ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τρίτη, 06 Ιουλίου २०१०
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΑΓΚΑΛΕ??? ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΑΓΚΑΛΕ… ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ???
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
γράφει ο Reporto
Ο καυχησιάρης αντιπρόεδρος της κυβερνητικής παρεούλας, καλό είναι να μην ξεχνά πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτού του πλανήτη, θα είχε δικαστεί με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας για την πολιτική του στάση σε βάρος της πατρίδας του και του Ελληνικού λαού. - Οι προδομένοι νεκροί των Ιμίων είναι εδώ…- Εδώ είναι και η σημαία των Ιμίων που την άφησε να την «πάρει ο άνεμος»…- Εδώ είναι και η προδοσία του Οτσαλάν…- Παρούσα είναι και η Μαδρίτη…
Για ποια πατρίδα μπορείς να μιλάς εσύ Πάγκαλε??? Ειδικά εσύ… για ποιά πατρίδα δικαιούσαι να μιλάς???
Το ΠΑΣΟΚ παίζει το τελευταίο του και πιο πρόστυχο πολιτικό χαρτί...Και μαζί μ αυτό παίζει και το τελευταίο χαρτί του πολιτικού συστήματος।Φαίνεται τελικά, πως πίσω από το «ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ» δεν κρυβόταν κυρίως η όποια λαχτάρα των ψηφοφόρων συνομοταξίας ΠΑΣΟΚ να δουν το κόμμα τους να αναβαθμίζεται και να αναλαμβάνει πολιτικό ρόλο με κοινωνικές αναφορές, έτσι όπως οι ίδιοι πίστευαν ότι είχαν γαλουχηθεί. Αυτό που κρυβόταν ήταν η ξεκάθαρη προτροπή της δικτατορίας των τραπεζιτών, προκειμένου ο Γιώργος τους να αποσυνθέσει εκ βάθρων τις δομές και τις αξίες της Ελληνικής κοινωνίας. Η παραπάνω διαπίστωση μπορεί να μοιάζει με ευφυολόγημα. Είναι όμως αποκαλυπτική μιας μεγάλης και αυταπόδεικτης αλήθειας.Τις εποχές που οι τρισευτυχισμένοι ΠΑΣΟΚοι παραδίδονταν σούμπητοι στην επικοινωνιακή αυταπάτη, ο «δικός τους» ο Γιώργος απλά τους είχε …χεσμένους κανονικά.
Διότι αυτό το κατασκεύασμα, δεν ήταν «ο δικός τους» ο Γιώργος, αλλά ο Jeffrey των άλλων. Ήταν το τσιράκι της παγκόσμιας διακυβέρνησης.Ένας εγκάθετος αχυράνθρωπος με συγκεκριμένη αποστολή, πειθήνιο όργανο των εξωθεσμικών εντολέων του.Κι αυτή είναι μια αλήθεια που όσο περνά ο καιρός, συνειδητοποιούν πως δεν έχουν πλέον και σπουδαία περιθώρια να την αποκρύψουν.Αυτός είναι και ο λόγος που αποθρασύνονται.Μέσα σε μόλις εννέα μήνες, ο πολιτικός λόγος αντικαταστάθηκε οριστικά από το χαλκευμένο πολιτικό ψευδολόγημα.Η πολιτική εξαπάτηση αναγορεύθηκε σε κυρίαρχη πολιτική στάση.Γρήγορα όμως ακόμα και αυτή αποδείχθηκε ανεπαρκέστατη να υπηρετήσει αποτελεσματικά τα ολέθρια σχέδιά τους που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.Αυτός είναι και ο λόγος που κατέφυγαν στον εκφασισμό της πολιτικής. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Το επόμενο στάδιο θα είναι να εκφασίσουν τη ζωή μας. Οι ρουκέτες του Πάγκαλου ήταν αποκαλυπτικές.Και δεν ήταν αποκαλυπτικές για την παντελή έλλειψη πολιτικού ήθους.Ήταν αποκαλυπτικές για τον κρύο ιδρώτα που έχει αρχίσει να λούζει το στενό επιτελείο του δοσιλογισμού.Έχουν απόλυτη συναίσθηση του εγκλήματος το οποίο επιτελούν σε βάρος του τόπου.Το σημαντικότερο όμως είναι πως έχουν απόλυτη συναίσθηση πως όταν έρθει η στιγμή του γενικευμένου ξεσηκωμού, οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.Ξέρουν καλά πως δε μπορούν να τις αποτρέψουν.
Γι αυτό κι εκείνο που επιχειρούν, είναι να προετοιμάσουν την Ελληνική κοινωνία για την πρόθεση τους να τις καταστείλουν. Το προκλητικό κήρυγμα μίσους του ΛΑΟΣπρόβλητου δεκανικιού δεν ήταν τυχαίο.
Χέρι – χέρι υπερψήφισαν την κορυφαία εθνική προδοσία…
Χέρι – χέρι αναζητούν και τη σανίδα σωτηρίας στην απόπειρα πολιτικού εκφασισμού. Ματαιοπονούν…Οι μάσκες έπεσαν και ο Ελληνικός λαός ξέρει καλά τα ονοματεπώνυμα εκείνων που δε δίστασαν να εκχωρήσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας μας και να υποθηκεύσουν τη ζωή μας.Η μέρα του ξεσηκωμού του είναι κοντά, και τότε τίποτε δε θα μπορεί να τους σώσει από το δικαιολογημένο μίσος και την οργή του.Ξέρουν καλά πως θα έχουν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία απέναντί τους.Και τον Ελληνικό στρατό που προσέβαλαν…Και τα σώματα ασφαλείας που απαξίωσαν…Γι αυτό και δε θα διστάσουν να αναζητήσουν τη θαλπωρή σε καλοπληρωμένα και ξενόφερτα – ίσως και δολοφονικά - τάγματα εφόδου.
Θα επιχειρήσουν να εκφασίσουν τη ζωή μας.
Αλλά αυτό θα είναι η οριστική φυσική και πολιτική τους ταφόπλακα. Προσέβαλαν την αξιοπρέπεια αυτού του λαού, και όταν θα έρθει η στιγμή που θα γίνει τιμωρός, τίποτε δε θα τους σώσει από τη δικαιολογημένη οργή του.
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ στις 1:36 μ.μ.

1 σχόλιο:

  1. Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν, ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι ανοϊκοί για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή