ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ !!!
Ο «λαθρονόμος» ψηφίστηκε παρά τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Επομένως είναι άκυρος. Δεν θα τον αποδεχθούμε ποτέ και δεν θα τον εφαρμόσουμε ποτέ.
1. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι σαφές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγόμενους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.
2. Κανένας, από όσους μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα. Μπορεί στο πνεύμα του ανθρωπισμού και σύμφωνα με τις ανάγκες της Ελληνικής Οικονομίας να αποκτήσει «πράσινη κάρτα» για να εργαστεί νόμιμα. Μπορεί να νομιμοποιηθεί η διαμονή και η εργασία του, όχι όμως και η είσοδος. Εάν νομιμοποιηθεί, η παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.
3. Είμαστε ένα κοσμικό κράτος, που θα πρέπει να προσδιορίσει τα όρια της «θρησκευτικής ελευθερίας» και του νόμου. Δεν μπορεί στο όνομα των θρησκευτικών ελευθεριών, να γίνονται ανεκτές θεοκρατικές πρακτικές, που παραβιάζουν τους ελληνικούς νόμους και τα ατομικά δικαιώματα. Επομένως η ελληνική νομοθεσία θα πρέπει να οριοθετεί τα όρια της «θρησκευτικής ελευθερίας» των μουσουλμάνων. Επειδή ο μουσουλμάνος αντικειμενικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί σε μια δυτική κοινωνία ο απαραίτητος χρόνος για να μπορεί να υποβάλλει αίτηση πολιτογράφησης, πρέπει να αυξηθεί σε 12 χρόνια.
4. Το σύστημα της διαφθοράς προέβλεψε τη δυνατότητα «μίζας» κατά την εξέταση των αιτήσεων. Η κρίση για την γνώση της ελληνικής γλώσσας και την γνώση στοιχείων της ελληνικής Ιστορίας και πολιτισμού, πρέπει να γίνεται ενιαία, με εξετάσεις πανελλαδικού τύπου και με απρόσωπη βαθμολόγηση. Η σύνθεση των επιτροπών Ιθαγένειας πρέπει να γίνεται με κλήρωση, και να πλειοψηφούν στην σύνθεσή τους, οι «υπηρεσιακοί παράγοντες».
5. Τα παιδιά που γεννούν οι παράνομοι ή νομιμοποιημένοι μετανάστες στη χώρα μας ακολουθούν το νομικό καθεστώς των γονέων τους. Τα παιδιά του παράνομου, μένουν παράνομα στην Ελλάδα. Τα παιδιά του νομιμοποιημένου, έχουν δικαίωμα νόμιμης παραμονής. Μόνον όσοι έχουν ολοκληρώσει πανεπιστημιακές σπουδές έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την ελληνική υπηκοότητα.
ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου