ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΑΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!...


Δείτε το Βίντεο:


http://www.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qk


Η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του Bob Chapman στον δημοσιογράφο-ακτιβιστή Alex Jones:


Bob Chapman: Έλαβα από ένα συνδρομητή μου στην Ελλάδα, του οποίου ο αδελφός παραβρέθηκε σε ένα γάμο, σε ένα από τα νησιά (του πρίγκιπα Νικόλαου στις Σπέτσες). Στον γάμο παρευρέθησαν κάποιοι πάμπλουτοι μεγαλοβιομήχανοι, εφοπλιστές κλπ. Επιτυχημένοι άνθρωποι που είναι γνωστοί στην Ελλάδα. Και είπε... ότι του είπαν, ότι στις 20 του Σεπτέμβρη ή έως το τέλος του μήνα περιμένουν αλλαγή της κυβέρνησης. Και το ανέφερα στο ραδιοφωνικό πρόγραμμά μου. Αμέσως μόλις το είπα μου ήλθε ένα e-mail από ένα άτομο το οποίο δουλεύει φύλακας στην Πρεσβεία (των ΗΠΑ) στην Αθήνα. Και είπε: «Έχεις απόλυτο δίκηο. Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Είμαστε σε συναγερμό, περιμένουμε πραξικόπημα και ελπίζουμε να γίνει χωρίς να χυθεί αίμα. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;

Alex Jones: Έχεις καλές πηγές, οπότε θα το διαπιστώσουμε. Η αλλαγή θα είναι εναντίον της κυβέρνησης και τον τραπεζιτών που βιάζουν την Ελλάδα ή θα είναι προς το χειρότερο;

Chapman: Θα είναι εναντίον των τραπεζιτών και εναντίον του Παπανδρέου, που είναι μασόνος και μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Θέλουν να τον διώξουν γιατί τον έχουν καταλάβει.

Jones: Οι Έλληνες έχουν καταληφθεί απ' τους Ναζί, είναι τρομερά ανεξάρτητοι, έξυπνοι, με αίσθημα πατριωτισμού και ξέρουν ότι οδεύουν προς την σκλαβιά. 600 από τα νησιά τους παραδίδονται στους τραπεζίτες. Λένε: Χρωστάμε στην Goldman Sachs τόσα… οπότε θα δώσουμε στους τραπεζίτες όλα τα κορυφαία νησιά μας. Αυτό το ανέφερε η Ντέηλυ Τέλεγκραφ και το BBC. Όμως το παρουσιάζουν σα να είναι κάτι καλό (για την Ελλάδα). Καταλαμβάνουν όλες τους τις υποδομές και οι Έλληνες βλέπουν τη χώρα τους να παραδίδεται στους εγκληματίες τραπεζίτες, που ήλθαν πριν από δεκαετίες και εξαγόρασαν την κυβέρνησή τους, που υπέγραψε όλα αυτά. Αυτές είναι φοβερές πληροφορίες Bob!

Chapman: Ελπίζω να είναι σωστές, ελπίζω να γίνουν και νομίζω ότι θα το κάνουν. Ξέρω ότι ήσουν στο ράδιο και στην τηλεόραση (στην Ελλάδα) όπως κι εγώ. Και τους είπα τα εξής: Πρώτον. Αποχωρήστε από τον ευρώ. Είναι πολύ ακριβό για εσάς.
Δεύτερο. Να κηρύξετε πτώχευση. Η τράπεζα δημιούργησε τα χρήματα απ' το τίποτε. (λογιστικές πράξεις, αέρας κοπανιστός) Και δεν θα έπρεπε να είχαν δανειοδοτήσει την Ελλάδα εξαρχής, αφού γνώριζαν τα οικονομικά της εδώ και πολλά χρόνια.
Τρίτο. Γυρίστε πίσω στη δραχμή και σιγουρευτείτε ότι θα είναι υποτιμημένη, ώστε να είσαστε ανταγωνιστικοί στις εξαγωγές σας. Έτσι θα έχετε αύξηση του τουρισμού αφού δεν θα είναι ακριβός προορισμός. Αποχωρήστε από την ευρωζώνη.

Jones: Οι τραπεζίτες θα προσπαθήσουν να τους τιμωρήσουν και θα είναι επώδυνο. Όμως θα είναι πιο οδυνηρό εάν υποταχθούν στο τωρινό καθεστώς.

Chapman:
Υποταγή σημαίνει 30-50 χρόνια απόλυτης σκλαβιάς. Δεν ξέρω αν είδατε στις ειδήσεις τι έγινε στη Ρουμανία. Ο πρωθυπουργός εκεί επέβαλε σκληρά μέτρα και ο λαός είναι έτοιμος να τον διώξει. Χρωστάνε δάνεια στις ίδιες τράπεζες (με την Ελλάδα). Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι: Εάν η Ελλάδα ξεφορτωθεί τον Παπανδρέου και πει στους τραπεζίτες: «Δεν σας πληρώνουμε» και βάλουν άλλους ανθρώπους στην εξουσία, και είμαι σίγουρος ότι το θέλουν χωρίς να χυθεί αίμα… Εάν συμβεί αυτό λοιπόν στην Ελλάδα, τότε θα συμβεί σε όλη την Ευρώπη.

Jones: Σωστά, και ο κόσμος ρωτάει: «Γιατί να με νοιάζει τι θα συμβεί στην Ελλάδα ή στην Ισλανδία;»
Διότι αν αυτοί ξεκινήσουν θα ακολουθήσει και ο υπόλοιπος πλανήτης.

ΠΗΓΗ: http://www.patari.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου