ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΕΠΤΟΚΟΤΩΝ


του Αναστασίου Στάμου

Καθώς πλησιάζουμε την ημέρα της εθνικής τιμής του ξεσηκωμού των προγόνων μας, της εθνεγερσίας του 1821, όλοι μας πιστεύω αναλογιζόμεθα με αγωνία τί χρόνια θα είναι αυτά που έρχονται, πώς θα γραφτεί η ιστορία για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων. Πόσο μακριά θα φτάσει η κρίση που τεχνητά και μεθοδευμένα βιώνουμε, ποιο είναι το χρέος μας σήμερα για να μην είμαστε εμείς εκείνοι που θα θέσουν σε κίνδυνο όσα οι πρόγονοί μας κέρδισαν με αίμα και ένοπλους αγώνες.
        Γιατί πολεμήσανε όμως τόσες γενιές Αγωνιστών; Για ποιο πράγμα θυσιάζει ο Έλληνας τη ζωή του; Τί οράματα τον παρακινούν να μεγαλουργήσει, να γίνει Ήρωας; Πολεμήσανε, αφενός για την Ελευθερία του Γένους, την ευημερία και συνέχεια της φυλής, και αφετέρου για την Πατρίδα, που έχει ως υλικό περιεχόμενο το χώμα, τα σπίτια, τα πατρικά χωράφια. Για τις έννοιες Γένος και Οίκος, δηλαδή για την Οικογένεια, έχουμε βαθιά ιστορικά βιώματα. Τις ανεβάζουμε σε αξιακό επίπεδο υψηλότατο, όπως ο Παιάν των Σαλαμινομάχων δηλοί: «Ώ παίδες Ελλήνων ίτε, ελευθερούτε πατρίδα, ελευθερούτε παίδας-γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων».
Έχει άρα η Πατρίδα και πνευματικό περιεχόμενο για τους νοήμονες Έλληνες. Είναι η θρησκεία, οι κοινές εορτές και παραδόσεις, είναι οι τάφοι των προγόνων που απαρτίζουν την αλυσίδα του Έθνους, είναι τα πολιτιστικά επιτεύγματα της πόλεως, οι κοινοί ιστορικοί σταθμοί και αγώνες. Ώστε φθάνει ο Σωκράτης να μας πει, «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον και σεμνότερον και αγιώτερον εστίν η πατρίς, και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι». Πρέπει να είμαστε δηλαδή εχέφρονες, να έχουμε μυαλό, για να τα καταλαβαίνουμε αυτά.
        Το Γένος είναι ο πατέρας, είναι ο παππούς, τα παιδιά, τα εγγόνια μας. Είναι η μητέρα, η γιαγιά, η γιαγιά Μινωίτισσα, η γιαγιά Κυκλαδίτισσα, η Κυπρία Αφροδίτη, η Σπαρτιάτισσα μάνα, η Μαινάδα της Θράκης του Ορφέα, η Υπατία της Αλεξάνδρειας, η Θεοφανώ του Βυζαντίου, η Τζαβέλαινα του Ζαλόγγου, η Ηπειρώτισσα του ’40.   Για να θυμόμαστε τί σημαίνει γυναίκα Ελληνίδα, επισημαίνουμε ότι πουθενά στον κόσμο δεν αναφέρεται γυναίκα Στρατηγός, γυναίκα Ναύαρχος. Και όμως, εμείς έχουμε τις μοναδικές γυναίκες στον κόσμο, την Μπουμπουλίνα που ανηγορεύθη μετά τον θάνατό της «Ναύαρχος επί τιμή» από τους Ρώσους, και την Μαντώ Μαυρογένους που ανεκήρυξε ο Καποδίστριας «επίτιμο Αρχιστράτηγο».      Αλλά τί σας λέγω; Η Παλλάς Αθηνά δεν είναι γυναίκα θεά οπλισμένη με δόρυ, με περικεφαλαία και ασπίδα, συμβολίζοντας την του Θεού Σοφία, έτοιμη να υπερασπισθεί τα πνευματικά και υλικά οικοδομήματα; Πού θα μοιάσουν λοιπόν οι Ελληνίδες; Η Πρόμαχος παρθένος Αθηνά δεν έγινε κατόπιν η Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία στη συνείδηση των Ελλήνων;
        Άλλοι βέβαια πορεύονται ως συνοδοιπόροι των «οραματιστών» της «Global Governance», της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Δεν είναι, λένε, «political correct» να μιλάς για πατρίδα και πατριωτισμό με τέτοια παρωχημένη έννοια, ενώ συγχρόνως φοιτούν στις ΜΚΟ των «Open Society» (του Σόρος) που εντέλλονται να διαδίδουν τον «πολυπολιτισμό» και την «ανοχή» στην «διαφορετικότητα» (των λαθρομεταναστών) για να αλώσουν εκ των έσω και ντε φάκτο τα έθνη-κράτη. Τους απαντάμε με ένα μόνο πράγμα, που μάλλον δεν γνωρίζουν αλλά πρέπει να το μάθουν. Υπάρχουν 8,5 χιλιάδες αναφορές στα αρχαία μας κείμενα για τη λέξη πατρίδα. Οκτώ μόνον αναφορές για την πατρίδα υπάρχουν στα κείμενα ενός άλλου αρχαίου λαού, των Εβραίων, έστω οκτώ και μπράβο τους, αλλά καταλαβαίνετε τη διαφορά; Κοιτάξτε τώρα το σύγχρονο Ισραήλένα κράτος 64 μόλις ετών πώς το υπερασπίζονται οι πολίτες του και πρωτίστως οι ηγέτες του, και συγκρίνατε έπειτα με τους δικούς μας τοιούτους.
        Σκεφτείτε τώρα ότι άλλοι λαοί, όπως οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί, δεν έχουν καν αρχαία κείμενα. Εμείς ασπαζόμεθα φυσικά τις αναφορές των προγόνων μας, συναισθανόμενοι ότι τούτα τα χώματα αναβρύζουν αίμα και ιδρώτα ηρώων και ηρωίδων εκατοντάδων και χιλιάδων γενεών και πρέπει να τα τιμάμε. Οι ηγέτες «μας» όμως ασπαζόμενοι αλλότρια διδάγματα παραδίδουν «γην και ύδωρ». Λέγει ο στρατηγός Μακρυγιάννης, «αλίμονο σε κείνους όπου χύσανε το αίμα τους και θυσιάσανε τον δικόν τους, να ιδούνε την πατρίδα τους να είναι γέλασμα όλου του κόσμου και να καταφρονιώνται τα αθώα αίματα οπού χύθηκαν». Και αλίμονο φτάσαμε σήμερα στα λόγια του… Αδιαφορία και απόσταση από τα τεκταινόμενα εις βάρος της πατρίδας μας αποτελεί όνειδος.
Χρειάζεται επιτέλους η διάκριση των πραγμάτων για την λήψη απόφασης: υπέρ τίνος τασσόμεθα και αγωνιζόμεθα;! Διότι διδασκόμενοι από την σύγχρονη Ιστορία μας βλέπουμε πως, «από τα κύρια χαρακτηριστικά του ’21 είναι, πως αδιάκοπα δύο διαφορετικοί κόσμοι θα αντιπαλέψουν, από την αρχή ώς το τέλος. Ο ένας, της παλληκαριάς, της λεβεντιάς, της θυσίας. Ο άλλος, του υπολογισμού, της ανικανότητας και της καπατσοσύνης. Το ευτύχημα στάθηκε πως ο πρώτος ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ, και το δυστύχημα πως ο δεύτερος ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ»! (από Δημ. Φωτιάδη)…
        Η «Ελληνική Νομαρχία» του Ανωνύμου του Έλληνος, κείμενο «απαγορευμένο» στην Εκπαίδευση, εναργώς μας παρουσιάζει τα Οράματα των Αγωνιστών του 21. Παραθέτουμε διδακτικά αποσπάσματα. Ξεκινά κάνοντας επίκληση στους προγόνους για δύναμη: «Ώ Αθάνατοι Ψυχαί των ελευθέρων προγόνων μου, ενδυναμώσατε τώρα τον ζήλον μου με τα ηρωικά σας εντάλματα, δια να εκφράσω καθώς πρέπει τα της ελευθερίας κάλλη εις τους απογόνους σας. Και σύ ιερά Πατρίς, εγκαρδίωσον και στερέωσον την προς σε αγάπην μου, για να ενθουσιάσω τας ελληνικάς των καρδίας με τον θείον σου έρωτα».
        …«Μόνον η ελευθερία αποκαταστεί τους ανθρώπους εναρέτους (θυμίζουμε, «το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον»), και εμφυτεύει εις τας καρδίας όλων των πολιτών την άμιλλαν προς το ευ πράττειν, και δια τούτο, μόνον εις τας ελευθέρας Πολιτείας γεννώνται τα μεγάλα υποκείμενα»…
        …«Αναγκαίον είναι, ώ Έλληνες, να μάθετε την αληθινή σημασία της λέξεως «πατρίς». «Πατρίς είναι μία λέξις δια της οποίας όλοι κοινώς εννοούσι την γην, εις ήν εγεννήθησαν. Οι ελεύθεροι όμως μόνον δύνανται να καταλάβωσι την μεγάλην σημασία αυτής της λέξεως, και δια τούτο οι δούλοι αδιαφόρως προφέρουσιν τούτο το όνομα»…
        …«Το πρώτον θανατηφόρον σύμπτωμα, λέγει ο Ανώνυμος Έλλην, δια να ειπώ ούτως, μίας ελευθέρας πολιτείας οπού πλησιάζει εις το τέλος της, ήτοι εις την δουλείαν, από την οποίαν δυσκόλως μπορεί να ξαναέβγη, είναι η διαφθορά των ηθών, (αυτό ακριβώς που ζούμε σήμερα)… Όταν ο καιρός και η πολυτέλεια αδυνατίζουν την ενέργεια των νόμων, τότε αρχίζει το μέγα κτίριον να τρέμη, και η πολιτεία βαδίζει προς τον θάνατον, (είναι ο γενικευμένος εκμαυλισμός που επικράτησε στην Μεταπολίτευση, οι μίζες, η καταλήστευση του δημοσίου ταμείου, η αμερικανοποίηση της ζωής μας, και ήρθανε τώρα οι ύαινες που μύρισαν ψοφίμι και …αλίμονο στα παιδιά μας)».
        …«Ώ, πόσον έκλαυσαν οι Έλληνες μετέπειτα! Αφού επέρασαν την τυραννίαν των Ρωμαίων και έπειτα των Ιερέων (επί Βυζαντίου), κατήντησαν τέλος πάντων να υποκύψουν εις την πλέον σιχαμεράν και βάρβαρον κυριότητα, εις την τυραννίαν λέγω των Οθωμανών. Τα ήθη των Τούρκων είναι βάρβαρα, η αμάθειά των είναι άκρα και γενική. Αλλά οι Χριστιανοί της Ελλάδος, αλίμονο, οι γλυκύτατοί μου ομογενείς και ομόθρησκοι είναι την σήμερον το πλέον θλιβερόν θέαμα εις το θέατρον του κόσμου!
        Αρχινώντας από τους γεωργούς, φρίττει το πνεύμα μου εις το να διηγηθώ την ζωήν τους. Αυτοί οι τάλανες, αφού κοπιάσουν όλον τον χρόνο και υποφέρουν ανεκδιήγητα βάσανα, ποτέ δεν τους περισσεύει ο καρπός του ιδρώτα των, δια να αναπαυθούν, ούτε μίαν ημέρα. Τόσον μεγάλα είναι τα βάρη που υποφέρουν, όσον μιαρά είναι η ψυχή των Οθωμανών. Οι γεωργοί, η σεβασμιωτέρα κλάσις μίας πολιτείας, ο σταθερότερος στύλος της πολιτικής ευτυχίας, ζη χειρότερα από τα ίδια τα ζώα. Αυτός ο ταλαίπωρος ο γεωργός πρέπει προς τούτοις να χορτάση την λύσσαν και του ληστού της εκκλησίας, ήτοι του αρχιεπισκόπου. Αφού χάνουν τα όσα οι Οθωμανοί τους αρπάζουσι, και τα όσα δίδουσι των καλογήρων, μόλις ημπορούν να ζήσουν με τα όσα τους απομένουν.
        Και τί να ειπώ δια τους πολίτας, δουλεύουν σχεδόν 18 ώρας το ημερονύκτιον, και ποτέ δεν μπορούν να αναπληρώσουν τας αναγκαίας των χρείας. Οι Προεστοί τους αρπάζουσι από το ένα μέρος, πρόσθες ακόμη τα ανυπόφορα κακά, οπού καθημερινώς δοκιμάζουσιν από τους αχρείους επιστάτας του τυράννου. Εξαιρώντας λοιπόν όλους τους προεστώτας, ή μάλλον ειπείν τους προδότας, και όλους εκείνους τους αχρειεστάτους σκλάβους και οπαδούς των κατά μέρος τυράννων της Ελλάδος, ποίος εμβαίνει εις μίαν πολιτείαν της Ελλάδος και δεν αισθάνεται μίαν ψυχρότητα εις την καρδίαν, ακούγοντας πανταχόθεν το άχ και το αλίμονον; Τί άλλο ακροάζεται ένας ξένος, πάρεξ αναστεναγμούς; Τί άλλο βλέπει ο Έλλην ει μη δάκρυα; Τί ευρίσκεται τέλος πάντων εις τους Έλληνας ει μη λύπη, φόβος, φυλακή και θάνατος;»!
        …«Τελειώνοντας, σας ενθυμώ ότι οι προδόται ευρίσκονται πανταχόθεν. Η εμπειρία σας θέλει δείξει τους φιλοπάτριδας και εναρέτους άνδρας. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος είναι ο Έρως της πατρίδος. Η Αρετή πρέπει να είναι ο οδηγός των επιχειρημάτων σας. Ο σκοπός σας προς το καλόν το γενικόν, όχι το μερικόν, να αποβλέπει πάντοτε. Μην σας δειλιάση η απειρία σας. Ήγγικεν η ώρα, ώ Έλληνες, της ελευθερώσεως της Πατρίδος μας!».
…Με τους πεπτοκότας συγχρόνους, αλίμονο, οδηγούμεθα σε μακρόχρονη δουλεία. Ας εμπνευσθούμε από τον Ανώνυμο Έλληνα (του 1806). Τα Οράματα των Αγωνιστών του 1821 περιμένουν ακόμα πραγμάτωση!

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ - ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ

Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!
Σταματήστε πολλοί από εσάς να φέρεστε σα να ζούμε σε δημοκρατία και τίποτα να μην έχει αλλάξει… Αυτό που ζούμε δεν είναι απλά μία κακή διακυβέρνηση ανίκανων ανθρώπων! Είναι η επιβολή μίας χούντας από ξένα κέντρα με ξεκάθαρο σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση του Ελληνικού λαού, ώστε να νιώθουν ασφαλείς και να δρουν ανενόχλητα στο έργο της απόλυτης λεηλασίας της… Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα και ο ύπουλος τρόπος παράδοσής της σε ξένα χέρια είναι ίσως πρωτόγνωρα ιστορικά! Όπου και αν επιχείρησαν να υποδουλώσουν άλλη χώρα ή λαό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αντίσταση των κατοίκων και αναγκάστηκαν ακόμη και σε πόλεμο προκειμένου να επιβληθούν… Μόνο εδώ κατάφεραν να δράσουν με τόσο ύπουλο τρόπο, τόσο μεθοδευμένα και με την αρωγή τόσων πρόθυμων δωσίλογων!!!

Σταματήστε λοιπόν να φέρεστε σα να ζείτε σε δημοκρατία και να δίνετε χρόνο στους δήμιους και στους βιαστές σας για να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο! Σταματήστε να σφυρίζετε αδιάφορα και να θεωρείτε ότι πρόκειται για κακό που θα περάσει σύντομα… Αυτό το κακό ήρθε για να μείνει πολλές δεκαετίες και αφού τα αρπάξει όλα να πετάξει τους “άχρηστους” πλέον στον καιάδα!!! Αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι μία αναπόφευκτη φυσική καταστροφή! Ούτε τα δεινά που μας προκαλούν είναι αναπόφευκτη “σωτηρία”!!! Πρόκειται για δόλιο σχέδιο διεστραμμένων εγκεφάλωνπου υλοποιείται εδώ και χρόνια… απλά τώρα θεώρησαν ότι έφτασε εκείνη η κρίσιμη ώρα για την τελική φάση… την τελική επίθεσή τους εναντίον μας!
Όσο λοιπόν τους ανεχόμαστε και τους αφήνουμε περιθώρια, τόσο περισσότερο νιώθουν ότι μπορούν να επιβληθούν! Το “δώσε θάρρος στο χωριάτη…” δε βγήκε τυχαία και τέτοιου είδους θάρρος και θράσος συνάμα παίρνουν μόνο αμόρφωτα υπερφίαλα και αλαζονικά κτήνη που ουδέποτε εργάστηκαν και τίποτα δεν απέκτησαν ή κατέκτησαν με κόπο αλλά προωθήθηκαν με σκοπό να αποτελέσουν όργανα των αφεντικών τους και ανδρείκελα που θα ανοίξουν το δρόμο στα σχέδιά τους… Η αμοιβή τέτοιων τύπων είναι μόνο μερικά αργύρια και η ανάγκη που έχουν να αποσπούν τα “μπράβο” του αφεντικού τους για να νιώθουν ότι “κάποιοι είναι”! Είναι γνωστό άλλωστε ότι όταν δεν έχεις μόρφωση και προσωπικότητα, χρειάζεσαι κάποιος άλλος να σου φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ για να σε προωθήσει…
Λόγω αυτής της ανάγκης τους και της απληστίας τους μπορούν να γίνουν επικίνδυνοιπροκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, αφού η καταστροφή των αφεντικών τους σημαίνει και τη δική τους εξαφάνιση! Αυτά τα υποκείμενα δε διστάζουν να μας χλευάζουν καθημερινά, όσο νιώθουν ότι είναι υπό προστασία… Αυτά τα ανδρείκελα θα κάνουν ό,τι διαταχθούν ακόμη και αν είναι η δολοφονία πολιτών, η καταδίκη τους σε πείνα και εξαθλίωση, η καταδίκη μανάδων να αποχωριστούν τα παιδιά τους, η καταδίκη συνανθρώπων μας σε θάνατο μέσω αυτοκτονίας στην οποία τους οδηγούν και είναι οι ηθικοί αυτουργοί!!!
Είναι τόσο τυφλωμένοι από την εξάρτηση και τη ματαιοδοξία τους και παράλληλα τόσο κομπλεξικοί απέναντι στους δημιουργικούς (άρα και απαραίτητους για την κοινωνία) ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα για να μας κουνήσουν το δάκτυλο και να μας δείξουν ότι είναι “σπουδαίοι” και “αποφασισμένοι”…
Όμως μη γελιέστε… Πίσω από το βλοσυρό βλέμμα του μηδενικού Βενιζέλου, που παριστάνει το συνταγματολόγο ελέω της άλωσης των πανεπιστημίων από τους κομματικούς στρατούς ανίδεων διορισμένων, υπάρχει ένα χεσμένο από το φόβο του ανδρείκελο που ελπίζει ότι οι πάτρωνές του θα το σώσουν! Δίπλα στο Βενιζέλο βάλτε και όλο το συμφερτό των προδοτών και δωσίλογων… Τις ίδιες εντολές εκτελούν, τα ίδια αφεντικά υπηρετούν! Με πρωτεργάτες τον Παπούλια και τον Παπαδήμο που ήρθε και διορίστηκε με απ’ ευθείας εντολές από τα εξωθεσμικά και ανθελληνικά κέντρα… Άλλωστε, για να είμαστε δίκαιοι, οι ξένοι είναι λίγο πιο “έντιμοι” από τα ντόπια ανθελληνικά ανδρείκελα αφού και ότι ήθελαν να βάλουν τον άνθρωπό τους στην Ελλάδα έγραφαν σε δημοσιεύματα εξηγώντας μάλιστα ότι “πρέπει να είναι κάποιος που μιλάει Ελληνικά αλλά να μισεί τους Έλληνες”… και ότι “θέλουν να μας πάρουν τον πλούτο μας, τον ήλιο μας και τον αέρα μας” έχουν δηλώσει! Μάλιστα δήλωσαν ότι ό,τι κάνουν το κάνουν για να θωρακιστούν εκείνοι από τη “μόλυνση” της Ελλάδας και για να σώσουν το νόμισμά τους το ευρώ!!!
Τα ντόπια ανδρείκελα, βασιλικότερα του βασιλέως πάντα, δηλώνουν συνέχεια ότι μας “σώζουν” και θα το κάνουν έτσι και αλλιώς!!! Τώρα από πού ταυτίστηκαν τα προσωπικά τους συμφέροντα και ο αυτοσκοπός της επιβίωσης τους μέσω των αφεντικών τους με τα δικά μας συμφέροντα… είναι φαινόμενο που ανήκει μάλλον στη σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης!!!
Για να σταθεί όμως τόσο καιρό η χούντα που επιβλήθηκε και για να την περιφέρουν ως “δημοκρατία” χρειάστηκε και μία σειρά άλλων παραγόντων και πουλημένων καθαρμάτων που δεν πρέπει να απουσιάσουν από το “κάδρο” μας, για να έχουμε την απόλυτη περιγραφή του εχθρού και να τον βάλουμε στο στόχαστρο… Μαζί λοιπόν με τα ανδρείκελα των πολιτικάντηδων (όλου του φάσματος) που είναι συνεργοί και στηρίζουν άμεσα και έμμεσα τη χούντα, υπάρχει και ένας κύκλος πέριξ αυτών που βοηθάει στην υλοποίηση της προδοσίας!
Αυτός ο κύκλος απαρτίζεται από τους επίορκους δικαστές και εισαγγελείς, ιδίως στους ανώτερους που βρίσκονται στο επίκεντρο της διαφθοράς και τόσα χρόνια “καθαρίζουν” μέσω του αρχείου τους και των απαλλαγών τους όλη την πολιτικο-οικονομική σαπίλα της χώρας έναντι υψηλών αμοιβών και ειδικών προνομίων… βρίσκεται σύσσωμη η αστυνομία που καταπατώντας το σύνταγμα και τον όρκο της προφυλάσσει προδότες και στρέφεται ενάντια στον Ελληνικό λαό… βρίσκονται διάφοροι διορισμένοι από το σάπιο πολιτικό σύστημα σε θέσεις κλειδιά για να υπηρετήσουν τη λεηλασία και την προδοσία… βρίσκονται όλοι όσοι υπηρετούν το μηχανισμό προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, ιδιωτικών και δημόσιων ΜΜΕξαπάτησης!
Όλοι αυτοί απαρτίζουν τον κύκλο των προδοτών που δρουν ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν ότι η τιμωρία τους και βρίσκεται κοντά και θα είναι παραδειγματική! Κανείς από όσους συνέβαλαν δε θα γλιτώσει από την τιμωρία… Και η τιμωρία για τους προδότες, για όλο αυτό το μηχανισμό, είναι μία!
Έχει έρθει η ώρα που σε μία τέτοιου μεγέθους προδοσία, πρωτοφανούς στα παγκόσμια χρονικά, ο καθένας πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο και να πολεμήσει… Ή με τους προδότες ή με τον Ελληνικό λαό! Μεταξύ μας διαφορές έπονται… Διότι τώρα ο αγώνας δεν είναι απλά ταξικός, δεν έχει να κάνει μόνο με εργασιακά δικαιώματα! Τώρα ο αγώνας είναι καθαρά απελευθερωτικός!!! Τα επιμέρους θα λυθούν και θα αποκατασταθούν μετά την απελευθέρωση…
Ο ίδιος ο εχθρός το γνωρίζει θέτοντας τον Ελληνικό λαό στη θέση του “εσωτερικού εχθρού”! Θεωρεί ακόμα ότι ίσως μπορεί να μας φοβίσει!!! Θεωρεί ότι επειδή έχει γύρω του μία στρατιά ένστολων καθαρμάτων επίορκων που τον υπηρετούν, μπορεί να γαυγίζει και να επιβάλλεται!!! Θεωρεί ότι μπορεί ακόμη να μας προκαλεί, κρυπτόμενος πίσω από ένοπλους αλήτες, που αφού διάλεξαν να υπηρετήσουν την προδοσία αντί του συντάγματος πρέπει να τιμωρηθούν και ανάλογα… Είπαμε, μόλις κόψουμε το σάπιο θα φύγουν και τα σκουλήκια… Μόνο που αυτοί τη φορά είμαστε πιο έξυπνοι και δε θα είμαστε τόσο “γαλαντώμοι”! Θα διαλύσουμε το σάπιο και θα λιώσουμε τα σκουλήκια!!! Για να απαλλαγούμε οριστικά και να πάρουν το μήνυμα και οι επόμενοι επίδοξοι που οραματίζονται ότι μπορούν να μας καβαλήσουν…
Όπως προείπα…
Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!!!
Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!
Εμείς λοιπόν καλούμαστε πλέον σε αυτή την ανατροπή και στην τιμωρία των προδοτών…
Εμείς καλούμαστε να τους διαλύσουμε οριστικά και να καταστήσουμε άχρηστο το μηχανισμό προπαγάνδας τους…
Εμείς καλούμαστε να μην ανεχθούμε άλλο τους προδότες και την προσβολή να μας επιβάλουν αν θα πάμε στις παρελάσεις ή πού θα σταθούμε…
Εμείς καλούμαστε να μην επιτρέψουμε στους προδότες να αμαυρώσουν με την παρουσία τους την ιστορική μνήμη και τους αγώνες για την ελευθερία, των προγόνων μας…
Θα επιτρέψουμε στους προδότες
 να μετατρέψουν την εθνική ΜΑΣ γιορτή της 25ης Μαρτίου, μνήμη απελευθερωτικού αγώνα, σε επίδειξη ισχύος τους εναντίον μας και χλευασμό της ιστορικής μας μνήμης…;
Θα τους επιτρέψουμε να στείλουν το μήνυμα στα έξωθεν ανθελληνικά συμφέροντα που υπηρετούν, ότι μας έχουν του χεριού τους και υποταγμένους έτοιμους για τη σφαγή και τη λεηλασία…;
Αν ζούσε σήμερα ο Κολοκοτρώνης θα τους είχε ήδη κόψει τα κεφάλια!
Αυτό πλέον είναι δικό μας καθήκον και πρέπει να το πράξουμε εμείς!

Πηγή: http://thiva-nikolas.blogspot.com/2012/03/blog-post_6610.html
 

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ


http://filonohpontou.com/2011/03/09/99-3/

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Εκπληκτική Ομιλία της εκπαιδευτικού κας Ευδοξίας Αυγουστίνου με θέμα “Αξιακοί προσανατολισμοί στα σχολικά βιβλία”

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/2012/03/blog-post_7729.html

Σχόλιο Κουντουριώτη: Τόν δάκτυλο ἐπί τόν τύπο τῶν ἥλων ἔθεσε ἡ ἄξια συνάδελφος.
Πλεῖστες οἱ ἀποδείξεις γιά τήν ἀποδόμηση τῆς ἑλληνικῆς παιδείας. Ντροπή στούς Ὑπουργούς Παιδείας πού ποιοῦν τήν νῆσσαν. Αἶσχος στό Παιδαγωγικό Ἰνστιτοῦτο.
Προσοχή ὅμως στίς ἐμμονές ἐναντίον τῶν πρό Χριστοῦ παραδόσεών μας.
Δέν μπορεῖ νά συνεχιστεῖ πλέον ἡ λοιδωρία τῶν πατρώων συμβόλων, ἐνῶ συγχρόνως τιμῶνται ἅπαντες οἱ ἑβραῖοι "ἥρωες". Ἡ "παλαιά διαθήκη" μας, ἄν θέλουμε νά λεγόμαστε Ἑλληνο-Χριστιανοί, εἶναι ἡ ἀρχαία μας παράδοση. Δέν πρέπει νά ἀπεμπολοῦμε τήν κληρονομιά μας, καί ἄς μήν ἐνισχύουμε τά διχαστικά σύνδρομα τοῦ παρελθόντος.
Ἀρκετά κράτησε ἡ πνευματική ἀλλοτρίωση τῶν Ἑλλήνων. Τόν ὅρο "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ἄλλωστε τόν ὀφείλουμε στόν Θεολόγο τῶν Ἑλλήνων ΟΡΦΕΑ:
" Ὀρφεύς Μυστήρια Θεῶν παρέδωκεν, ὅθεν καί Θρησκεία τά Μυστήρια καλεῖται ἀπό τοῦ Θρακός τοῦ Ὀρφέως".
Δηλαδή, τελικῶς Θρησκεία ὀνομάζεται αὐτή πού περιλαμβάνει Μυστήρια (βλ. Ἐλευσίνια). Τά σεπτά μυστήρια τῆς Ἐλευσῖνος ἔγιναν ἑπτά στήν Ὀρθοδοξία. Οἱ ὑπόλοιπες εἶναι δῆθεν θρησκεῖες (Ἰουδαϊσμός, Μωαμεθανισμός, Βουδισμός,κτλ.) καί πᾶνε περίπατο...