ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΗΔΗΣΕΩΣ»




…ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ…


Με αφορμή μια ιλαροτραγική και συνάμα αποκαλυπτική συνέντευξη (σε ανύποπτο χρόνο) στο περιοδικό «Έψιλον», στις 19 Ιουλίου 2009 (επί Ν.Δ.) – και σχολιασμός…


Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι ηθοποιός, κάποια στιγμή έγινε και τρόφιμος ΜΚΟ, και τώρα επί ΠαΣοΚ διορίστηκε Σύμβουλος παρά τω Υφυπουργώ Προ-Πο κ. Βούγια.




«Η άδεια της ζωή γέμισε με ό,τι πετάει το Ελληνικό κράτος στα σκουπίδια: μετανάστες, ανθρώπινα δικαιώματα, ποιότητα ζωής στην πόλη…»


Σχόλιο: Το Ελληνικό κράτος τους πέταξε στα σκουπίδια ή η Πατρίδα τους; Μάλλον «σκουπίδια» ήσαν στη χώρα τους, αλλιώς δεν θα έφευγαν. Γιατί όμως είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να τους φροντίζουμε ως Ανθρώπους; Γιατί τα Ανθρώπινα δικαιώματα ενός Πακιστανού π.χ. Λαθρομετανάστη, που δεν τα σέβεται η «ανερχόμενη δύναμη» Ινδία, η νέα υπερδύναμη Κίνα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, η αχανής Ρωσία και οι παρα-Καυκάσιες χώρες, η «περιφερειακή υπερδύναμη» φίλη Τουρκία… τόσες Αραβικές μουσουλμανικές πάμπλουτες χώρες, όπου θα μπορούσε εναλλακτικά επί της πορείας του να παραμείνει ο κάθε ΛΑΘΡΟ Πακιστανός, θα πρέπει να τα σεβαστούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ; Μιλάμε για στέγη, ένδυση, τροφή, εργασία, εκπαίδευση, περίθαλψη (ανθρώπινα δικαιώματα που στερήθηκαν οι γονείς μας και αγωνίστηκαν για να έχουμε εμείς τα παιδιά τους), που πληρώνουμε στους ΛΑΘΡΟ εμείς από τα δανεικά, που εκλιπαρούμε να μας δώσει ο κάθε τσιφούτ-Τραπεζίτης τοκογλύφος (Goldman Sachs), αφού καταληστεύθηκε το δημόσιο ταμείο από τους «αγίους» και «ικανούς» Πολιτικούς «μας», και αφού οδήγησαν τις παραγωγικές υποδομές της Χώρας με την πολιτική τους στραβωμάρα (ή μήπως προδοσία) σε αφανισμό…


«Κάτοικος Εξαρχείων η Αφροδίτη. Ήταν εκεί στην εξέγερση του Δεκέμβρη… είναι εκεί όταν οι μετανάστες ζητάνε βοήθεια..»


Σχόλιο: Τέτοια «προσόντα» λοιπόν έχει αυτό το κορίτσι… Η συμμετοχή της στα επεισόδια του κέντρου της Αθήνας το 2008 (το «Πολυτεχνείο» έδωσε ό,τι είχε να δώσει)… και η βοήθεια που προσφέρει στους λαθρομετανάστες εισβολείς (που χορηγεί το «ανάλγητο» κράτος μας σε χρήμα, δηλαδή εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, σε πλείστες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ της συμφοράς μας) την έκαναν αναγνωρίσιμη σε Κυβερνητικούς παράγοντες…


«Το προσωπικό της μπλογκ είναι ίσως το πληρέστερο ημερολόγιο πόλης… Και σίγουρα το πιο ενημερωμένο για όσα αφορούν τους μετανάστες… Εργάζεται για την ΜΚΟ «Διαβατήριο»…


Ωώππ! Έτσι γίνεται πλέον η δουλειά! Από «Μη Κυβερνητικός» εισπηδάς λοιπόν στην Κυβέρνηση! Νέα ήθη… Όσμωση, Διαπήδηση, κάπως έτσι αποκαλείται το φαινόμενο αυτό στην Χημεία. Στην σύγχρονη Πολιτική πώς λέγεται; «Νέος Πατριωτισμός» ή «Ανοιχτή Κοινωνία»; Ο Σόρος μας οδηγεί, ο Σόρος μας εμπνέει! Με πόσα χρήματα επιδοτείται η ΜΚΟ της Αλ Σάλεχ, δεν μας είπε… Είναι αναγκαίο όμως «διαβατήριο» για τη θέση της Συμβούλου του Υφυπουργού Προστασίας Λαθρομεταναστών (όταν λένε «Πολίτη» εννοούν ακριβώς το αντίθετο, όπως και για την λέξη «Γένος» εννοούν Αλλόφυλος). Άλλα 5.000 ευρώ λοιπόν τον μήνα η κυρία… Άξιος ο μισθός σου Αφροδίτη. Αλίμονο από εμάς τους χαζούς, που τα μπλογκ μας ασχολούνται με τους Έλληνες και την Παιδεία τους, με την Ιστορία, την Γλώσσα και τον Πολιτισμό τους, με τις ανθελληνικές ενέργειες που αποκαλύπτουμε κάθε τόσο ως ειδήσεις, λόγω αγνής Ελληνικής Ψυχής και ευγενούς Πατριωτισμού, αφιερώνοντας πολλές ώρες κάθε μέρα, αμισθί, ψάχνοντας στο ελεύθερο ακόμα διαδίκτυο.


«Μου άρεσε που άρχισα να κάνω παρέα με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς… Τα παιδιά της δεύτερης γενιάς μεταναστών, γεννήθηκαν εδώ… Είναι Έλληνες. Και εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε, αφού δεν τους δίνουμε Ιθαγένεια… Επίσης, τα παιδιά των παράνομων μεταναστών…»


Σχόλιο: Της Αφροδίτης μπορεί να αρέσει η παρέα των τριτοκοσμικών, εμένα όμως όχι. Γούστα είναι αυτά. Τελικά, οι νέοι κυβερνητικοί παράγοντες ακολουθούν τα δικά σου γούστα… Εισακούστηκες Αφροδίτη… Όλοι πλέον οι ΛΑΘΡΟ, όχι απλώς θα αναγνωρίζονται, αλλά θα αποκτούν Ελληνική ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΑ. Μέσα σε έξι μήνες από την συνέντευξή σου αλλάζουμε στην πατρίδα μας το νόημα της λέξεως «Γένος», καθώς και του «Πολίτη», χάρις στα δικά σου γούστα… Όλοι οι έποικοι εισβολείς (που ήρθαν και που θα 'ρθουν) θα απολαμβάνουν όχι απλώς Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά Κυριαρχικά πλέον Δικαιώματα. Άλλωστε το Ελληνικό Σύνταγμα δεν μας εμποδίζει, αφού υπερισχύει το Ευρωσύνταγμα… Η αληθινή μας Κυβέρνηση είναι στις Βρυξέλλες. Η Δαμανάκη Υπουργός Ε.Ε. –μην ξεχνιόμαστε (θα το συνηθίσουμε σιγά σιγά…)


«Θα αλλάξει δηλαδή και ο πληθυσμός;» ρωτάει η δημοσιογράφος. «Φυσικά. Και τί θα πάθουμε; Θα σκουρύνουμε λίγο…Και τί έγινε»!


Καημένη Αλ Σάλεχ, το χρώμα των Ελλήνων του μέλλοντος δεν σε νοιάζει. Άρα ούτε ο Ελληνικός πολιτισμός σε νοιάζει, ούτε τί θεό θα πιστεύουν, ποιές γιορτές θα έχουν, αν θα περιτέμνονται οι άντρες, ή αν θα φοράνε μπούργκα οι γυναίκες Ελληνίδες. Όμως, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, είναι δυνατόν να μην έχεις υπ' όψιν σου τις Αρρώστιες που κουβαλάνε όλοι αυτοί «της γης οι κολασμένοι»; Στο σπίτι σου τολμάς να «φιλοξενήσεις» κανέναν από δαύτους; Το παιδί σου αύριο θα το παντρέψεις άραγε με ΛΑΘΡΟ, να αποκτήσεις πολυπολιτισμικά εγγονάκια;


«Μα πώς θα ζήσουν εδώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι;» ρωτάει η δημοσιογράφος. Και η Αλ Σάλεχ αγέρωχα απαντά: «Οι μετανάστες δεν πηγαίνουν εκεί που θέλουν, πηγαίνουν εκεί που τους χρειάζονται. Στην Ελλάδα υπάρχει ανάγκη… Η Ελλάδα χρειάζεται φτηνά εργατικά χέρια. Γι' αυτό επιβιώνουμε στην παγκόσμια κρίση… Η Κυβέρνηση (της Ν.Δ.) πρέπει να αποφασίσει τί θέλει. Αν θέλει πάμφθηνο εργατικό δυναμικό θα υποστεί και την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Αν θέλει να προστατεύσει την συνοχή της κοινωνίας θα πρέπει να τους νομιμοποιεί».


Ακούτε κύριοι της Αριστερής (τσέπης), της Συνασπισμένης «Προόδου», του «Σοσιαλισμού», Αγωνιστές του «Κομμουνισμού»; Δεν τα λέει μόνον ο Μαρξ. Τα λέει και η Αλ Σάλεχ: «Κάποιοι αριστεριστές είναι υπέρ των μεταναστών και κατά του Καπιταλισμού. Το μόνο συμβατό σύστημα με τη μετανάστευση είναι ο Καπιταλισμός»!


Αλήθεια λέει. Ο Έλληνας πρέπει λοιπόν


να διαλέξει: Ανεργία ή 600 ευρώ μισθός! Διάρρηξη κοινωνικού ιστού ή συγκυριαρχία με τους Λάθρο (και το βουλώνεις μια για πάντα)! Επιβιώνεις στην κρίση ή φεύγεις τελικά εσύ πλεονέκτη Έλληνα από την Χώρα σου… Οι μάγκες γίνονται Πολιτικοί ή μέλη ΜΚΟ… για να γίνουν Κυβερνητικοί Σύμβουλοι!


«Μα δεν υπάρχει τόση ζήτηση στην Ελλάδα για όλους αυτούς τους ανθρώπους» επιμένει η δημοσιογράφος. «Τη μετανάστευση δεν μπορείς να τη σταματήσεις. Βρες ένα τρόπο να την αντιμετωπίσεις σωστά…» απαντά η Αφροδίτη.


Να τους κάνουμε λοιπόν όλους Έλληνες! Αντί να γκρεμίσουμε τον Καπιταλισμό, να αφανίσουμε την Ελλάδα (είναι ευκολότερο και συνάμα επικερδές). Εκτός από την Σύμβουλο ΑΛ ΣΑΛΕΧ, την ίδια γνώμη έχει εκφράσει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ (και υλοποιεί φυσικά το ΠΑΣΟΚ). Ο τρίτος δρόμος προς τον Σοσιαλισμό (δια της Παγκοσμιοποίησης του Καπιταλισμού)! Η Ν.Δ. σιωπά… Ανάμεσα όμως σ' αυτά τα ιλαροτραγικά που δηλώνει η κυρία Σάλεχ, αναφέρει και το εξής αποκαλυπτικό: «Στην Ολλανδία υπάρχουν στρατόπεδα, όπου μαζεύουν τους μετανάστες που θα στείλουν πίσω στην Ελλάδα. Έχω συναντήσει πολλούς από αυτούς, που όταν μιλάμε, χτυπιούνται ότι δεν είχαν πατήσει ποτέ πριν το πόδι τους στην Ελλάδα, κι ας έχουν επιστραφεί εδώ μέσω του κανονισμού «Δουβλίνο ΙΙ». Σου λένε, εγώ δεν ήμουν ποτέ στην Ελλάδα, γιατί με στέλνουν εδώ;»


Κύριε Βούγια, τώρα που τα ακούτε από πρώτο χέρι, στείλτε την Σύμβουλό σας στα Ολλανδικά στρατόπεδα να «καθαρίσει» την κατάσταση. Εκεί θα αποδώσει καλύτερα, σύμφωνα με τις αληθινές εμπειρίες της (και απολαβές) στην ΜΚΟ «Διαβατήριο». Έτσι θα δικαιολογήσει και σε μας τον πολλαπλάσιο από τον δικό μας Μισθό της στο Υπουργείο. Πώς είπατε; Δεν την προσλάβατε γι' αυτό; Την θέλετε δίπλα σας; Δεν σας αδικούμε… Αλλά τα γαμησιάτικα πάντα ο Ελληνικός Λαός θα τα πληρώνει;


Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΔΕΞΙΑ»…


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»


…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ...

2 σχόλια:

  1. Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Εσάς θεωρώ ως πραγματικούς εκπαιδευτικούς λειτουργούς και όχι τα αξύριστα ρεμάλια της ΟΛΜΕ.

    Όσο για την κυρία σαχλέχ, θεωρώ ότι μιλάει απολύτως φυσιολογικά, ως ανήκουσα στο ίδιο φύραμα με τους υπολοίπους ψευδοπροοδευτικούς. Δεν ένοιωσε ποτέ ως πατρίδα της την Ελλάδα, στην πραγματικότητα δεν ηδυνήθη ποτέ της να καταλάβει την βαθύτερη ουσία του Έλληνος. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα της αφαιρείτο η Ιθαγένεια. Για να είμεθα όμως δίκαιοι, σε αυτή την περίπτωση δεν θα τολμούσε καν να εκστομίσει τα όσα έχει πει κατά καιρούς.

    Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία

    Υ.Γ Μόλις πριν τρεις ημέρες άνοιξα ένα blog με τίτλο: lalei-kairia.blogspot.com. Θα χαρώ να το επισκεφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (patriotikinisi@gmail.com)17 Ιανουαρίου 2010 στις 2:30 μ.μ.

    Επειδή πολλοί απορούν βλέποντας την άσεμνη αυτή προτασσόμενη φωτογραφία σε μια εκπαιδευτική ιστοσελίδα, τους πληροφορούμε ότι πρόκειται για την εν λόγω κυρία (αυτή ντε του Βούγια...). Η ίδια θέλησε την δημοσιότητα... φωτογραφιζόμενη σε περιοδικό. Όποιος επιθυμεί το πλήρες κείμενο της συνεντεύξεώς της, μπορούμε να το στείλουμε με τηλεταχυδρομείο (e-mail).

    ΑπάντησηΔιαγραφή