ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΘΝΕΓΕΡΤΕΣ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ «ΟΧΙ»

Του Λεωνίδα Αποσκίτη


Στην μακραίωνη πορεία των Ελλήνων εμφανίζεται συχνά το ιστορικό δίδυμο των "ΣΥΝΕΤΩΝ" και των "ΤΡΕΛΛΩΝ" στους κόλπους της φυλής μας.

Στην ακραία της μορφή αυτή η αντίθεση καταγράφηκε ως "επαναστατημένοι" έναντι "προσκυνημένων" [' 21 ] , "πατριώτες" και "δωσίλογοι" ['40-'44], κοκ.

Σε κάθε ιστορική περίοδο δουλείας, όσοι ήσαν παροικούντες στα κέντρα της εκάστοτε αυτοκρατορίας -Σούσα, Ρώμη, Πόλη παλιότερα, Ουάσιγκτον σήμερα- με την οποία αναμετριόμασταν, συνιστούσαν συνήθως σύνεση και αυτοσυγκράτηση στους λίγους "τρελλούς" που κράταγαν με το αίμα τους και την ψυχή τους ζωντανό αυτόν τον "βράχο".

Αγαπητοί μου φίλοι της Ομογένειας,

Πολλές φορές ακούστηκε αυτή η απειλή "θα φάτε το κεφάλι σας ωρέ" από τους "συνετούς" απεσταλμένους του Μεγάλου Βασιλέα, πριν από τους Μαραθώνες, τις Σαλαμίνες, τα Δερβενάκια, τους Γοργοπόταμους. Είτε αυτός ήταν ο Ξέρξης, είτε ο Καίσαρας, είτε ο Σουλτάνος, είτε ο Ομπάμα... Πολλές φορές οι διάφοροι "Φαναριώτες" μας είπανε "Βασίλη κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης". Εμείς δεν τους κρατήσαμε κακία, γιατί ξέραμε τί μεγάλη αλλοτρίωση είναι η ξενιτιά και τί μεγάλος πειρασμός ο χρυσός των Αφεντάδων. Απλά τους αγνοήσαμε και κάναμε ένα βήμα ακόμα στην αποκοτιά, κραυγάζοντας την εγερτήρια πρόσκληση ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ..., ωραίοι σαν Έλληνες, για να μείνουμε Έλληνες μέχρι σήμερα.

Τώρα η πατρίδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη απειλή της νεώτερης ιστορίας μας, το φάσμα της ολοκληρωτικής καταστροφής. Η χρεωκοπία δεν είναι
μόνο οικονομική, είναι συνάμα πνευματική, δημογραφική, εθνική, γεωπολιτική.

Με το πρόσχημα του χρέους επιχειρείται η δουλοποίηση του λαού μας και η εκποίηση όλης της εθνικής περιουσίας, η διάλυση της εδαφικής συνοχής σε καντόνια και ημι-αυτόνομες περιοχές -όπως η Θράκη-, η κατάλυση της ιθαγένειας με την αθρόα εισαγωγή αλλοδαπών, η τελική παράδοση της χώρας στον Νεοοθωμανισμό. Αναλύσεις επί αναλύσεων έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό για τα θέματα αυτά και καλό θα είναι να ενημερωθείτε, αν θέλετε πραγματικά "το καλό μας". Ακούστε τουλάχιστον τη φωνή των χιλιάδων φιλελλήνων, που σπεύδουν από όλο τον κόσμο να μας συμπαρασταθούν σε αυτή την μάχη. Που μας λένε "Έλληνες, ξεσηκωθείτε για να πάρετε την πατρίδα σας πίσω". Κι αν δεν καταλαβαίνετε ούτε αυτούς ούτε εμάς, τουλάχιστον μη μας εναντιώνεστε, μη μας πολεμάτε, μη μας απαξιώνετε. Έτσι παίζετε το παιχνίδι των πιο μαύρων δυνάμεων της Νέας Τάξης που έχουν ορμήξει να μας κατασπαράξουν.

Ο λαός μας είναι εξοργισμένος και η κοινωνία ολόκληρη βράζει. Είναι πρώτη φορά που σε μύρια στόματα ακούγονται οι λέξεις νέο ΕΑΜ, νέα ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Αυτό που έρχεται στον ορίζοντα μπορεί να μη φαίνεται καθαρά ακόμα στους μη γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα γιατί φροντίζουν να αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες, οι πουλημένοι συνδικαλιστές, προδότες πολιτικοί, εξωνημένα παπαγαλάκια των καναλιών.

Έρχεται όμως η Μητέρα Όλων των Μαχών για τον Ελληνισμό. Ή θα μας ξεκάνουνε ή θα τους ξεκάνουμε, και θα τελειώσουμε μια για πάντα με την εξάρτηση, την υποτέλεια και τον εξανδραποδισμό. Αυτό δεν είναι ευχολόγιο, είναι η εγγύηση που δίνει η ίδια η ύπαρξή μας. Οι Έλληνες φέρονται προς την αντίσταση, από την ίδια την φύση τους. Δεν την επιλέγουν με την λογική. Είναι κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς από την Εσπερία, στις "υπερατλαντικές χώρες" των συμβιβασμένων υπολογισμών. Εγκλωβισμένοι στην "Φωλιά του Κτήνους" της Νέας Τάξης, μακριά από την Αρχιπελαγική γεννήτρια του θάρρους και της αξιοπρέπειας.

Λυπούμαστε, αλλά δεν θα ακούσουμε την προτροπή σας να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τη νέα κατοχή, αλλά σύντομα θα βάλουμε ξανά το "τσαρούχι" και θα ορθώσουμε το νέο ΟΧΙ, μπροστάρηδες στο ξεσκλάβωμα όλων των λαών από τις "αγορές", τους τοκογλύφους και τούς μαφιόζους εξολοθρευτές των λαών και των εθνικών παραδόσεων, που λυμαίνονται σήμερα τον κόσμο. Αν σκέπτεστε να κάνετε μπίζνες στην χώρα μας σας συμβουλεύω να επενδύσετε γρήγορα στην κατασκευή γκιλοτίνων...


Να είστε βέβαιοι ότι το "Στάλινγκραντ" της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα αρχίσει πάλι από την αντίσταση των Ελλήνων!!!

Με εκτίμηση

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

(…Ως απάντηση στο παρακάτω μήνυμα ομογενών εξ εσπερίας)

«ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ…»

Του ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν αποτελεί είδηση ούτε γεγονός άξιο προσοχής το ότι για μια ακόμη φορά η Αθήνα σας (και άλλες πόλεις σας) αναστατώθηκε, παρέλυσε, υπέστη καταστροφές και με κάθε "εξέγερσή" σας έχετε μια πρόσθετη σημαντικότατη οικονομική απώλεια ως χώρα, που φορτώνει και τους νεανικούς ώμους σας και θα τους επιβαρύνει μέχρι να γεράσετε ως λαός. Και όλα αυτά από Έλληνες (έτσι λέτε), εν ονόματι του φόβου της απώλειας μέρους της ευημερίας σας, που εν πολλοίς την έχετε οι περισσότεροι. Όμως αυτό που κάνετε, που ανεχόσαστε και συχνά συνηγορείτε να επαναλαμβάνεται, θα σας οδηγήσει στη λαιμητόμο και θα φάτε το κεφαλάκι σας ακολουθώντας οδηγίες ανεγκέφαλων».


Αυτά είναι λόγια Ελλήνων του Εξωτερικού, ομογενών και μεταναστών μας, που δεν βρίσκονται μεν στη θέση και τη δράση των εδώ συγγενών και φίλων τους, που μάχονται σε δρόμους και πεζοδρόμια, συγκρουόμενοι με αστυνομικούς και…πολιτικούς, αλλά ίσως βλέπουν καθαρότερα και ψυχραιμότερα μια πραγματικότητα που συντελείται. Και ίσως (ένα ακόμη ίσως), μπορεί και να υποστούμε τα απειλούμενα. Δεν θα μας κοπεί βεβαίως το κεφάλι. Αλλά αν μας κοπούν και αυτά που σήμερα έχουμε, και «γι' αυτό θα φταίει το ασυλλόγιστο κεφάλι μας», λένε πάντα οι συμπατριώτες μας του εξωτερικού, που δεν είναι ενσωματωμένοι σε κάποιο κόμμα ή ενεργοί πολίτες κάποιου συνδικαλιστή. Στις χώρες που ζούνε, κυρίως υπερατλαντικές και πιο μακρινές, μετράνε πολύ τις συνέπειες των σπανιότατων σε σχέση με την ελληνική καθημερινότητα των απεργιών και διαδηλώσεων και στέκουν πολύ στην ουσία. Εκεί, εάν ένας υπουργός δώσει το αεροπορικό του εισιτήριο, που πλήρωσε το δημόσιο για αυτόν, για να πάει ταξίδι η ανεψιά του, αυτός θα πάει στη φυλακή. Κι αν σπάσει ένας νεαρός διαδηλωτής μια βιτρίνα ενός καταστήματος, την ίδια μέρα θα συλληφθεί και θα πληρώσει τον μαγαζάτορα ο ίδιος. Κι αν η διαδήλωση έχει επιζήμιες συνέπειες για την οικονομία της χώρας, κάποιοι θα τις πληρώσουν από την τσέπη τους. Μη μου λέτε λόγια κακά, τους λέω.

Σχόλιο Κουντουριώτη: Ο διαφωτισμός και οι Εθνεγέρτες του Γένους, λίγο πριν από το '21… σε όλο του το ιστορικό μεγαλείο. Λεωνίδας και Φιλονόη, μας φέρνουν εμπρός ζωντανεμένους τον Ρήγα και την Μπουμπουλίνα… Πρώτα ξεκινά ο ΠΟΛΕΜΟΣ στο πνευματικό επίπεδο. Έρχεται σε λίγο κι ο Θοδωράκης, ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα, κι ο Πολέμαρχος Μάρκος, κι ο Γιώργης, κι ο Οδυσσέας… Τότε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»! Προετοιμάστε τα βόλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου