ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΘΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (1)

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ – ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Απαγορεύεται να ασκούν διδασκαλία «όσοι πάσχουν από την ψυχική νόσο των Ελλήνων» (…εκεί θα φθάσουμε πάλι, όπως επί Ιουστινιανού). Το μέλλον ανήκει στους «καθεστωτικούς» εκπαιδευτικούς (όχι στους «εθνοκεντρικούς») και στους μετανάστες εκπαιδευτικούς των Διαπολιτισμικών Σχολείων

Όσοι γνωρίζουν σε βάθος Ιστορία διαισθάνονται, ότι το ανθελληνικό-τρομοκρατικό κλίμα της εποχής μας ομοιάζει με αυτό της Νέας Ρώμης, πριν από 16 αιώνες, όταν «διωγμός γέγονε των Ελλήνων μέγας». Ένας τότε ρουφιάνος (ο ευνούχος Ρουφίνος, όνομα και πράμα) ο επίτροπος του ανηλίκου Αρκαδίου (του Εβραιοχριστιανού αυτοκράτορος γόνου του Θεοδοσίου που απαγόρευσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πριν την αναρρίχηση Ελληνοχριστιανών βασιλέων στον θρόνο), «…πλήθος βαρβάρων εισαγαγών, ών Αλάριχος ηγείτο, πάσαν ομού την Ελλάδα διεπόρθει… Ο Ρουφίνος υπέχαιρε και τον κοινόν όλεθρον απελάμβανε»! (καμμία σχέση με αντίστοιχους σημερινούς ηγέτες). «…Και αυτή η Σπάρτη συναπήγετο τη κοινή της Ελλάδος αλώσει, εκδεδομένη άρχουσι προδόταις»… Βρήκαν δηλαδή ευκαιρία οι ρουφιάνοι, οι δοσίλογοι και οι μισέλληνες ομού (γιατί δεν είχαμε τότε Κεντρική Ελληνική Εξουσία, στις δε πόλεις οι τοπικοί άρχοντες ήσαν προδότες) και έμπασαν μέσα στην Ελλάδα τους βαρβάρους της Δύσεως. Δεν γλύτωσε καμμία πόλη τον όλεθρο, ούτε και αυτή η Σπάρτη… Οι δε «Ρουφίνοι» εξουσιαστές απολάμβαναν την ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ μας με χαιρεκακία!

Τους βαρβάρους καθοδηγούσαν Γραικύλοι δοσίλογοι, οι «τα φαιά ιμάτια έχοντες» (οι αντίστοιχοι των σημερινών ξενόφιλων «αντιρατσιστών», τροφίμων ποικίλων ΜΚΟ, πρακτόρων της παγκόσμιας διακυβέρνησης). Η προπαγάνδα κατά των Ελλήνων είχε ξεκινήσει πριν έρθουν τέτοια υποκείμενα στην εξουσία. Έγραφαν μάλιστα βιβλία κατ' εντολήν (οι λεγόμενοι «Απολογητές») με ανθελληνικό και φιλοεβραϊκό περιεχόμενο, προετοιμάζοντας το κλίμα της τρομοκρατίας που θα ακολουθούσε. Αυτή η Αληθινή Ιστορία των ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ του Γένους δεν αρέσει στους νεόκοπους Ιστορικούς μας, τύπου Ρεπούση, Φραγκουδάκη και Δραγώνα. Προτιμούν την διδασκαλία του «Ολοκαυτώματος» των Εβραίων και τα περί αυτού διδάγματα… Πού και πότε θα διδαχθούμε ότι «…των Ελληνιστών πάντες διεφθάρησαν… οι μεν πυρί , οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν… και οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες»; Όλοι οι σημαντικοί Έλληνες, τα αληθινά παλληκάρια, οι εμμένοντες στην πατρώα ιδεολογία, εφονεύθησαν με αυτοκρατορικά διατάγματα! Επί τρεις αιώνες ξίφος και πυρ εναντίον των ανυπεράσπιστων Ελλήνων!... Και ακολούθησαν (900 χρόνια μετά) οι γνωστοί τέσσερεις αιώνες Τουρκοκρατίας και της ασύδοτης Αλβανικής τρομοκρατίας (ούτε αυτά τα διδασκόμεθα όπως πρέπει, και μάλιστα ανέλαβαν εργολαβικά να τα «εξομαλύνουν»).

Στο ίδιο έργο λοιπόν θεατές… Τα ανθρωπόμορφα ερπετοειδή (συνωμότες και χαφιέδες) που συσφίγγουν με το φολιδωτό απαίσιο σώμα τους την πάνσεπτο Τηθύ, τον ομφαλό των ιερών Δελφών του Γένους, στήνοντας δίκτυα-δεσμά υποδουλώσεως σωμάτων και ψυχών, πριν ο Φοίβος Απόλλων τα τοξεύσει… Η Λερναία Ύδρα (οι περιτετμημένοι −ψυχή τε και σώματι− μισέλληνες) που ξεπετάει διαρκώς νέα κεφάλια, προτού ο Δίος Ηρακλής τα αποκόψει… Η φιδότριχη Μέδουσα (κεφαλή−εξουσία) που σε όλες τις εκφάνσεις του Ελληνικού μας βίου δηλητηριάζει ό,τι αγγίξουμε, πριν ο ήρως Περσεύς την αποτμήσει…

Η Δ.Ο.Ε. συμπαρίσταται στην «Αλβανόφρονα» δασκάλα (αν όμως δίδασκε το απόγευμα Αρχαία Ελληνικά και Μύθους του Αισώπου στα παιδιά, θα ήτανε «φασίστρια», όπως δάσκαλος τοιούτος απεκάλεσε εμένα). Η ΟΛΜΕ συμπαρίσταται στους «αντιρατσιστές» του Αγ. Παντελεήμονα και των Αμπελοκήπων (…υπέρ δηλαδή των αλλοδαπών επιδραμόντων βαρβάρων και εναντίον των ντόπιων κατοίκων). Ψήφισμα στήριξης στην Θάλεια Δραγώνα από την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων επιγράφεται με τον υπότιτλο: «Ενάντια στο καθεστώς εθνικοφροσύνης, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στην ελληνική εκπαίδευση και στην πατρίδα μας»… Η πλήρης διαστρέβλωση των εννοιών είναι θεμελιώδης τέχνη των προπαγανδιστών. Μιλάνε ποιοί; οι καθεστωτικοί που έχουν «πιάσει» όλα τα πόστα… Μιλάνε για Πατρίδα οι αρνησιπάτριδες Γραικύλοι, που εγγράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την υποθήκη του Σωκράτους «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιώτερον, αγιώτερον και σεμνότερον εστίν η πατρίς». Μιλάνε οι Ξενόφιλοι (άλλο ο φιλόξενος) που υβρίζουν ως «ρατσιστές» όλους τους Έλληνες, όσους τιμούν τους προγόνους τους και εμμένουν στα πάτρια ιδανικά. Μιλάνε για Ελληνική Εκπαίδευση ενώ επιδιώκουν διαπολιτισμική εκπαίδευση και πολυγλωσσικό περιβάλλον! Στην κοιτίδα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ δεν εντρέπονται να επιζητούν την φενάκη του Πολυπολιτισμού! «…Ότι (οι Έλληνες) άθλιοι και πάνυ δυσσεβείς και ανόητοι… και φιλοσοφήσαντες ματαίως, δήλον εστί. Ο δε ημέτερος προφήτης και θεράπων του θεού Μωυσής…)», κατά τον Θεόφιλο τον «Απολογητή», στη θέση των μεγίστων Ελλήνων σοφών …οι προφήτες των Εβραίων. Έτσι και τώρα, επιβάλλουν εξομοίωση του Ελληνικού παγκοσμίου εμβελείας Πολιτισμού …με τον Αλβανικό, Πακιστανικό, Σομαλικό οι κ.κ. Σχολικοί Σύμβουλοι «Απολογητές» της Παγκοσμιοποίησης των Σιωνιστών Τραπεζιτών!

Ο Εθνικόφρων (δηλαδή αυτός που φρονεί, που σκέπτεται εθνικά, που έχει ως αξία το Έθνος) είναι σαφώς αντίπαλός τους. Άρα οι Σχολικοί αυτοί Σύμβουλοι ομολογούν πως σκέπτονται αντεθνικά, δηλαδή διάκεινται εναντίον του Έθνους (του Ελληνικού εν προκειμένω). Σωρεία πλέον Συνδικαλιστών, Σχολικοί Σύμβουλοι (ΠΕΣΣ), Δάσκαλοι (ΔΟΕ), Καθηγητές (ΟΛΜΕ, Ένωση Ελλήνων Φυσικών), ανάγουν σε «οσιομάρτυρες» και «σύμβολα» της θολοκουλτούρας τους, τον Τσενάι, την Κούνεβα, τον Γρηγορόπουλο, δηλ. τον μαύρο Δεκέμβρη της πυρπολημένης Αθήνας (αφού ξεπέρασαν και τον «Νέρωνα» της Ρώμης), την Πρωτονοτάριου (την ΔΔΔασκάλα με πολλά Δ στην Αλβανολατρεία). Κανείς τους δεν «αναγνωρίζει» την §2 του άρθρου 16 του Συντάγματος, αν και διαδήλωναν κάθε βδομάδα για την §5. Είναι σαφέστατα εναντίον της §2, επειδή επιτάσσει ως σκοπό της Εκπαιδεύσεως την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως των Ελλήνων. Όπως απεχθάνονται την ιστορική Ορθογραφία και Γραμματική (που την κατήργησαν προ 30ετίας), άλλο τόσο απεχθάνονται και τα Θρησκευτικά μας σύμβολα, την Προσευχή στα Σχολεία, την Σημαία, τις εθνικές Παρελάσεις. Θέλουν Πολυ-γλωσσία και Πολυ-πολιτισμό στο Σχολείο, αλλά όχι Πολυ-τονική Ελληνική Γραφή, δηλαδή επιδιώκουν ό,τι μας αλλοτριώνει και μας φαλκιδεύει, όχι ό,τι μας ενισχύει και μας διατηρεί.

Πολλαπλασιάζονται σαν τα «πιράνχας». Δίνουν τον «υπέρ πάντων αγώνα» τους. Βάλθηκαν στα σοβαρά (όσο θα έχουν στην εξουσία τον Giorgos) να μας ξεπαστρέψουν, με βία και βιασύνη... Αντικαθιστούν τους κατοίκους της Ελλάδος με πανσπερμία αλλογενών εισβολέων. Κατακερματίζουν την Χώρα σε αδύναμες Περιφέρειες. Μας υποβαθμίζουν οικονομικά σε επαίτες και δούλους. Ψηφίζουν νόμους ανθελληνικούς, υπέρ των αλλοδαπών εποίκων. Εκχωρούν κυριαρχικά μας δικαιώματα (ιθαγένεια, ψήφο, διορισμό σε δημόσιες θέσεις) σε λαθρο-μετανάστες. Διαλύουν το Ελληνικό σχολείο. Βάζουν ανενδοίαστα πλέον την υπογραφή τους σε ό,τι προδοτικό απεργάζονται οι ξένοι πάτρονες. Ευνουχίζουν Σώματα Ασφαλείας και Στρατό. Τρομοκρατούν τους Πατριώτες που αντιστέκονται. Όποιος αντιμιλάει χαρακτηρίζεται με τα προσφιλή τους «κοσμητικά» επίθετα: ακροδεξιός έως φασίστας, ρατσιστής έως μισαλλόδοξος, εθνικόφρων έως εθνικιστής… Μας καίνε την περιουσία, μας προπηλακίζουν όταν αντιδρούμε, σε λίγο θα μας κλείνουν και στη φυλακή επικαλούμενοι λόγους διασποράς «μίσους» (ναί! προωθείται στην Ε.Ε. και τέτοιος νόμος). Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι λένε απαραβίαστα (φυσικά για όλους τους «άλλους» πλην των Ελλήνων), αλλά καθημερινώς παραβιάζουν τα εθνικά μας δικαιώματα, την εθνική μας συνείδηση, την ελληνική μας ταυτότητα, τα εθνικά μας σύνορα, την εθνική μας κυριαρχία.

Είναι γνωστός ο τρόπος που διαστρεβλώνουν τις έννοιες των λέξεων, συστηματικά, δια της συνεχούς προπαγάνδας, με ανακοινώσεις, άρθρα στον τύπο, αγελαία ψηφίσματα, με εκπομπές ομοφρονούντων δημοσιογράφων. Ενώ, Ιθα-γένεια είναι η προέλευση από το Γένος (άρα δεν μπορεί να δοθεί σε αλλογενή), αυτοί παριστάνουν τα «Αμερικανάκια»… Ο Πολίτης (πανάρχαια Ελληνική έννοια) ταυτίζεται με τον Οπλίτη (είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την Πατρίδα: «ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά …την δε πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω»). Ποιος μωρέ θα χύσει το αίμα του για την Ελλάδα; Ο Αφγανός, ο Μπαγκλαντεσιανός, ο Νιγηριανός; Αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί» και μας βυθίζουν σε τριτοκοσμική αθλιότητα. Είναι οι «εκσυγχρονιστές» που εξαφανίζουν δια «μαγείας» κάθε παραγωγική δυνατότητα και ικανότητα των Ελλήνων. Ομνύουν στο Σύνταγμα της Ελλάδος και το καταπατούν ασυστόλως και ατιμωρητί. Μιλάνε για «Δημοκρατία» και στήνουν χουντικό σκηνικό εξουσίας (δοσίλογοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Δικτατορίας).

Όταν ξένες δυνάμεις σας πληρώνουν για να βλάψετε την Πατρίδα και το Γένος σας, πώς πρέπει να σας αποκαλέσει ο λαός; Όποιο «ιδεολογικό» μανδύα και να φορέσετε, τα γεγονότα και οι πράξεις μετράνε και καταγράφονται. Ελέγξατε τα σχολικά βιβλία μας για «Εθνοκεντρισμό» και τα αλλάξατε. Εμείς τα ελέγξαμε για «ανθελληνισμό» και «παγκοσμιοποιητισμό»; Μιλάμε για έγκλημα καθοσιώσεως, για συστηματική συμμετοχή σε Πρόγραμμα αλλαγής της «εθνοκεντρικής» Ιστορίας. (Κατά τα άλλα δεν είστε Ιστορικοί, είστε Κοινωνικοί Ψυχολόγοι. Δεν ασχολείστε με την Ιστορία. Η Ρεπούση που είναι Γαλλικής Φιλολογίας, «έγραψε» την Ιστορία στην Στ΄ Δημοτικού, και η Γιαννάκου Υπουργός Παιδείας ΕΘΝΙΚΗΣ καμάρωνε). Τα εγκλήματα, είτε εκ προθέσεως είτε εξ αμελείας, τιμωρούνται. Ιδού ελάχιστα από τα τεκμήρια της προδοσίας:

«…The Center for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe is a non-profit, non-governmental organisation founded in 1998 in Holland and has a 19-member, international Board of Directors chaired by U.S. Ambassador Richard Schifter… (Το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι μια μη κερδοσκοπική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση –ΜΚΟ– που ιδρύθηκε το 1998 στην Ολλανδία και έχει 19-μέλη, το διεθνές διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρέσβη των ΗΠΑ Richard Schifter). The CDRSEE began groundbreaking work in the field of historical research and history teaching in Southeast Europe… (Το CDRSEE ξεκίνησε πρωτοποριακή εργασία στον τομέα της ιστορικής έρευνας και της διδασκαλίας της Ιστορίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη). These initiatives come under the umbrella of the Southeast European Joint History Project (hereafter JHP), an on-going and open-ended educational, social and political programme with the goal of bringing about informed, significant and realistic change in historical research and education in the countries of Southeast Europe… (Οι πρωτοβουλίες αυτές έρχονται κάτω από την ομπρέλα του Προγράμματος Ενιαίας Ιστορίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (εφεξής JHP), ένα μόνιμο και αορίστου χρόνου εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτικό πρόγραμμα με στόχο την επίτευξη ενημέρωσης, σημαντική και ρεαλιστική αλλαγή στην ιστορική έρευνα και την εκπαίδευση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης). Finally, the JHP aims in the long-term to revise ethnocentric school histories by avoiding the production of stereotypes, by identifying conflict-producing situations and by suggesting alternative teaching methods for controversial historical events or periods. Such a stereotype-free history, committed to a search for the truth, could serve as a solid basis for democracy, reconciliation and tolerance in Southeast Europe. (Τέλος, η JHP αποσκοπεί στη μακροπρόθεσμη αναθεώρηση των εθνοκεντρικών ιστοριών των Σχολείων, αποφεύγοντας την παραγωγή των στερεοτύπων, με τον εντοπισμό των συγκρουσιακών καταστάσεων, προτείνοντας εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας για αμφιλεγόμενα ιστορικά γεγονότα ή περιόδους. Μια τέτοια ιστορία χωρίς στερεότυπα, δεσμευμένη στην αναζήτηση της αλήθειας, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια σταθερή βάση για τη δημοκρατία, τη συμφιλίωση και την ανοχή στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.)

Ιδού και τα (εκλεκτά τε και αμειβόμενα) μέλη της επιτροπής Παιδείας του JHP εξ Ελλάδος: The members of this committee are (as of December 2000): Assoc. Prof. Christina Koulouri, Chair - Democritus University of Thrace, Greece. Prof. Thalia Dragonas - University of Athens, Greece. Prof. Anna Frangoudaki - University of Athens,
Greece… Όλη η «καλή παρέα»…
Νά τί ήξερε ο Μίκης Θεοδωράκης, όταν αποκαλούσε ΚΑΡΚΙΝΟ στο Σώμα της Ελλάδος τους επώνυμους αυτούς Γραικύλους πράκτορες και συνωμότες.

Υ.Γ. Η δράση τους συνεχίζεται αμείωτη. Μετά την Ελληνο-Τουρκική αναθεωρημένη Ιστορία προετοιμάζουν την Ελληνο-Σκοπιανική αναθεωρημένη ιστορική εκδοχή. Η Χρ. Κουλούρη μετέβη με παρέα στην ΠΓΔΜ. Από το http://deltio11.blogspot.com/ διαβάζουμε:

ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καταγγέλλει στον ελληνικό λαό, την κοινή συνάντηση στα Σκόπια, (26-01-2010), των στελεχών της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», Κωνσταντίνου Τσιτσελίκη και Λάμπρου Μπαλτσιώτη, της εθνομηδενίστριας του Centre for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe (CDRSEE) Χριστίνας Κουλούρη , και της Αθηνάς Σκουλαρίκη, με καθεστωτικούς παράγοντες του Ψευτομακεδονισμού, για να χτίσουν «γέφυρες φιλίας» και να λύσουν το «Μακεδονικό» σε βάρος των Ελλήνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ξένων Κέντρων που τους επιχορηγούν .
Το αυγό του φιδιού που τόσα χρόνια τώρα, επωαζόταν υπό την κάλυψη των «προοδευτικών δυνάμεων», εκκολάφθηκε, και γιγαντώθηκε.
Τα φίδια έχουν αρχίσει να κατασπαράσουν τον Ελληνικό Εθνικό κορμό.
Οι εκπρόσωποι της «5ης Φάλαγγας» , όπως αναφέρουν οι εφημερίδες των Σκοπίων, συζήτησαν για την προσέγγιση των δύο λαών, ( του ελληνικού και του «Μακεδονικού»), με ιδιαίτερη έμφαση, «στην ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία, για τα (δήθεν) δικαιώματα του ανθρώπου, καθώς και για την εδραίωση, του «κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα του νόμου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας», (που προωθεί η «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» , που συνέταξε το «λαθρο-νομοσχέδιο» για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες ).
Οι απεσταλμένοι του Σόρος που κάθισαν να συνομιλήσουν με τα «ακαδημαϊκά όργανα», του φασίστα Γκρούεφσκι δεν έδειξαν την ελάχιστη ευαισθησία για τη σύλληψη, την φυλάκιση και τον βασανισμό του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.
Καλούμε κάθε πολίτη να σκεφτεί: Οι κύριοι και οι κυρίες που αυτόκλητοι εμφανίζονται να ασκούν «δημόσια διπλωματία» , ποιόν εκπροσωπούσαν;
Σημειώνουμε ότι, ο πρώην πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της πΓΔΜ Μιλάνο Νέντκοφ μίλησε στη συνάντηση, «για τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας των Αιγαιατών», ότι οι «χριστιανοί Αλβανοί» είναι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και ότι «Τα δικαιώματα του ανθρώπου» σε ότι αφορά στους Έλληνες πολίτες, παραβιάζονται στο σύνολό τους (αλλά αυτό δεν αγγίζει τους επιδοτούμενους ανθρωπιστές)
Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε πατριώτη, να καταγγείλει να καταδικάσει και να απομονώσει αυτούς τους Εφιάλτες.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Να ποιοι ζητούν την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων
    Διαβάστε εδώ:
    http://gnomodotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_6354.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή