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου, οικονομικού συστήματος, δηλαδή μιας παγκόσμιας μονοπολικής ηγεμονίας.
Μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ξαφνική «έκρηξη» αμέτρητων θρησκευτικών μειονοτήτων, σε όλο τον κόσμο και την πολυδάπανη στήριξή τους από αμέτρητες «ανθρωπιστικές» Μ.Κ.Ο. και επιδοτούμενες από …μετρημένους «φιλάνθρωπους» μεγαλέμπορους.
Μόνον έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, τα τελευταία χρόνια, όλοι, σχεδόν, οι πόλεμοι είναι ένα τρομακτικό αλληλοφάγωμα θρησκειών...
Και μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε και το τελευταίο περίεργο φαινόμενο μιας "φιλολογικής" υπονόμευσης της Ελληνικής Ταυτότητας, από κάποιους «παιδοψυχολόγους». Ιδιαίτερα τα βιβλία των κ.κ.Ρεπούση, Δραγώνα, Λιάκου, Φραγκουδάκη κ.α., χωρίς ίσως να το καταλαβαίνουν, παίζουν αυτό το παιχνίδι ακριβώς. Το παιχνίδι των «Μεγάλων», που οργανώνουν, εδώ και πολλά χρόνια, μια νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια και την επαναφορά της Τουρκίας στην Ευρώπη, μέσω της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ ένταξης της τελευταίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για του λόγου το αληθές, παραπέμπουμε όλους τους άξιους κατά τα άλλα «οικουμενιστές» νεοέλληνες, στο αμερικάνικο περιοδικό «Νιου Γιορκ Ριβιού», Αύγουστος '93. Τίτλος: « Η βαλκανική κρίση,1913-1993». Αρθρογράφος ο «Ρεαλιστής Σύμβουλος», καθηγητής κύριος Τζωρτζ Φ. Κέναν. Ένα μικρό απόσπασμα:
« …Αν οι ηγέτες των κατοίκων της Βαλκανικής δεν συμφωνήσουν για την αλλαγή των συνόρων τους, είμαστε υποχρεωμένοι να την επιβάλλουμε δια της βίας..»!!!
Κάτι το οποίο και έγινε, δυστυχώς, λίγα χρόνια αργότερα...Με τα χειροκροτήματα, μάλιστα, των ίδιων Πανεπιστημιακών και πολλών άλλων «οικουμενιστών», τόσο για τα Βαλκάνια, όσο και, αργότερα, για το διαβόητο σχέδιο Ανάν… Άραγε από άγνοια ή από πεποίθηση;

Η εξάλειψη της φτώχειας και της δυστυχίας στον Τρίτο Κόσμο και οι εμφύλιοι σπαραγμοί, όπου γης, μπορεί και πρέπει να αντιμετωπισθούν μόνο με την αύξηση της αναπτυξιακής βοήθειας, σ' αυτές τις χώρες. Από ΑΥΤΟΥΣ όμως που τις ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ή ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ έτσι αυτές τις χώρες. Και όχι βέβαια από αυτούς που υφίστανται παθητικά αυτή την άγρια εισβολή και αυτό τον καταστροφικό εποικισμό… Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, θα διαπιστώσουμε ότι τα αμέτρητα δισεκατομμύρια που διατίθενται, σε όλο τον κόσμο, για το μεταναστευτικό πρόβλημα, αν τα έδιναν στις φτωχιές χώρες θα τις είχαν κάνει πλούσιες.
Και αν δεν εξόπλιζαν το αλληλοφάγωμά τους, δεν θα υπήρχαν εμφύλιοι.
Και δεν το κάνουν, βεβαίως, συνειδητά. Με αυτό τον τρόπο διαλύεται ο ιστός της Ευρώπης, και παραμένουν υπανάπτυκτες οι φτωχιές χώρες. Οπότε, όλοι οι επονομαζόμενοι «Μεγάλοι του Κόσμου», άλλοτε με δανεισμούς και εξοπλισμούς, άλλοτε με επεμβάσεις και εμφύλιους και άλλοτε με φανερές ή κρυφές δικτατορίες, ελέγχουν απόλυτα όλες τις «υπόδουλες» χώρες της γης.
Ως προς την απονομή της Ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Σκεφτείτε τί έχει να γίνει όταν οι μετανάστες που συμπληρώνουν 5 χρόνια νόμιμης διαμονής, με το νέο δικαίωμα, πλέον, της οικογενειακής επανένωσης, φέρουν νομίμως, και την οικογένειά τους. Γεγονός που σημαίνει τον ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ πολλαπλασιασμό τους, ανάλογα με τον αριθμό των οικογενειακών μελών.
Η Κυβέρνηση και τα Κόμματα, έχουν την ευθύνη των αποφάσεων στα χέρια τους. Και οι Έλληνες Πολίτες, αφού πρώτα ενημερωθούν σφαιρικά, να απαιτήσουν ΑΜΕΣΑ τις σωστές λύσεις. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παρακαλέσουμε όλους τους Ανθρώπους των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών, να βοηθήσουν, με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε άποψη, σ' αυτή την ολοκληρωμένη ενημέρωση. Αφού όμως πρώτα κάνουν την αυτοκριτική τους.
Όπως την έκανε και ο Καθηγητής κ. Κων. Τσουκαλάς. (ΒΗΜΑ-10/10/'97)

« Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατοι. Η εύνοια, η συμμετοχή σε "ερευνητικά προγράμματα" που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν τη διανόηση «επάγγελμα»…»
Και ν' αναρωτηθούν κάποια στιγμή, μήπως κι' αυτοί, χωρίς να το καταλάβουν, έγιναν «γκουρού» της εξουσίας;

Πηγή : http://www.resaltomag.gr/

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ (που την στηρίζουν σύσσωμοι) ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ (όσοι την ανέχονται)

Να αποσυρθεί η Θ. Δραγώνα από την ειδ. Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας

Submitted by antibaro on Thu, 21/01/2010

  • Περιοδικό Άρδην
  • Η τοποθέτηση της Θ. Δραγώνα στην Ειδική Γραμματεία του υπουργείου Παιδείας, ξεσήκωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, θύελλα αντιδράσεων. Τούτο ήταν απόλυτα φυσιολογικό, μιας και η Θάλεια Δραγώνα έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με άρθρα, στα βιβλία και τις παρεμβάσεις της με θέσεις που θίγουν το κοινό αίσθημα του ελληνικού λαού.

    Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το κλίμα της παγκόσμιας νεοφιλελεύθερης αυτοκρατορίας, που θέλει τον άνθρωπο έναν ανέστιο υπήκοο της δικτατορίας της αγοράς, η Θ. Δραγώνα προωθεί εδώ και χρόνια μέσα από τα άρθρα και τα βιβλία της μια νέα, αποεθνικοποιημένη, εργαλειακή εκδοχή της εκπαίδευσης. Σύμφωνα με την κυρία Δραγώνα, το σχολείο θα πρέπει να προσαρμοστεί πλήρως στην νέα «παγκοσμιοποιημένη» πραγματικότητα της χώρας μας, εγκαταλείποντας κάθε αναφορά στο συλλογικό φαντασιακό αυτής της κοινωνίας, τις ιδιαίτερες αξίες, τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό της. Για την κυρία Δραγώνα, όλα αυτά, καταδικάζονται συλλήβδην ως οπισθοδρομικός εθνοκεντρισμός.
    ΟΜΩΣ
    Δίχως όλα αυτά δεν υπάρχει παιδεία. Ένα δήθεν «πολυπολιτισμικό», δίχως ταυτότητα σχολείο είναι ένα φαστ φουντ σχολείο που μεταδίδει ξερές πληροφορίες και κούφιες δεξιότητες, φτιάχνοντας πειθήνιους ΥΠΗΚΟΟΥΣ και άκριτους καταναλωτές.

    Δίχως όλα αυτά δεν υπάρχει κοινωνία. Εάν κατεδαφίσουμε τη συλλογική ταυτότητα των Ελλήνων τί θα απομείνει; Μια πολυεθνική βαβέλ, όπου επικρατεί ο πόλεμος των διαφορετικών ομάδων μεταξύ τους, μέσα σε συνθήκες ατομισμού, εξαθλίωσης, εγκληματικότητας και φτώχειας.

    Δίχως όλα αυτά, τέλος, δεν υπάρχει ελευθερία. Ένας λαός συγκροτείται σε ελεύθερο σώμα, διεκδικώντας την δική του κουλτούρα, τα ήθη, τα έθιμα, τον πολιτισμό και την μνήμη του παρελθόντος του. Δίχως αυτά, καταλήγει ΔΟΥΛΟΣ στα χέρια των πολυεθνικών, των ελίτ, και των πρεσβειών.

    Και βέβαια, καθ' όλη την διάρκεια της νεώτερης –τουλάχιστον– ιστορίας του, ο ελληνικός λαός έχει δώσει αγώνες για την ελευθερία και την δικαιοσύνη, αγώνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, μπροστά στους οποίους οι εφήμεροι τεχνοκράτες φαντάζουν, βεβαίως, ελάχιστοι.

    Εξάλλου, τί καλύτερη απόδειξη για τα επικίνδυνα αδιέξοδα που ελλοχεύουν πίσω από τις απόψεις της Θ. Δραγώνα από το γεγονός ότι, για τα τελευταία 15 χρόνια, οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχουν διαλύσει την ελληνική εκπαίδευση, καθοδηγούνται και καταρτίζονται από τους ομοϊδεάτες της στα παιδαγωγικά ινστιτούτα και τα αντίστοιχα τμήματα του πανεπιστημίου. Για να μην μιλήσουμε για τα ευρωπαϊκά προγράμματα των εκατομμυρίων ευρώ που διαχειρίζονται οι συνοδοιπόροι της κ. Δραγώνα, αλλά και πολύ συχνά η ίδια.

    Οι κυβερνώντες και οι απολογητές τους γνωρίζουν πολύ καλά, ότι εξαιτίας όλων αυτών, η επιλογή τους δεν επικροτείται από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Γι' αυτό και στον αγώνα τους για την υπεράσπιση της Θ. Δραγώνα, το μόνο που μπορούν να επικαλεστούν είναι το σκιάχτρο της Άκρας Δεξιάς, γιατί δίχως αυτό, οι νεοφιλελεύθεροι εθνομηδενιστές και οι λοιποί κοσμοπολίτες υποστηρικτές της, είναι σίγουρο ότι θα ήταν στριμωγμένοι στην γωνία.

    Είτε το θέλουν, είτε όχι όμως, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού αντιτίθεται στις θέσεις που πρεσβεύει η Θ. Δραγώνα για το περιεχόμενο της ελληνικής εκπαίδευσης –όπως επίσης αντέδρασε και στην καθιέρωση του άθλιου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, που στήριζε η ίδια και άλλοι συνοδοιπόροι της. Η απομάκρυνσή της από τη θέση της, λοιπόν, είναι πρώτα και κύρια ζήτημα δημοκρατίας. Κι αφού δέχεστε ότι ο λαός είναι τυπικά κυρίαρχος, τότε είστε υποχρεωμένοι να σεβαστείτε την βούλησή του, και να αποσύρετε την Θ. Δραγώνα από τη Ειδική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας.

    Περιοδικό Άρδην-εφ. Ρήξη

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ», ΤΟ 1994…

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Ιστορικά ντοκουμέντα από το αρχείο της εφημερίδας «TΑ ΝΕΑ», που αποδεικνύουν πως στην Ελλάδα υπάρχουν ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

Τετάρτη 10 Αυγούστου 1994
Πρωτοσέλιδο: «ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» , « Φραγμός στην παράνομη εργασία» , «Υπολογίζεται ότι οι ξένοι που εργάζονται στην Ελλάδα χωρίς άδεια έχουν ξεπεράσει τις 500.000 (!!!) και συντείνουν στην ανεργία».

Τρίτη 16 Αυγούστου 1994
Πρωτοσέλιδο: «1ο βήμα κατά της Αλβανίας» , «Προειδοποίηση Ανδρέα στη διεθνή κοινότητα» , «Πρώτο βήμα κατά της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ έκανε χθες η κυβέρνηση με την επιστολή-προειδοποίηση για τη λήψη σκληρών μέτρων, που έστειλε ο κ. Α. Παπανδρέου στους ξένους ηγέτες. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΕΡΙΣΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ».

Τετάρτη 17 Αυγούστου 1994
Πρωτοσέλιδο: «85 ΔΙΣ (δραχμές) ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» , «Το κλείσιμο των Ελληνοαλβανικών συνόρων για τους λαθρομετανάστες αποφάσισε χθες η κυβέρνηση…» , «Αποφασίστηκε επίσης η σταδιακή επαναπροώθηση στην Αλβανία όσων ήδη δουλεύουν παράνομα στην Ελλάδα».

Πέμπτη 18 Αυγούστου 1994
Πρωτοσέλιδο: «ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ ΜΕ 20 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ»

(Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν οι νέοι… Πάγκαλε, εσύ τα ξέχασες; Ή μιλάει πλέον η Λέσχη Bilderberg;)

Όλα αυτά τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύτηκαν πριν από 15 χρόνια στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Αυτές οι απόψεις σήμερα χαρακτηρίζονται από το ίδιο έντυπο «ακροδεξιές» , «εθνικιστικές», και «μισαλλόδοξες». Αναρωτιέμαι λοιπόν… Μήπως τελικά όλα αυτά για τα οποία φωνάζει ο Ελληνικός λαός είναι η πραγματικότητα που κάποιοι δεν θέλουν να δουν; Μήπως είναι η πραγματικότητα που κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά αλλά θέλουν να διαστρεβλώσουν;

Αποδεικνύεται λοιπόν με ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ στοιχεία πως όντως όλοι όσοι ήρθαν στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες, (εφ όσον ήδη από το 1994 υπήρχαν πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες κυρίως από την Αλβανία). Η παράνομη μαζική είσοδος στην χώρα καλείται ΕΙΣΒΟΛΗ! Θα νομιμοποιήσουμε λοιπόν ξένους ΕΠΟΙΚΟΥΣ; Επίσης καταρρέει ο μύθος πως οι «μετανάστες βοήθησαν την Ελληνική οικονομία και τα ασφαλιστικά ταμεία». Ήδη το 1994 συνέτειναν στην ανεργία και έστελναν 85 δις δραχμές στην Αλβανία αφορολόγητα χρήματα, προϊόν παράνομης εργασίας! Αντιθέτως ήσαν τεράστια οικονομική βοήθεια όλα αυτά τα χρήματα για την Αλβανία, η οποία έχει κάνει τεράστια άλματα στον τομέα της οικονομίας! Ποιός βοήθησε ποιόν άραγε;

Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως και σήμερα πρωθυπουργός της Αλβανίας είναι ο Σαλί Μπερίσα. Τότε τρομοκρατούσε την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου! Σήμερα έχουμε «καλές σχέσεις»…

Δεν τα λέω εγώ όλα αυτά. «ΤΑ ΝΕΑ» τα έγραφαν πριν από 15 χρόνια!!! Ίσως μέσα σε ένα ντελίριο «μισαλλοδοξίας», «ρατσισμού» και «εθνικισμού». Θα μπορούσα να ισχυριστώ πως ήταν και «δάκτυλος» του ΛΑΟΣ, αλλά τότε δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κόμμα… Τελικά φαίνεται πως όσοι χρησιμοποιούν αυτές τις εκφράσεις "παίρνουν γραμμή" να στρέφονται κατά των Ελλήνων. (Τα έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν, όταν πριν 2000 χρόνια μας κόλλησαν την ρετσινιά του "ειδωλολάτρη", του "εθνικού", του "μυσαρού έλληνα". Τους πονάει η ράτσα μας... Τους χαλάει τα πλανητικά τους σχέδια... Οι ίδιοι αντίπαλοι, τότε και τώρα !!! --σχόλιο Κουντουριώτη)

Τί άλλαξε λοιπόν κύριοι; Τί ισχύει; Ποιές είναι οι «προοδευτικές» και «δημοκρατικές» σας απόψεις; Αυτές του χθές ή οι σημερινές;

Ίσως αυτό που άλλαξε είναι πως με τον θάνατο του τελευταίου πραγματικού ηγέτη, του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , η Ελλάδα έπαψε να αποφασίζει μόνη της. Ποιός άραγε και γιατί αποφασίζει σήμερα για τις τύχες των Ελλήνων; Θα πρέπει να αναλογιστείτε πολύ προσεκτικά τί πάτε να κάνετε! Όταν ανοίξει ο ασκός του Αιόλου θα είναι πολύ αργά! Ανατρέξτε στο πρόσφατο παρελθόν και διδαχτείτε από την στάση του Ανδρέα Παπανδρέου! Και ο Ανδρέας δεν ήταν ούτε «ακροδεξιός» ούτε «ρατσιστής»! Ήταν απλώς ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Καληνύχτα και καλή τύχη!
Ένας από τους τελευταίους Έλληνες.

Σχόλιο Κουντουριώτη: Πέρα από τους Αλβανούς λαθρομετανάστες, πόσοι είναι οι Πακιστανοί και οι λοιποί Ασιάτες σήμερα; Πόσοι είναι οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες; Για βάλτε και τους «κοινοτικούς» Βουλγάρους, Ρουμάνους, Πολωνούς; Για σκεφθείτε ότι «θέλουμε» να βάλουμε και όλη την Τουρκιά; Πού θα πάνε στο τέλος οι ΕΛΛΗΝΕΣ; Ποίων ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ Κύριοι;

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (1)

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

"Οι Έλληνες μετανάστες και η πλημμυρίδα των σημερινών λαθρομεταναστών. Τα παπαγαλάκια ψεύδονται"


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικής ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να στηρίξουν τα ανιστόρητα, ψευδή και έωλα επιχειρήματά τους, ισχυρίζονται γεγονότα και συγκρίνουν καταστάσεις, που δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Έτσι, συγκρίνουν τερατωδώς τη μετανάστευση των Ελλήνων προς τη Δυτική Γερμανία, στις αρχές της δεκαετίας του '60, με την μεταναστευτική αθλιότητα όλων των φυλών στη σημερινή Ελλάδα. Για τους ανιστόρητους – και όχι μόνο – αυτούς παπαγάλους της κοινωνικής ιστορίας, τους πληροφορώ ότι, οι διαφορές των περιστάσεων απέχουν όσο η μέρα από τη νύχτα.

Επιγραμματικά σημειώνεται ότι, οι εκπατρισμένοι Έλληνες – κυρίως των αγροτικών περιοχών, για να πάνε στη Γερμανία έπρεπε: 1) να βάλουν βουλευτικό «μέσο», 2) να έχουν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, 3) να έχουν περάσει από όλες τις ειδικότητες των γιατρών για να πάρουν πιστοποιητικό υγείας, 4) να βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία. Αφού συγκέντρωναν όλες αυτές τις προϋποθέσεις: έφευγαν με πράσινες κάρτες, που είχαν όλα τους τα στοιχεία, αφού: το ιδιωτικό γραφείο "Κόκκινου", που λειτουργούσε στο ίδιο κτήριο του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας (στην πλατεία Τερψιθέας του Πειραιά), τους εφοδίαζε: 1) με τη διεύθυνση του εργοστασίου στο οποίο θα εργάζονταν, και τη διεύθυνση κατοικίας όπου θα έμεναν, 2) με την απαραίτητη ξηρά τροφή για το ταξίδι τους, και 3) με μερικά γερμανικά μάρκα για τα πρώτα έξοδα κίνησης και τροφής. Η αναχώρηση των μεταναστών γινόταν από τον Πειραιά με πλοία και κατά "γκρουπ", και με εισιτήρια τα οποία τους έδινε στο χέρι η εταιρεία "Κόκκινος" που συνεργαζόταν και με το γερμανικό κράτος.
Την επιβίβαση των μεταναστών στα πλοία επέβλεπαν εντεταλμένοι υπάλληλοι της εν λόγω εταιρείας. Με το θέμα αυτό ο γράφων είχε άμεση εργασιακή σχέση και όσοι αμφιβάλλουν και θέλουν την αλήθεια, ας κάνουν τη σχετική έρευνα.
Συνεπώς, ούτως εχόντων των πραγμάτων, ποιά σύγκριση μπορεί να γίνει ανάμεσα στα δύο είδη μεταναστών; Οι Έλληνες μετανάστες κινούνταν μέσα στο άπλετο φως της διαφάνειας και της νομιμότητας, ενώ τα στίφη των λαθρομεταναστών κινούνται και διαβιούν μέσα στα υπόγεια της παρανομίας και του εγκλήματος.
Παπαγαλάκια της πεντάρας: Μην κλείνετε τα μάτια για να μην βλέπετε την αλήθεια. Εκτός κι αν εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία έναντι ανταλλαγμάτων.
Τα άθλια "επιχειρήματα" δεν αποτελούν θετική υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κολασμένων της γης για τους οποίους ευθύνονται εκείνοι με τους οποίους συμβαδίζετε. Δυστυχώς, το εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα αποτελεί το θερμοκήπιο για την εκκόλαψη και άνθηση αυτού του είδους των "προοδευτικών" αθλιοτήτων. Όταν βιάζεις την Ιστορία να την προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα και στους δικούς σου καιροσκοπισμούς, αργά ή γρήγορα εκδικείται.
Όσο για τους "πολιτικούς" πρόσφυγες, θα έλεγα ότι οι δήθεν αυτοί πρόσφυγες, έχουν πολιτικό και ηθικό χρέος να παραμείνουν στις πατρίδες τους αντιστεκόμενοι στα αυταρχικά τους καθεστώτα και όχι να την κοπανούν αναζητώντας ασφάλεια ατομική επαιτώντας και απαιτώντας από τη φτωχή Ελλάδα να τους συντηρήσει.
Θυμίζουν την ερζάτς "αντίσταση" που έκαναν οι Παπανδρέηδες στον Καναδά και τις Ευρωπαϊκές χώρες ,με τη διαφορά ότι αυτοί διαβιούσαν πολυτελώς. Αυτό φυσικά ισχύει και για πολλούς «αντιστασιακούς» της εσπερίας την περίοδο της δικτατορίας.
Ο γράφων προτίμησε να μείνει εδώ ν' αντισταθεί κατά της δικτατορίας, να συλληφθεί, να κλειστεί στα μπουντρούμια της οδού Μπουμπουλίνας και στην εξορία.
Δεν είμαστε όλοι τα ίδια και δεν έχουμε όλοι τα ίδια... (βρέστε την κατάληξη).

Πηγή: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ επί των ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ http://ethnikonthematon.blogspot.com

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Μετά τις αποκαλύψεις μας κόπηκε η εκπομπή «ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΗΘΙ» στο Τηλεφώς

Η «ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

του Αναστασίου Στάμου

Ιδρυτικού μέλους της Πατριωτικής Αυτόνομης Κινήσεως Εκπαιδευτικών (http://patriotikinisi.blogspot.com)

ΟΥ ΤΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΕΚΛΗΝΤΑΙ ΦΩΤΟΣ ΟΥΔ' ΥΠΗΚΟΟΙ

(…Αυτοί δεν λογίζονται δούλοι ή υπήκοοι κανενός)

Αισχύλου «Πέρσαι», ο Χορός προς την βασίλισσα των Περσών για τους Έλληνες (φώς – με οξεία και όχι περισπωμένη – είναι ο άνθρωπος)

Ελληνική Παιδεία είναι αυτή που κάνει τον Έλληνα ελεύθερο άνθρωπο με φωτεινό νου. Επειδή «ουκ είθισται τοις Έλλησι προσκυνέειν», επομένως επειδή γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται ο Έλληνας να προσκυνήσει (μιλάμε για την Νέα Τάξη των Παγκοσμιοποιητών, στην νέα ιστορική φάση που διανύουμε), έχουν εξαφανίσει την Ελληνική Παιδεία από τα Ελληνικά Σχολεία. Το όργανο της Παιδείας μας είναι η Ελληνική Γλώσσα, γι' αυτό φρόντισαν να την ακρωτηριάσουν, να την αποδομήσουν και να της μεταλλάξουν την Γραμματική και την Ορθογραφία. Από το 1974 δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση (οδηγία Κίσσινγκερ), με σκοπό την αποκοπή από τις Ρίζες μας, την άγνοια για τα διαχρονικά κείμενα των μεγίστων Προγόνων μας, εφαρμόζοντας τις γνωστές απανωτές «μεταρρυθμίσεις», την μια χειρότερη από την άλλη.

Το τελειωτικό χτύπημα δίνεται τώρα και λέγεται «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση». Αυτή είναι η «κρυφή ατζέντα» για την Παιδεία μας. Αφορμή οι (Λαθρο) Μετανάστες, που εισβάλλουν και εποικίζουν την χώρα μας. Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που δεν σέβονται οι δικές τους χώρες, πρέπει να τα σεβαστούμε (και να τα πληρώσουμε) εμείς: στέγη, τροφή, ένδυση, εργασία, περίθαλψη, εκπαίδευση (αυτά που στερήθηκαν οι γονείς μας και αγωνίστηκαν για να τα έχουμε εμείς). Το πρόβλημα είναι ότι το Κράτος μας συντηρείται (όπως αποκαλύφθηκε πλέον) με Δανεικά, αφού καταληστεύθηκε το Δημόσιο Ταμείο, αφού εξαφάνισαν την Παραγωγική υποδομή της Χώρας, και αφού δεν τολμούν να εκμεταλλευθούν τις άφθονες Πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, οι «φωστήρες» Πολιτικοί που μας διοικούν μεταπολιτευτικά. Αλλά πέραν των δαπανών, υπάρχει και η Πολιτισμική διαφορά μας με τους Ασιάτες και με τους Αφρικάνους (κυρίως Μουσουλμάνους τριτοκοσμικούς) λαθρομετανάστες, που δεν αφομοιώνονται σε κανένα κράτος που πηγαίνουν. Η καταγωγή, η θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα όλων αυτών, θα δημιουργήσουν αντιθέσεις και κάποτε συγκρούσεις. Εκτός αν μας κάνουν όλους «ίδιους», πολτό πολύχρωμων υπηκόων και δούλων καταναλωτών, πάντως όχι Ελλήνων κατά τις ιστορικές προδιαγραφές του Γένους μας.

Το «δείγμα γραφής» και τα ιδεολογικά κριτήρια των διοικούντων την Παιδεία μας είναι γνωστά. Από τον Θάνο Βερέμη (διακυβερνητικό Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας και ιδρυτικό μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ), την Θάλεια Δραγώνα (Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου πάλαι ποτέ Εθνικής Παιδείας), και την διαβόητη παρέα (Άννα Φραγκουδάκη, Μαρία Ρεπούση, Αντώνη Λιάκο, Χριστίνα Κουλούρη …και πλείστων άλλων), έως την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων, ο στόχος είναι πασίδηλος: Διαπολιτισμική Εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες, σε όλα τα Σχολεία. Επιμένουν σταθερά εναντίον της Εθνικής Παιδείας, του Εθνοκεντρικού Σχολείου, της Εθνοκεντρικής Ιδεολογίας, όπως αρέσκονται να λέγουν, εννοώντας την Ελληνική Παιδεία, το Ελληνικό Σχολείο.

Η κα Δραγώνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Αυγή» (10-1-10), αναφέρει ευθαρσώς: «Το εθνοκεντρικό σχολείο, είναι σχολείο του απομονωτισμού, εμποδίζει τη συνύπαρξη των διαφορών κάθε είδους, και όχι μόνο τη συνύπαρξη με μαθητές αλλόγλωσσους ή/και αλλόθρησκους και με καταγωγή από άλλες χώρες, αλλά όλες τις ετερότητες από το φύλο έως την αναπηρία (!). Είναι σχολείο σε όλα δογματικό (!). Αξιολογεί τους λαούς και πολιτισμούς με βάση το αυθαίρετο στερεότυπο του ρατσισμού…». Ο εθνοκεντρισμός είναι, σε όλες τις χώρες, αξιολόγηση με βάση μύθους που άρα εμποδίζουν την εθνική αυτογνωσία. Η αξιολόγηση των «άλλων» που περιέχει η εθνοκεντρική ιδεολογία είναι εξίσου κατασκευασμένη. Καλλιεργεί έτσι μια εθνική ταυτότητα ανασφαλή, άρα αμυντική και στη συνέχεια αναπόφευκτα ξενοφοβική και ανίκανη να αντιμετωπίσει τόσο τα προβλήματα με γειτονικές χώρες και τα ευρωπαϊκά δεδομένα όσο και την παρουσία μεταναστών. (Τους νοιάζουν μόνο οι μετανάστες και επιδιώκουν να εξομοιώσουν τους Έλληνες με τους «άλλους» - όλοι ΥΠΗΚΟΟΙ και φυσικά ΔΟΥΛΟΙ των Εξουσιαστών Νεοταξιτών).

Η υπουργός Παιδείας ετοιμάζει ευρύτερο σχέδιο για την εκπαίδευση, συνεχίζει η κα Δραγώνα, μέσα στο οποίο βεβαίως περιέχονται η ουσιαστική ισότητα, η πλήρης ισονομία, ο σεβασμός σε όλες τις διαφορές και ετερότητες, η αρμονική ένταξη στο εκπαιδευτικό σύστημα όλων ανεξαιρέτως και η ανάληψη της ευθύνης για την απόκτηση των ικανοτήτων που οδηγούν στην καλή επίδοση. Δεν μπορώ όμως να προτρέξω και να ανακοινώσω συγκεκριμένα τα σχέδια του υπουργείου».

Αυτά τα σχέδια όμως τα γνωρίζουμε, από την εισήγηση της Πανελλήνιας Ενώσεως Σχολικών Συμβούλων (25-11-09) προς το Υπουργείο Παιδείας, όπου περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το Αυριανό μας Σχολείο: «Η Ελλάδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας «Πολυπολιτισμικής» κοινωνίας! Όλα τα δημόσια Σχολεία θα είναι «δυνάμει διαπολιτισμικά»! Πρέπει να υπερβούμε τον «μονοπολιτισμικό(!) και μονογλωσσικό»(!) χαρακτήρα της παραδοσιακής μορφής εκπαίδευσης! (Βλέπετε πόσο τους ενοχλεί η Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία…). Υπάρχουν οι «ημεδαποί» και οι «αλλοδαποί» μαθητές! Η «διαπολιτισμική εκπαίδευση» αφορά και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, γηγενείς ή μη, και σε όλους τους τύπους σχολείων, κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Η πολιτισμική και γλωσσική πολυμορφία είναι ευκαιρία για τον «εκσυγχρονισμό» του ελληνικού σχολείου, με δομικές παρεμβάσεις σε νομοθετικό, διοικητικό και παιδαγωγικό επίπεδο. Καταργούνται όλες οι «δυσμενείς» διατάξεις του τελευταίου Νόμου περί αλλοδαπών. Δίνεται η Ελληνική υπηκοότητα για τους μετανάστες μαθητές, μετά τρία χρόνια παρακολούθησης στην υποχρεωτική εκπαίδευση!

Το δημόσιο σχολείο πρέπει να λειτουργεί ως ολοήμερο! Να έχει μαθητές γηγενείς και αλλόγλωσσους! Διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των μαθητών. Διδασκαλία Ιστορίας και Γλώσσας της Χώρας προέλευσης. Εμπλουτισμός του Προγράμματος με διαπολιτισμικές δραστηριότητες. Παρουσία δίγλωσσου Εκπαιδευτικού από την χώρα προέλευσης των μαθητών! Εμπλουτισμός των προγραμμάτων και των βιβλίων με στοιχεία που ενισχύουν την διαπολιτισμική επικοινωνία. Ανάδειξη Εκπαιδευτικών από το σώμα των ίδιων των μεταναστών! Να ενισχύονται πρωτοβουλίες συνεργασίας «ντόπιων» και «αλλοδαπών».

Όπως καταλαβαίνετε …Έλληνες τέλος! Θα είμαστε απλώς οι ντόπιοι…

Αυτές οι απόψεις μας φιλοξενήθηκαν και ακούστηκαν από την εκπομπή "ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΗΘΙ" που επιμελείται ο πρώην συνάδελφος Φυσικός κ. Δημήτριος Μαλασπίνας.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ενοχλήθηκε σφόδρα και η εκπομπή πλέον σταματά...

Ο Αγώνας των Ελλήνων Πατριωτών συνεχίζεται...

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΥΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Κάποιοι προσπαθούν να παρασύρουν τον ελληνικό λαό στο λάθος σ' ό,τι αφορά τον νέο νόμο περί των λαθρομεταναστών και ιθαγένειας. Είναι λάθος το αίτημα για δημοψήφισμα. Τραγικό λάθος, εφόσον μετατρέπει ένα ζήτημα σε πολιτικό, ενώ δεν είναι τέτοιο. Είναι προφανές ότι το ζήτημα δεν είναι πολιτικό. Δεν είναι πολιτικό …όσο δεν είναι πολιτικό ζήτημα και το να πάρει μια κυβέρνηση την απόφαση να χαρίσει τη Θράκη στους Τούρκους ή τη Μακεδονία στη FYROM. Για τέτοια ζητήματα έχει "αποφασίσει" το Σύνταγμα και αυτά τα ζητήματα δεν είναι πολιτικά. Δεν απαιτούν σχετικές ή απόλυτες πλειοψηφίες, προκειμένου να εφαρμοστούν υπό καθεστώς νομιμότητας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ρητά από το Σύνταγμα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και το Σύνταγμα προστατεύει το σύνολο των ιδιοκτησιών των Ελλήνων με "όλα τα μέσα".

Μόνον τα πολιτικά ζητήματα βρίσκουν λύσεις μέσω δημοψηφισμάτων. Τα ζητήματα, όπου οι πλειοψηφίες, μέσω των δημοψηφισμάτων αυτών, έχουν ένα ισχυρό μέσο να εκφραστούν και να δηλώσουν τις αντιθέσεις τους ως προς τις μεθοδεύσεις της κεντρικής πολιτικής εξουσίας. Τα πολιτικά ζητήματα ανήκουν στη σφαίρα του υποκειμενικού και γι' αυτόν το λόγο επιλύονται ακόμα και με τη μέθοδο των δημοψηφισμάτων. Πολίτες, οι οποίοι έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και πρέπει αναγκαστικά να συνυπάρξουν μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας, αποφαίνονται μέσω δημοψηφισμάτων, προκειμένου να ισχύσει η αρχή της πλειοψηφίας. Μια πλειοψηφία, η οποία, εξαιτίας του υποκειμενικού που χαρακτηρίζει το όποιο πολιτικό θέμα, μπορεί ανά πάσα στιγμή ν' αλλάξει.

Οι κυβερνήσεις έχουν τη δικαιοδοσία από το Σύνταγμα να επιλύουν τέτοιου είδους ζητήματα. Να τα επιλύουν με βάση τη δική τους υποκειμενική αντίληψη και βέβαια βάσει της επίσης υποκειμενικής αντίληψης αυτών που τις ψήφισαν. Γι' αυτόν τον λόγο πολλές φορές η μία κυβέρνηση λειτουργεί ακυρωτικά σ' ό,τι αφορά τις πολιτικές μιας άλλης. Γι' αυτόν τον λόγο μια επόμενη κυβέρνηση μπορεί να ακυρώσει τις πολιτικές της προηγούμενης. Κάτι ανάλογο μ' αυτό που συμβαίνει σήμερα, όπου από τη μία πλευρά ένας αφελής Γιωργάκης μιλάει για προεκλογικές δεσμεύσεις σ' ό,τι αφορά το θέμα της παροχής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και ο Σαμαράς από την άλλη "απαντά" με τις απειλές της ακύρωσης των συγκεκριμένων πολιτικών.

Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Κάποιοι προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να εμφανίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα σαν πολιτικό, ενώ δεν είναι τέτοιο. Γιατί; Για να ολοκληρώσουν τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις τους. Σ' αυτό το σημείο βρίσκεται η παγίδα του αιτήματος για δημοψήφισμα. Είναι βέβαιον ότι υπάρχει παγίδα. Γιατί; Γιατί τα πολιτικά ζητήματα εμπεριέχουν από τη φύση τους την έννοια της "μάχης", της "σύγκρουσης" αλλά και της "διαπραγμάτευσης" και της "υποχώρησης". Τα πολιτικά ζητήματα έχουν από τη φύση τους "ευκαμψία" και αυτό αναζητούν κάποιοι, προκειμένου ν' αναγκάσουν τους Έλληνες να υποχωρήσουν από τα "άκαμπτα" δίκια τους. Κάποιοι, χρησιμοποιώντας το "μαστίγιο" της εξουσίας και κάποιοι άλλοι υποσχόμενοι το "καρότο" του δημοψηφίσματος, θα αναγκάσουν τον λαό να σκέφτεται όπως τους βολεύει, προκειμένου να τον "παγιδεύσουν". Να τον "παγιδεύσουν" στα "παζάρια" και άρα στη λογική της διαπραγμάτευσης, εκεί όπου εκ του Συντάγματος δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Γι' αυτόν τον λόγο δίνουν αυτήν την "παράσταση". Την "παράσταση" της δημοκρατίας των πολλών και διαφορετικών απόψεων. Προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολιτικό, ενώ αυτό δεν είναι τέτοιο. Προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα ανήκει στο επίπεδο του υποκειμενικού. Στο επίπεδο όπου υπάρχει σχετικότητα και πρέπει να αποφασίσει είτε η κυβέρνηση είτε ο πολίτης, εφόσον δεν έχει "αποφασίσει" το Σύνταγμα. Αυτό είναι το όλο θέμα. Όταν σε ένα θέμα έχει "αποφασίσει" το Σύνταγμα, δεν μπορεί να το παρακάμψει καμμία κυβέρνηση. Με κυβερνητικές αποφάσεις ή δημοψηφίσματα μπορεί ν' αποφασιστεί αν θα γίνει η εκτροπή του Αχελώου, αλλά όχι η παράδοση του κράτους σε ξένους. Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για παρανομία και όχι για διαφορετική πολιτική άποψη. Μιλάμε για πραξικοπηματίες και όχι για πολιτικούς. Πραξικοπηματίες είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν ν' απειλήσουν ένα συνταγματικά κατοχυρωμένο "έννομο συμφέρον" του λαού. Προδότες της δημοκρατίας και του έθνους είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν αυτό το άκαμπτο έννομο συμφέρον σε εύκαμπτο πολιτικό συμφέρον.

Απλά πράγματα. Όταν έρχεται κάποιος παράνομος καταληψίας της περιουσίας σου, φωνάζεις την αστυνομία να εφαρμόσει τον νόμο και δεν καλείς τους γείτονες να ψηφίσουν για το τι πρέπει να γίνει. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη των γειτόνων, όταν υπάρχει η "άποψη" του νόμου. Δεν σε ενδιαφέρει αν έχουν κοινή ιδιότητα με εσένα και αν θεωρητικά θίγονται και οι ίδιοι από ανάλογες πράξεις. Δεν έχεις κανέναν λόγο να ρισκάρεις το υποκειμενικό, όταν σε συμφέρει το αντικειμενικό. Δεν έχεις κανέναν λόγο να ενεργοποιήσεις τα συμφέροντα των εχθρών σου, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν το πρόβλημά σου, για να επεκτείνουν τα δικά τους συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλεύεσαι την έννοια του πολιτισμού και οι πολιτισμοί λειτουργούν με βάση τους νόμους.

Τι λέει σ' αυτήν την περίπτωση ο νόμος; Ότι δεν μπορεί --σε κανένα επίπεδο ιδιοκτησίας-- να νομιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε παράνομος εισβολέας απέναντι στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης και για τον οποιονδήποτε λόγο ν' αποκτήσει τα ίδια δικαιώματα με τους γηγενείς. Όταν η έννοια της "Ιθαγένειας" είναι αυτή η οποία προσδιορίζει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, ευνόητο είναι ότι αυτή η ιδιότητα δεν παρέχεται σε κανέναν εισβολέα. Αυτό λέει ο συνταγματικός νόμος και αυτός είναι άκαμπτος. Όπως λοιπόν καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να προσθέσει αυθαίρετα νέους μετόχους στους παλαιούς "ιθαγενείς" μετόχους του ΟΤΕ, έτσι δεν μπορεί να παράσχει την ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες. Μπορεί, για λόγους ανθρωπιστικούς, να τους δώσει "πράσινη" κάρτα, αλλά όχι Ιθαγένεια και ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς δικαιωμάτων.

Όλο το μυστικό είναι ν' αποδείξει κάποιος το αυτονόητο. Να αποδείξει ότι η έννοια του "πολίτη", εκτός από το πολιτισμικό, εθνικό ή άλλο περιεχόμενο, εμπεριέχει μέσα της και το οικονομικό συμφέρον. Να αποδείξει ότι η έννοια της "Ιθαγένειας" έχει και οικονομικό περιεχόμενο. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά. Με βάση το Σύνταγμα ο ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος. Κυρίαρχος σημαίνει και ιδιοκτήτης. Ο κάθε Έλληνας πολίτης πάνω απ' όλα είναι συνιδιοκτήτης με όλους τους ομοίους του σ' αυτήν τη χώρα. Είναι συνιδιοκτήτης σε όλα τα επίπεδα της ιδιοκτησίας της. Κάθε Έλληνας πολίτης, από τη στιγμή που γεννιέται, έχει υπό την ιδιοκτησία του ένα πολύ συγκεκριμένο ποσοστό αυτής της χώρας.

Αν είμαστε, για παράδειγμα, δέκα εκατομμύρια Έλληνες, ο κάθε Έλληνας έχει το 1/10.000.000 της ιδιοκτησίας αυτής της χώρας. Ακόμα κι αν δεν έχει καθόλου ιδιωτική περιουσία, είναι ιδιοκτήτης, εφόσον έχει υπό την κατοχή του αυτό το μερίδιο από τη συνολική συλλογική περιουσία των Ελλήνων. Μια περιουσία, η οποία είναι υπαρκτή και όχι θεωρητική, εφόσον περιλαμβάνει το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου και όλα τα "ψιλά" δικαιώματα πάνω στο σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας σ' αυτήν τη χώρα. Δεν μπορεί καμμία κυβέρνηση να "χαρίζει" αυτό το δικαίωμα σε κανέναν που δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Δεν μπορεί καμμία κυβέρνηση να μειώνει αυτό το μερίδιο της ιδιοκτησίας για κανέναν λόγο. Αν σε έναν λαό δέκα εκατομμυρίων προσθέσεις δυόμισι εκατομμύρια νέων "ιθαγενών", στην πραγματικότητα μειώνεις αυθαίρετα την περιουσία των προηγούμενων κατά 25% και αυτό είναι παντελώς παράνομο. Δεν είναι πολιτικό ζήτημα. Είναι παρανομία σε βαθμό πραξικοπήματος.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για οικονομικό "περιεχόμενο". Οι Έλληνες έχουν πληρώσει αυτήν την ιδιότητα όπως πληρώνουν όλοι οι νόμιμοι μέτοχοι όλων των νόμιμων ιδιοκτησιών. Έχουν πληρώσει αυτήν την ιδιότητα όπως την έχουν πληρώσει όλοι οι λαοί, προκειμένου να διατηρήσουν την ελευθερία της πατρίδας τους. Κάποιοι Έλληνες έζησαν σε συνθήκες πλήρους ανέχειας, επειδή η "πληρωμή" της ιθαγένειάς τους απαιτούσε την ορφάνεια του πολέμου. Κάποιοι Έλληνες έζησαν ως ανάπηροι εξαιτίας αυτής της "πληρωμής". Κάποιοι Έλληνες φορολογήθηκαν σκληρά, για ν' αποκτήσει η ιδιοκτησία αυτή τα χαρακτηριστικά εκείνα, που την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες της. Τι σχέση έχει αυτός ο νόμιμος ιδιοκτήτης με τον λαθρομετανάστη, ο οποίος πλήρωσε σε κάποιον Τούρκο λαθρέμπορο κάποιες λίγες χιλιάδες ευρώ, για να τον φέρει έξω από την "πόρτα" μας; Αν κάποιος πληρώσει το ταξί μέχρι τον ΟΤΕ, μπορεί να εισέλθει μέσα σ' αυτόν ως μέτοχος;

Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί οι πονηροί παρασέρνουν στην ηλιθιότητα και όλους τους φουκαράδες λαθρομετανάστες, των οποίων η πρόθεση δεν πιστεύουμε ότι είναι να αδικήσουν τους Έλληνες. Για να επιβιώσουν ήρθαν στην Ελλάδα και όχι για να κλέψουν τους Έλληνες. Όμως, το θέμα είναι ότι παρασύρονται στη λογική των ιμπεριαλιστών και των προδοτών. Ακόμα και τα επιχειρήματά τους στερούνται πάσης λογικής. Τους αρέσει η Ελλάδα, την αγαπάνε και θέλουν να ζήσουν μέσα σ' αυτήν ως Έλληνες και άρα ως ιδιοκτήτες της. Και στον γράφοντα αρέσουν οι Βερσαλλίες, τις αγαπάει και θέλει να ζήσει σ' αυτές, αλλά ...δυστυχώς δεν συμφωνούν οι Γάλλοι. Θέλουν τα παιδιά τους να γίνονται αυτόματα Έλληνες, επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα... Αν δηλαδή την επόμενη χρονιά ξαναμεταναστεύσουν και πάνε στην Ιταλία γεννοβολώντας, θα έχουμε μια καθημερινότητα με βάση για το γνωστό ανέκδοτο; Ένας Πακιστανός, ένας "Έλληνας" και ένας "Ιταλός" κάθισαν να φάνε...

Η ψήφος του πολίτη στην πραγματικότητα δεν αποτελεί μια απλή δημοκρατική "κατάκτηση". Είναι η ψήφος του μετόχου ιδιοκτήτη αυτού του κράτους. Η νόμιμη ψήφος ενός νόμιμου ιδιοκτήτη. Είναι η ίδια η ουσία του "κράτους" του Δήμου και άρα της Δημοκρατίας. Αυτό περιγράφει η έννοια της "Ιθαγένειας" και αυτή δεν δίνεται ποτέ και σε κανέναν, που δεν έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Εξαιρέσεις γίνονται μόνον όταν αυξάνεται η αξία της ιδιοκτησίας και όχι όταν αυτή μειώνεται. Οι κυβερνήσεις, δηλαδή, μπορούν να δίνουν κατ' εξαίρεση την Ιθαγένεια μόνον σε περιπτώσεις που αυξάνεται η αξία της συλλογικής περιουσίας. Η αξία της περιουσίας του Δήμου. Όπως είχε γίνει με την περίπτωση του διάσημου καρδιοχειρουργού Κρίστιαν Μπάρναρντ, του οποίου το αίτημα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας ικανοποιήθηκε, γιατί απλούστατα "διαφήμιζε" την Ελλάδα και άρα αύξανε το συλλογικό κεφάλαιο των Ελλήνων.

Άρα …δεν χρειάζεται καθόλου δημοψήφισμα. Μερικές υπογραφές πολιτών χρειάζονται, για να κατατεθεί μια απλή μήνυση κατά της κυβέρνησης. Μήνυση εναντίον μιας κυβέρνησης, η οποία αυθαίρετα θέλει να τους μειώσει την περιουσία κατά 25%. Η συνταγματικότητα του νόμου πρέπει να κριθεί. Αν αυτός ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, όλα τελειώνουν. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε προδότες Γιωργάκηδες και ούτε να ελπίζουμε σε "σωτήρες" Σαμαράδες. Δεν θα εφαρμοστεί ποτέ ένας τέτοιος νόμος και άρα δεν θα χρειάζεται να περιμένουμε να ακυρωθεί. Κανένας νόμος και ποτέ δεν θα μπορεί να παρέχει την ελληνική ιθαγένεια με μαζικές διαδικασίες. Μέτοχοι του ελληνικού κράτους από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Καστοριά μέχρι τη Ρόδο θα είναι ΜΟΝΟΝ τα παιδιά των Ελλήνων. Οι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ αυτών που έχυσαν το αίμα και τον ιδρώτα τους, για να μπορούμε να ονομάζουμε ελληνική γη αυτήν τη μικρή γωνιά του Πλανήτη.

Οι "μάσκες" σύντομα θα πέσουν και ένας από αυτούς που φορούν "μάσκα" είναι σίγουρα και ο Καρατζαφέρης. Το ΛΑΟΣ θα αποδειχθεί σύντομα ότι είναι ένα απλό "εργαλείο" των ιμπεριαλιστών. Ένα "εργαλείο", το οποίο χρηματοδοτείται από το σύστημα και λειτουργεί όπως και το ΚΚΕ. Αν γνωρίζει κάποιος τον προβοκατόρικο ρόλο του ΚΚΕ στην ελληνική κοινωνία, μπορεί να καταλάβει απόλυτα και τον αντίστοιχο ρόλο του ΛΑΟΣ. Τι κάνει το ΚΚΕ; Ακυρώνει όλη την αριστερή φιλεργατική αντίληψη του ελληνικού λαού. Παίρνει τα δίκαια αιτήματα της εργατικής τάξης και τα κάνει "πατσαβούρες". Στερεί τον δίκαιο λόγο από τους εργαζόμενους μόνο και μόνο επειδή αναλαμβάνει να τον εκφράσει το ίδιο. Αυθαίρετα …και χωρίς να του έχει δώσει το δικαίωμα --μέσω της ψήφου του-- κανένας δημοκράτης εργαζόμενος.

Από τη στιγμή που η σταλινική --και άρα φασίστρια-- Αλέκα αναλαμβάνει να εκφράσει την αριστερή δημοκρατική αντίληψη περί εργασιακών σχέσεων, ευνόητο είναι ότι την "ακυρώνει" στο σύνολό της. Με τη βοήθεια της Αλέκας τα αφεντικά έκαναν πάντα ό,τι ήθελαν στην Ελλάδα. Το ανάλογο κάνει και ο "μποντιμπιλντεράς". Με τη βοήθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη τα αφεντικά κάνουν ό,τι θέλουν εναντίον της Ελλάδας. Από τη στιγμή που ένας βασιλόφρων --και άρα φασίστας-- αναλαμβάνει να εκφράσει τη δεξιά δημοκρατική αντίληψη περί πατριωτισμού, ευνόητο είναι ότι την "ακυρώνει" στο σύνολό της. Αυτό είναι το "παιχνίδι" της εξουσίας και των ιμπεριαλιστών. Πληρώνουν "εργαλεία" προβοκατόρων και ελέγχουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού. Ο εργατικός κόσμος στην Ελλάδα "καπελώνεται" από το προδοτικό ΚΚΕ και ο πατριωτικός κόσμος "καπελώνεται" από το επίσης προδοτικό ΛΑΟΣ. Αγράμματοι κρατικοδίαιτοι "φωστήρες" βγαίνουν πρώτοι στους δρόμους της "διεκδίκησης", απλά και μόνον για να μην βγει κανένας άλλος. Ο καθένας στη δική του εξειδίκευση και υπό τις εντολές του ίδιου "αφεντικού".

Τραϊανού Παναγιώτης

Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β'

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΗΔΗΣΕΩΣ»




…ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ…


Με αφορμή μια ιλαροτραγική και συνάμα αποκαλυπτική συνέντευξη (σε ανύποπτο χρόνο) στο περιοδικό «Έψιλον», στις 19 Ιουλίου 2009 (επί Ν.Δ.) – και σχολιασμός…


Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι ηθοποιός, κάποια στιγμή έγινε και τρόφιμος ΜΚΟ, και τώρα επί ΠαΣοΚ διορίστηκε Σύμβουλος παρά τω Υφυπουργώ Προ-Πο κ. Βούγια.




«Η άδεια της ζωή γέμισε με ό,τι πετάει το Ελληνικό κράτος στα σκουπίδια: μετανάστες, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής στην πόλη…»


Σχόλιο: Το Ελληνικό κράτος τους πέταξε στα σκουπίδια ή η Πατρίδα τους; Μάλλον «σκουπίδια» ήσαν στη χώρα τους, αλλιώς δεν θα έφευγαν. Γιατί όμως είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να τους φροντίζουμε ως Ανθρώπους; Γιατί τα Ανθρώπινα δικαιώματα ενός Πακιστανού π.χ. Λαθρομετανάστη, που δεν τα σέβεται η «ανερχόμενη δύναμη» Ινδία, η νέα υπερδύναμη Κίνα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, η αχανής Ρωσία και οι παρα-Καυκάσιες χώρες, η «περιφερειακή υπερδύναμη» φίλη Τουρκία… τόσες Αραβικές μουσουλμανικές πάμπλουτες χώρες, όπου θα μπορούσε εναλλακτικά επί της πορείας του να παραμείνει ο κάθε ΛΑΘΡΟ Πακιστανός, θα πρέπει να τα σεβαστούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ; Μιλάμε για στέγη, ένδυση, τροφή, εργασία, εκπαίδευση, περίθαλψη (ανθρώπινα δικαιώματα που στερήθηκαν οι γονείς μας και αγωνίστηκαν για να έχουμε εμείς τα παιδιά τους), που πληρώνουμε στους ΛΑΘΡΟ εμείς από τα δανεικά, που εκλιπαρούμε να μας δώσει ο κάθε τσιφούτ-Τραπεζίτης τοκογλύφος (Goldman Sachs), αφού καταληστεύθηκε το δημόσιο ταμείο από τους «αγίους» και «ικανούς» Πολιτικούς «μας», και αφού οδήγησαν τις παραγωγικές υποδομές της Χώρας με την πολιτική τους στραβωμάρα (ή μήπως προδοσία) σε αφανισμό…


«Κάτοικος Εξαρχείων η Αφροδίτη. Ήταν εκεί στην εξέγερση του Δεκέμβρη… είναι εκεί όταν οι μετανάστες ζητάνε βοήθεια..»


Σχόλιο: Τέτοια «προσόντα» λοιπόν έχει αυτό το κορίτσι… Η συμμετοχή της στα επεισόδια του κέντρου της Αθήνας το 2008 (το «Πολυτεχνείο» έδωσε ό,τι είχε να δώσει)… και η βοήθεια που προσφέρει στους λαθρομετανάστες εισβολείς (που χορηγεί το «ανάλγητο» κράτος μας σε χρήμα, δηλαδή εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, σε πλείστες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ της συμφοράς μας) την έκαναν αναγνωρίσιμη σε Κυβερνητικούς παράγοντες…


«Το προσωπικό της μπλογκ είναι ίσως το πληρέστερο ημερολόγιο πόλης… Και σίγουρα το πιο ενημερωμένο για όσα αφορούν τους μετανάστες… Εργάζεται για την ΜΚΟ «Διαβατήριο»…


Ωώππ! Έτσι γίνεται πλέον η δουλειά! Από «Μη Κυβερνητικός» εισπηδάς λοιπόν στην Κυβέρνηση! Νέα ήθη… Όσμωση, Διαπήδηση, κάπως έτσι αποκαλείται το φαινόμενο αυτό στην Χημεία. Στην σύγχρονη Πολιτική πώς λέγεται; «Νέος Πατριωτισμός» ή «Ανοιχτή Κοινωνία»; Ο Σόρος μας οδηγεί, ο Σόρος μας εμπνέει! Με πόσα χρήματα επιδοτείται η ΜΚΟ της Αλ Σάλεχ, δεν μας είπε… Είναι αναγκαίο όμως «διαβατήριο» για τη θέση της Συμβούλου του Υφυπουργού Προστασίας Λαθρομεταναστών (όταν λένε «Πολίτη» εννοούν ακριβώς το αντίθετο, όπως και για την λέξη «Γένος» εννοούν Αλλόφυλος). Άλλα 5.000 ευρώ λοιπόν τον μήνα η κυρία… Άξιος ο μισθός σου Αφροδίτη. Αλίμονο από εμάς τους χαζούς, που τα μπλογκ μας ασχολούνται με τους Έλληνες και την Παιδεία τους, με την Ιστορία, την Γλώσσα και τον Πολιτισμό τους, με τις ανθελληνικές ενέργειες που αποκαλύπτουμε κάθε τόσο ως ειδήσεις, λόγω αγνής Ελληνικής Ψυχής και ευγενούς Πατριωτισμού, αφιερώνοντας πολλές ώρες κάθε μέρα, αμισθί, ψάχνοντας στο ελεύθερο ακόμα διαδίκτυο.


«Μου άρεσε που άρχισα να κάνω παρέα με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς… Τα παιδιά της δεύτερης γενιάς μεταναστών, γεννήθηκαν εδώ… Είναι Έλληνες. Και εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε, αφού δεν τους δίνουμε Ιθαγένεια… Επίσης, τα παιδιά των παράνομων μεταναστών…»


Σχόλιο: Της Αφροδίτης μπορεί να αρέσει η παρέα των τριτοκοσμικών, εμένα όμως όχι. Γούστα είναι αυτά. Τελικά, οι νέοι κυβερνητικοί παράγοντες ακολουθούν τα δικά σου γούστα… Εισακούστηκες Αφροδίτη… Όλοι πλέον οι ΛΑΘΡΟ, όχι απλώς θα αναγνωρίζονται, αλλά θα αποκτούν Ελληνική ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΑ. Μέσα σε έξι μήνες από την συνέντευξή σου αλλάζουμε στην πατρίδα μας το νόημα της λέξεως «Γένος», καθώς και του «Πολίτη», χάρις στα δικά σου γούστα… Όλοι οι έποικοι εισβολείς (που ήρθαν και που θα 'ρθουν) θα απολαμβάνουν όχι απλώς Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά Κυριαρχικά πλέον Δικαιώματα. Άλλωστε το Ελληνικό Σύνταγμα δεν μας εμποδίζει, αφού υπερισχύει το Ευρωσύνταγμα… Η αληθινή μας Κυβέρνηση είναι στις Βρυξέλλες. Η Δαμανάκη Υπουργός Ε.Ε. –μην ξεχνιόμαστε (θα το συνηθίσουμε σιγά σιγά…)


«Θα αλλάξει δηλαδή και ο πληθυσμός;» ρωτάει η δημοσιογράφος. «Φυσικά. Και τί θα πάθουμε; Θα σκουρύνουμε λίγο…Και τί έγινε»!


Καημένη Αλ Σάλεχ, το χρώμα των Ελλήνων του μέλλοντος δεν σε νοιάζει. Άρα ούτε ο Ελληνικός πολιτισμός σε νοιάζει, ούτε τί θεό θα πιστεύουν, ποιές γιορτές θα έχουν, αν θα περιτέμνονται οι άντρες, ή αν θα φοράνε μπούργκα οι γυναίκες Ελληνίδες. Όμως, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, είναι δυνατόν να μην έχεις υπ' όψιν σου τις Αρρώστιες που κουβαλάνε όλοι αυτοί «της γης οι κολασμένοι»; Στο σπίτι σου τολμάς να «φιλοξενήσεις» κανέναν από δαύτους; Το παιδί σου αύριο θα το παντρέψεις άραγε με ΛΑΘΡΟ, να αποκτήσεις πολυπολιτισμικά εγγονάκια;


«Μα πώς θα ζήσουν εδώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι;» ρωτάει η δημοσιογράφος. Και η Αλ Σάλεχ αγέρωχα απαντά: «Οι μετανάστες δεν πηγαίνουν εκεί που θέλουν, πηγαίνουν εκεί που τους χρειάζονται. Στην Ελλάδα υπάρχει ανάγκη… Η Ελλάδα χρειάζεται φτηνά εργατικά χέρια. Γι' αυτό επιβιώνουμε στην παγκόσμια κρίση… Η Κυβέρνηση (της Ν.Δ.) πρέπει να αποφασίσει τί θέλει. Αν θέλει πάμφθηνο εργατικό δυναμικό θα υποστεί και την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Αν θέλει να προστατεύσει την συνοχή της κοινωνίας θα πρέπει να τους νομιμοποιεί».


Ακούτε κύριοι της Αριστερής (τσέπης), της Συνασπισμένης «Προόδου», του «Σοσιαλισμού», Αγωνιστές του «Κομμουνισμού»; Δεν τα λέει μόνον ο Μαρξ. Τα λέει και η Αλ Σάλεχ: «Κάποιοι αριστεριστές είναι υπέρ των μεταναστών και κατά του Καπιταλισμού. Το μόνο συμβατό σύστημα με τη μετανάστευση είναι ο Καπιταλισμός»!


Αλήθεια λέει. Ο Έλληνας πρέπει λοιπόν


να διαλέξει: Ανεργία ή 600 ευρώ μισθός! Διάρρηξη κοινωνικού ιστού ή συγκυριαρχία με τους Λάθρο (και το βουλώνεις μια για πάντα)! Επιβιώνεις στην κρίση ή φεύγεις τελικά εσύ πλεονέκτη Έλληνα από την Χώρα σου… Οι μάγκες γίνονται Πολιτικοί ή μέλη ΜΚΟ… για να γίνουν Κυβερνητικοί Σύμβουλοι!


«Μα δεν υπάρχει τόση ζήτηση στην Ελλάδα για όλους αυτούς τους ανθρώπους» επιμένει η δημοσιογράφος. «Τη μετανάστευση δεν μπορείς να τη σταματήσεις. Βρες ένα τρόπο να την αντιμετωπίσεις σωστά…» απαντά η Αφροδίτη.


Να τους κάνουμε λοιπόν όλους Έλληνες! Αντί να γκρεμίσουμε τον Καπιταλισμό, να αφανίσουμε την Ελλάδα (είναι ευκολότερο και συνάμα επικερδές). Εκτός από την Σύμβουλο ΑΛ ΣΑΛΕΧ, την ίδια γνώμη έχει εκφράσει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ (και υλοποιεί φυσικά το ΠΑΣΟΚ). Ο τρίτος δρόμος προς τον Σοσιαλισμό (δια της Παγκοσμιοποίησης του Καπιταλισμού)! Η Ν.Δ. σιωπά… Ανάμεσα όμως σ' αυτά τα ιλαροτραγικά που δηλώνει η κυρία Σάλεχ, αναφέρει και το εξής αποκαλυπτικό: «Στην Ολλανδία υπάρχουν στρατόπεδα, όπου μαζεύουν τους μετανάστες που θα στείλουν πίσω στην Ελλάδα. Έχω συναντήσει πολλούς από αυτούς, που όταν μιλάμε, χτυπιούνται ότι δεν είχαν πατήσει ποτέ πριν το πόδι τους στην Ελλάδα, κι ας έχουν επιστραφεί εδώ μέσω του κανονισμού «Δουβλίνο ΙΙ». Σου λένε, εγώ δεν ήμουν ποτέ στην Ελλάδα, γιατί με στέλνουν εδώ;»


Κύριε Βούγια, τώρα που τα ακούτε από πρώτο χέρι, στείλτε την Σύμβουλό σας στα Ολλανδικά στρατόπεδα να «καθαρίσει» την κατάσταση. Εκεί θα αποδώσει καλύτερα, σύμφωνα με τις αληθινές εμπειρίες της (και απολαβές) στην ΜΚΟ «Διαβατήριο». Έτσι θα δικαιολογήσει και σε μας τον πολλαπλάσιο από τον δικό μας Μισθό της στο Υπουργείο. Πώς είπατε; Δεν την προσλάβατε γι' αυτό; Την θέλετε δίπλα σας; Δεν σας αδικούμε… Αλλά τα γαμησιάτικα πάντα ο Ελληνικός Λαός θα τα πληρώνει;


Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΔΕΞΙΑ»…


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»


…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ...

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ


Τα μικρά ρυάκια ενώθηκαν, και έγιναν ποτάμι.
Το ποτάμι άρχισε να κυλά, και τίποτε δεν το σταματά.
Φθάνει στην "κόπρο του Αυγείου".


Η Ελληνική Παιδεία βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο πεμπτοφαλαγγίτικος
στρατός του Σόρος, η συμμορία των συνωμοτών, έχει εφαρμόσει γύρω απο τον τρυφερό λαιμό του ελληνόπουλου,
τον ασφυκτικό βρόγχο του διαπολιτισμικού και αφελληνιστικού Σχολείου .
Όταν το παιδί σου γυρίζοντας απ' το σχολείο σου πει πως οι κακοί Έλληνες σκότωσαν τους καλούς Τούρκους, τότε θα είναι πολύ αργά. Μπροστά σου, δεν θα έχεις το παιδί σου, αλλά έναν γενίτσαρο.


Το παιδί σου κινδυνεύει.
Γίνε ρυάκι και ενώσου με το ποτάμι.
Εκτύπωσε το συνημμένο, κόψε το στα τέσσερα, και μοιρασέ το έξω απ' το σχολείο.
Θα σου στοιχίσει 10 σελίδες Α4 και ελάχιστο μελάνι.
Το παιδί σου αξίζει ακόμη και την ζωή σου. Τα παιδιά μας είναι η ελπίδα.
Ο καναπές, μας τέλειωσε .
Κάνε κάτι.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

εικόνα png προς εκτύπωση

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ

http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_01.html
ΟΙ ΙΔΙΟΙ «ΝΕΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΝΕΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

Οι κατωτέρω που υπογράφουν το κείμενο συμπαράστασης στην κ. Θάλεια Δραγώνα κατηγορούν όσους διαμαρτύρονται για το διορισμό της, ότι άδικα αξιώνουν την απομάκρυνσή της για δήθεν έλλειψη πατριωτισμού, όπως γράφουν. Στο κατωτέρω κείμενο τους περισσότερους υπογράφοντες "πατριώτες" για συμπαράσταση στην "πλήρη πατριωτισμού" κυρία Θάλεια Δραγώνα (σημειωμένοι με κόκκινο χρώμα και με υπογράμμιση), κατά "σύμπτωση" θα τους βρείτε να υπογράφουν και πάλιν "πατριωτικά" υπέρ του "πατριωτικού" σχεδίου Ανάν (κατωτέρω, μετά τις υπογραφές συμπαράστασης στην κ. Δραγώνα).
Επειδή προφανώς η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται, σύντομα η κατάσταση συμπαράστασης στην κ. Δραγώνα θα συμπληρωθεί και με άλλους επιφανείς "πατριώτες", όπως τον αξιότιμο κ. Νακραντζά και πολλούς άλλους, που ενώ υπέγραψαν υπέρ του "πατριωτικού" σχεδίου Ανάν, δεν πρόλαβαν ακόμα για διαφόρους λόγους να συμπαραστασθούν στην "αδίκως" κατηγορουμένη από <<ακροδεξιά>> στοιχεία για έλλειψη πατριωτισμού κυρία Γραμματέα του Όχι Εθνικής Παιδείας, που επίσης <<πατριωτικά>> είχε υπογράψει συνειδητά υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ ΤΟ 2004.
Ευριπίδης Μπίλλης, Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Συμπαράσταση στη Θάλεια Δραγώνα
Τον αρχικό κύκλο όσων συμπαραστάθηκαν στη Θάλεια Δραγώνα, περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι πανεπιστημιακοί: Αβδελά Έφη Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αγριαντώνη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αλιβιζάτος Νίκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναγνωστοπούλου Σία Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αποστολίδου Βενετία Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Αρταβάνης Σπ. Harvard, College de France, Βασιλάκη Μαρία Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βιρβιδάκης Στ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βράτσαλης Κώστας Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Γούναρης Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Δημαράς Αλέξης Ιστορικός της εκπαίδευσης, Δοξιάδης Κύρκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δουζίνας Κώστας Βirkbeck University, London, Ζαχαριάδου Ελισάβετ Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλογήρου Ορέστης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καλοκαιρινός Αλέξης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κάλφας Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καρδάσης Βασίλης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κεχριώτης Βαγγέλης Πανεπιστήμιο Βοσπώρου, Κιντή Βάσω Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κοντογιαννοπούλου - Πολυδωρίδου Γίτσα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κούβελας Ηλίας Πανεπιστήμιο Πατρών, Κουλούρη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κουτσογιάννη Κλέα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κτιστάκις Γιάννης Πανεπιστήμιο, Κυρτάτας Δήμητρης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κύρτσης Αλ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωστής Κώστας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λιάκος Αντώνης Πανεπστήμιο Αθ., Λουλούδης Λεωνίδας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Λυμπεράκη Αντιγόνη Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λυριτζής Χρήστος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μανιτάκης Αντώνης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Ματσαγκάνης Μ. Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Μπαλτάς Αριστείδης ΕΜΠ, Παγουλάτος Γιώργος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Παπαγεωργίου Κων/νος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παπαδόπουλος Λόης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Παπαθεοδώρου Γιάννης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Παρασκευόπουλος Νίκος Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Πεσμαζόγλου Στέφανος Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πλάντζος Δημήτρης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σαββάκης Χαράλαμπος (Μπάμπης) Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σπουρδαλάκης Μιχάλης Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στεφάνου Ευρυπίδης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Στυλιανού Άρης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Τήνιος Πλάτων Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τσακλόγλου Πάνος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Τσιριμώκου Λ. Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Φραγκουδάκη Άννα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χριστόπουλος Δημήτρης Πάντειο Πανεπιστήμιο.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
Να ξεπεραστούν τραύματα και αμοιβαίες δαιμονοποιήσεις, 7 Απριλίου 2004.
1. Ειρήνη Αβραμοπούλου, 2. Γιώργος Αγγελόπουλος, 3. Αθηνά Αθανασίου, 4. Λουκία Αικατερινιάδου, 5. Στέλλα Αικατερινιάδου, 6. Ζωή Ακριβούλη, 7. Δέσποινα Αλεξανδράκη, 8. Νίκος Αλιβιζάτος, 9. Σία Αναγνωστοπούλου, 10. Φωτεινή Αναγνωστοπούλου, 11. Γρηγόρης Ανανιάδης, 12. Αρης Αναστασάκης, 13. Βασίλης Αναστασιάδης, 14. Κωνσταντίνα Ανδριανοπούλου, 15. Βενετία Αποστολίδου,16. Φούλα Αρταβάνη-Τσαπλ, 17. Μιχάλης Αρτεμάκης,18. Ζήνα Ασημακοπούλου, 19. Κατερίνα Αυγέρη, 20. Σοφία Αυγητίδου, 21. Σωτήρης Βαλντέν, 22. Μανώλης Βασιλάκης, 23. Λίνα Βεντούρα, 24. Στέλιος Βιρβιδάκης, 25. Νικόλας Βουλέλης, 26. Βασίλης Βουτσάκης, 27. Έφη Γαζή,Ρέα Γαλανάκη, Τάκης Γασπαράτος, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Γεράσιμος Γεωργάτος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Γιαννιτσιώτης, Γιάννης Γιαννουλόπουλος,Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Δημήτρης Γιατζόγλου, Μανώλης Γκαζής, Νίκος Γκιώνης, Ελένη Γκόνη, Μελίττα Γκουρτσογιάννη, Διονύσης Γουσέτης, Γιώργος Γραμματικάκης, Πάνος Γρέδης, Ρέα Δελβερούδη, Κώστας Δέλκος, Βασιλική Δενδρινού,Βαρβάρα Δεσποινιάδου, Σωτήρης Δημητριάδης, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Νίκος Δήμου, Χαριτίνη Δίπλα, Θάλεια Δραγώνα, Αγγελος Ελεφάντης, Παύλος Ελευθεριάδης, Λεωνίδας Εμπειρίκος, Χάρης Εξερτζόγλου, Πάνος Ευαγγελόπουλος, Μιχάλης Ζάβιακας, Κατερίνα Ζαγγελίδου, Κωνσταντίνα Ζάνου, Αιμίλιος Ζαχαρέας, Ελισάβετ Ζαχαριάδου, Ελευθερία Ζέη, Κώστας Ζέπος, Γκρέτα Ζέπου, Ειρήνη Ζορμπαλά, Μυρτώ Ζορμπαλά, Μαρία Ζωγραφάκη, Κώστας Ζώρας, Χρήστος Ηλιάδης, Αλέξης Ηρακλείδης, Κωνσταντίνος Θανασάκης, Παναγιώτης Θανασάς, Νάσος Θεοδωρίδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θεοτοκάς, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Γιώργος Ιωακειμίδης, Σταύρος Ιωαννίδης, Παντελής Καλαϊτζίδης, Ελένη Καλαφάτη,Δώρα Καλλιπολίτου, Ορέστης Καλογήρου, Βασίλης Κάλφας, Μαρκέλλα Κανδυλάκη, Ηλίας Κανέλλης, Παντελής Κάπρος, Σπύρος Καράβας, Λεωνίδας Καρακατσάνης, 'Aννα Καραμάνου, Μαρία Καραμεσίνη,Φραγκώ Καράογλαν, ’νθη Καρρά, Δήμητρα Κατή, Τάκης Κατσαρός, Ηλίας Κατσούλης, Φεβρωνία Κέντη, Ιωάννης Κεραμετσής, Βαγγέλης Κεχριώτης, Νίκος Κιάος, Φρόσω Κιάου-Δημάκου, Τόνια Κιουσοπούλου,Αλέξανδρος Κιτροέφ, Κώστας Κόμης, Απόστολος Κομνηνάκας, Χάρης Κομπολίτης, Μαρίνα Κοντοειδή, Δήμος Κοντός, Νίκος Κοταρίδης, Ηλίας Κούβελας, Χριστίνα Κουλούρη, Νίκος Κουλούρης, Πέτρος Κουναλάκης, Αλκης Κούρκουλας, Κώστας Κουτσομιτέλης, Λεωνίδας Κύρκος, Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης, Σταύρος Κωνσταντακόπουλος, Μαρία Κωστοπούλου, Βασίλης Λαδάς, Λάμπης Λαζαρίδης, Λόης Λαμπριανίδης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Πωλίνα Λάμψα, Αλέκος Λεβίδης, Αντώνης Λιάκος, Πέτρος Λινάρδος-Ρυλμόν, Μυρσίνη Λιοναράκη, Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Λίνα Λούβη, Δημήτρης Λουκάς, Αλέκος Μαθιέλλης, Δήμητρα Μακρυνιώτη, Θόδωρος Μαλικιώσης, Κυριάκος Μαλλίνης, Αυγή Μαμαλάκη, Αντώνης Μανιτάκης, Νίκος Μανωλόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, Σπύρος Μαρκέτος, Πέτρος Μαρτινίδης, Αννα Ματθαίου, Δημήτρης Μαρωνίτης, Μάνος Ματσαγγάνης, Λευτέρης Μαυροειδής, Ελένη Μαχαίρα-Οντόνι, Θανάσης Μαχιάς, Ηρακλής Μήλλας, Παρασκευάς Μιμίδης, Γιάννης Μίχας, Χάρης Μοβσεσιάν, Ρένα Μόλχο, Μάκης Μοσχονάς, Νίκος Μουζέλης (ο Σύζυγος της Θάλειας), Νικόλας Μουσσιόπουλος, Στέφανος Μπαγεώργος, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Στρατής Μπαλάσκας, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, Παντελής Μπασάκος, Λίζα Μπένου, Βασίλης Μπιτσώρης, Ευγενία Μπουρνόβα, Στέλιος Μπουτάρης, Αλέκα Μπουτζουβή, Νίκος Μυλωνάς, Αριστείδης Μπαλτάς, Δημήτρης Μπίρμπας, Μάρω Μπουρνού, Νικολέτα Νάκου, Γεώργιος Νακρατζάς (ο γνωστός, ουράνιο τόξο, κτλ), Παναγιώτης Νεστορίδης, Ανδρέας Νεφελούδης, Θύμιος Νικολαΐδης, Σοφία Νικολαΐδου, Λιλή Ντίνα, Σάκης Ξανθόπουλος, Μιράντα Ξαφά, Αμεντέο Οντόνι,Γιώργος Παγουλάτος, Στρατής Πάλλης, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Αθανάσιος Πανουσιάδης, Ανδρέας Πανταζόπουλος, Παναγιώτης Πάντος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπαγεωργίου , Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Ελίζα Παπαδάκη, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Νίκος Παπαμίχος, Πάρις Μαπαμίχος-Χρονάκης, Σπήλιος Παπασπηλιόπουλος, Ιωάννα Παπαστάμου, Ανδρέας Παππάς, Τάκης Παππάς, Λάκης Παρθενόπουλος, Γρηγόρης Πασχαλίδης, Γιάννης Παυλής, Μίλτος Παύλου, Βασίλης Πεσμαζόγλου, Στέφανος Πεσμαζόγλου, Μίλτος Πεχλιβάνος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Ειρήνη Πιτταράκη, Πόπη Πολέμη, Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Πάνος Ν. Πολυζωίδης, Κώστας Πουλάκης, Μαρίκα Ρόμπου-Λεβίδη, Νίκος Ροτζώκος, Μπάμπης Σαββάκης, Βασίλης Σακελλαρίου, Σεραφείμ Σεφεριάδης, Νίκος Σιγάλας, Νίκος Σιμόπουλος, Χρήστος Σίμος, Δημήτρης Σκουρέλλος, Πάνος Σκοτινιώτης, Κώστας Σπυρόπουλος, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Σταματόπουλος, Γιώργος Στάμου, Γιώργος Στυλιανίδης, Αρης Στυλιανού, Ριχάρδος Σωμερίτης, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Αμαλία Τανδρία, Θανάσης Τζαβάρας, Αμαλία Τζανάκη, Μαρία Τοπάλη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Θανάσης Τσακίρης, Πάνος Τσακλόγλου, Αλέξης Τσαούσης, Λίζυ Τσιριμώκου, Σόνια Τσιτήλου, Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης, Καίτη Τσίχλη-Αρώνη, Δημήτρης Τσουκαλάς, Γιώργος Φαράκλας, Νίκος Φίλης, Χάγκεν Φλάισερ, Ελένη Φουρναράκη, Αννα Φραγκουδάκη, Έμμυ Φρονίμου, Θεανώ Φωτίου, Ποθητή Χαντζαρούλα, Βύρων Χαρίτσης, Βίλμα Χαστάογλου-Μαρτινίδη, Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Τάκης Χατζόπουλος, Χρήστος Χατζόπουλος, Αντώνης Χελιδώνης, Ελένη Χοντολίδου, Δημήτρης Χριστόπουλος, Ζώγια Χρονάκη, Νίκος Χρυσόγελος, Σοφιανός Χρυσοστομίδης.

Δελτίο 11: Ο κατάλογος των υπογραφών για το σχέδιο ΑΝΑΝ, είναι η πλήρης καταγραφή, του μικρού χαφιεδοστρατού.
Κρατείστε τον για να τους θυμάστε.
Διακρίνονται και οι Οικολόγοι-Κεμαλικοί, Τρεμόπουλος-Χρυσόγελος