ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Η Νέα Τάξη μας καλεί σε Α-Φοβία

ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ η Κοινωνία…

ΟΜΟΦΟΒΙΑ – ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ – ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ… Βρε πόσα κουσούρια κουβαλάγαμε και δεν το ξέραμε. Από δω και πέρα ουδείς ΦΟΒΟΣ για trans, homo και xeno… Ξεπεράστε τις ΦΟΒΙΕΣ σας βρε καθυστερημένοι άνθρωποι…

Είδηση κι αυτή… ή Διδασκαλία νέων όρων… Πήξαμε από δαύτους και πρέπει να επιδεικνύουμε ΑΝΟΧΗ, ή πάνε να μας αποτρελλάνουν !

Ο τρανσεξουαλισμός παύει να θεωρείται ψυχική ασθένεια στη Γαλλία

Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα του κόσμου στην οποία ο τρανσεξουαλισμός παύει να θεωρείται ψυχική ασθένεια, σύμφωνα με διάταγμα που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Το διάταγμα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης αφαιρεί την αναφορά περί «πρώιμων προβλημάτων στην ταυτότητα του φύλου» από τον κώδικα κοινωνικής ασφάλισης, γράφει την Παρασκευή η εφημερίδα Le Monde.

Το υπουργείο επισημοποιεί έτσι τη σχετική υπόσχεση που είχε δώσει στις 16 Μαΐου του 2009, παραμονή της Διεθνούς Ημέρας κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας.

Τη δημοσίευση του διατάγματος χαιρέτισε η γαλλική επιτροπή για τη διοργάνωση της Διεθνούς Ημέρας. «Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα του κόσμου που δεν θεωρεί τον τρανσεξουαλισμό ψυχικό νόσημα» δήλωσε εκπρόσωπός της.

Newsroom ΔΟΛ

Άα ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου