ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ... ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Νεοδωσίλογοι, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δικαίωμα Αντίστασης των Πολιτών…
Γράφει ο ΔΑΜΩΝΙΔΗΣ...

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν ένας Λαός να στερηθεί τα μέσα επιβίωσής του…»
(«Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα»)
Η οικονομική εξόντωση του Ελληνικού Λαού μέσω των μέτρων λιτότητας, που έχουν επιβληθεί από την «τρόικα» σε συνεργασία με τον εγχώριο Νεοδωσιλογισμό, παραβιάζει σαφώς τη Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και κατ' επέκτασιν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Οι νομικοί αυτοί κανόνες έχουν ενσωματωθεί στο Ελληνικό Δίκαιο και αντανακλώνται στο Σύνταγμα της Χώρας.
Η Χάρτα του ΟΗΕ, και ειδικότερα στα άρθρα 55 και 56, επιτάσσει «τη βελτίωση των επιπέδων διαβίωσης, την πλήρη απασχόληση και συνθήκες προόδου και ανάπτυξης στην οικονομική και κοινωνική τάξη πραγμάτων… τον οικουμενικό και πραγματικό σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών για όλους, χωρίς διάκριση φυλετική, φύλου, γλώσσας ή θρησκείας…».
Επιπροσθέτως στα συμπληρωματικά Σύμφωνα του 1966 για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ, τα οποία έχουν ενσωματωθεί και στην Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και βεβαίως και στο Ελληνικό Δίκαιο, προσδιορίζεται ότι:
• «Όλοι οι Λαοί έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σύμφωνα με αυτό το δικαίωμα, καθορίζουν ελεύθερα το πολιτικό τους καθεστώς και εξασφαλίζουν ελευθέρως την οικονομική, κοινωνική και μορφωτική τους ανάπτυξη. Για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, όλοι οι Λαοί μπορούν να διαθέτουν ελευθέρως τον πλούτο και τους φυσικούς τους πόρους…».
Ταυτοχρόνως στο Διεθνές Δίκαιο αποτελεί κοινό τόπο το ότι οι όροι με τους οποίους χορηγούνται τα δάνεια από διακρατικούς οργανισμούς (στην περίπτωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) επιβάλλεται να κινούνται στα αποδεκτά όρια του Διεθνούς Δικαίου. Στην αντίθετη περίπτωση, τα δάνεια αυτά γεννούν νέα χρέη και επιβάλλονται μέτρα λιτότητας χωρίς προηγούμενο στη διεθνή τάξη και επομένως οι συμφωνίες είναι επαχθείς και συνεπώς άνομες.
Εγνωσμένου κύρους νομικοί, οικονομολόγοι και κοινωνιολόγοι, Έλληνες και ξένοι, υποστηρίζουν:
• «Κάθε δάνειο που χορηγείται με αντάλλαγμα την εφαρμογή πολιτικών που παραβιάζουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είναι επαχθές και άνομο…».
Παραλλήλως δεν διαφεύγει την προσοχή του Διεθνούς Δικαίου ότι οι πειθαναγκαστικοί όροι που επιβάλλονται από τους δανειστές με τις επαχθείς αυτές προϋποθέσεις, πέραν του ότι αποτελούν ωμή παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών, συνεπάγονται επιβολή καταστάσεων που εξομοιούνται με οικονομική υποτέλεια των δανειζόμενων κρατών, αλλά και εκχώρηση της Εθνικής τους Κυριαρχίας και συνακολούθως περιφρόνηση της Δημοκρατίας!
Ο Πολίτης των συγκεκριμένων κρατών στα οποία ο Νεοδωσιλογισμός σε συνεργασία με τη Διεθνή Τοκογλυφία επιβάλλει όρους οικονομικής εξόντωσής του και προσβάλλει βάναυσα την ατομική του αξιοπρέπεια έχει το δικαίωμα να προβάλλει Αντίσταση, η οποία δεν αποκλείει την ανυπακοή στις συγκεκριμένες συμφωνίες ή άδικους εσωτερικούς νόμους που είναι δυνατόν να κλιμακωθεί, στις ακραίες περιπτώσεις, μέχρι και σε ένοπλη αντίσταση.
• Πού ωθούν αυτόν τον Λαό; Σ' έναν νέο εμφύλιο; Και ανοίγουν Κερκόπορτες νέων εθνικών καταστροφών;
Ο κ. Γ. Παπανδρέου ο Γʼ άνευ σθένους, άνευ αυτοβουλίας, άνευ αποφασιστικότητας έσυρε τη Χώρα στα νύχια της Διεθνούς Τοκογλυφίας. Το πρόσφατο alter ego του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, περιπεπλεγμένος στην εγωκεντρική διάθεσή του να αναδειχθεί ικανότερος του πρωθυπουργού του, δεν διαβλέπει πού οδηγούνται η Χώρα και ο Λαός της; Αυτάρεσκος και μεγαλόστομος, παρουσιάζεται πάντοτε πρόθυμος να εκλαμβάνει τις επιθυμίες του για πραγματικότητα…
Οι καταστάσεις αυτές συνεργασίας του εγχώριου Νεοδωσιλογισμού με εξωχώριες δυνάμεις οικονομικής απομύζησης και καταπίεσης δεν αποσυμπλέκονται από την Κατοχή της χώρας από ξένες δυνάμεις και επομένως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την Εθνική Αντίσταση.
Η «Άρχουσα Ελίτ», πέραν του ότι έχει παραβιάσει το Κοινωνικό Συμβόλαιο με τον Λαό (προεκλογικό πρόγραμμα), με βάση το οποίο με παραπλανητικό τρόπο απέσπασε την πλειοψηφία στις εκλογές, στη συνέχεια συνεργούντος και του Κοινοβουλευτικού Λόχου (Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Νεο-ΠΑΣΟΚ), επιδόθηκε σε σειρά νομικών και συνταγματικών πραξικοπημάτων, καταργώντας τον νόμιμο ελάχιστο μισθό, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και εν γένει το Κράτος Κοινωνικής Πρόνοιας.Ενσυνειδήτως η «Άρχουσα Ελίτ» των 343 οικογενειών που διαγουμίζουν αυτόν τον τόπο και τον Λαό του, και η Νεοδωσιλογική Εξουσία, που την εκφράζει, εκχώρησαν την κυριαρχία του ελληνικού κράτους σε ξένες δυνάμεις και εξωχώριους μηχανισμούς!
Είναι μια Εξουσία ανήθικη και άνομη και συνακολούθως οι πράξεις της και οι «διεθνείς συμφωνίες» που συνάπτει κάτω από τις καταναγκαστικές συνθήκες του Μνημονίου δεν δεσμεύουν τον Ελληνικό Λαό.
Τέλος, η σημερινή Νεοδωσιλογική Εξουσία ενσυνειδήτως, με τη σύναψη του Μνημονίου, αναγνωρίζει στη Διεθνή Τοκογλυφία το δικαίωμα της ετεροδικίας, δηλαδή στην περίπτωση διαφοράς μεταξύ «τρόικας» και ελληνικού κράτους, η διαφορά αυτή να επιλύεται με εφαρμογή του Αγγλοσαξωνικού Δικαίου, και κατ' αυτό τον τρόπο το Ελληνικό Κράτος παραιτείται από ένα θεμελιώδες προνόμιο, που είναι η εδαφική αρμοδιότητα των εθνικών του δικαστηρίων!
Παραμένει απορίας άξια η αδράνεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα καίρια αυτά θέματα που διασυνδέονται άμεσα με την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας και τη στοιχειώδη διαβίωση του Ελληνικού Λαού. Η ομιχλώδης διακήρυξη για επιδίωξη αναθεώρησης του Μνημονίου αποτελεί έμμεση συναποδοχή του!
Ως προς τη «Συμμαχία των προθύμων» (ΛΑΟΣ, κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη), που συστοιχήθηκαν στην επιψήφιση του «Συμφώνου της Πωληθείσης Ελλάδας» (Μνημονίου), δεν συντρέχει καν απορία. Αποτελούν συστατικό στοιχείο του σημερινού Νεοδωσιλογισμού.
Οι καιροί ου μενετοί… Μετ' ολίγον, αν ο Ελληνικός Λαός αδρανήσει και κυριαρχηθεί από τον ατομισμό και το δόγμα «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», θα συρθεί σε συνθήκες νεοαποικισμού, της περιόδου της βελγικής αποικιοκρατίας στο Κογκό επί Λεοπόλδου, αλλά δεν θα υπάρχει ένας Μαρκ Τουαίν να καταγγείλει με τη γραφίδα του τους ακρωτηριασμούς που θα υφίσταται από τους βάρβαρους νεοαποικιοκράτες της «τρόικας»…
Έλληνες, γρηγορείτε…

Πηγή : http://www.paron.gr/
Αναρτήθηκε από ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου