ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Δ.Ν.Τ – Ε.Κ.Τ. – ΚΟΜΙΣΙΟΝ και ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ – ΕΑΜ Β΄

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας θεατρικής "παράστασης" από τα άπληστα κτήνη που κυβερνάνε τον Πλανήτη και από τους ελεεινούς λακέδες τους, οι οποίοι εμφανίζονται σαν δήθεν αρχηγοί ανεξάρτητων κρατών. Μια τέτοια παράσταση είναι αυτή που βλέπουν οι Έλληνες και η οποία έχει τον τίτλο …"Η Ελλάδα στο ΔΝΤ". Είναι προφανές ότι πρόκειται περί παράστασης. Είναι προφανές ότι αποτελούσε μυστική δέσμευση του Παπανδρέου να μας οδηγήσει στο "κολαστήριο" του ΔΝΤ. Να μας οδηγήσει στους γνωστούς "δήμιους" του Πλανήτη. Σ' αυτούς, που οδήγησαν σχεδόν το σύνολο των δήθεν "υπό ανάπτυξη" χωρών στα χέρια των τραπεζικών "βρικολάκων".

Τώρα φαίνεται με ακρίβεια τι ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Γιώργος στα "αφεντικά" του, προκειμένου να τον "διορίσουν" πρωθυπουργό της χώρας. Τώρα φαίνεται τι ακριβώς έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ως αποστολή υπέρ των εργοδοτών του. Ο Γιώργος, ο οποίος, επειδή ακριβώς είχε συνεννοηθεί με αυτά τα "αφεντικά", δεν δίστασε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία, λέγοντας ασύστολα ψέματα στον ελληνικό λαό. Μόνον με τις "πλάτες" τόσο ισχυρών αφεντικών θα μπορούσε κάποιος να προσβάλει τη λογική και την αλήθεια με τόσο ωμό τρόπο. Μόνον με αυτές τις "πλάτες" θα μπορούσε να δηλώνει λίγες μέρες πριν τις εκλογές ότι τα λεφτά υπάρχουν και να "ψάχνει" πού πήγαν τα λεφτά μερικές ημέρες μετά από αυτές. Μόνον με τις πλάτες ξένων προστατών θα μπορούσε ένας τέτοιος δειλός τενεκές να μπει σε έναν "χώρο" προδοσίας, όπου στο βάθος δεν υπάρχει κήπος, αλλά "κρεμάλα".

Η προδοτική κυβέρνηση του Γιωργάκη δεν είναι κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Είναι κυβέρνηση εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση του αδερφού Νίκου, του Ραγκούση, της Διαμαντοπούλου, του Γερουλάνου ή του Παπακωνσταντίνου και της Δραγώνα είναι κυβέρνηση των Λεσχών τύπου Μπίλντεμπεργκ. Είναι κυβέρνηση των υπαλλήλων του Σόρος. Είναι κυβέρνηση των εμπόρων όπλων, που "χαϊδεύουν" Νικολάκηδες. Είναι κυβέρνηση των ΜΚΟ των διεθνών κερδοσκόπων, οι οποίοι έπρεπε να βρουν λύσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν τις "επενδύσεις" τους στην Ελλάδα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κυβέρνηση αυτή αποτελεί προϊόν μεθοδεύσεων. Είναι φανερό ότι δεν οφείλεται σε επιλογές ούτε των ΠΑΣΟΚΩΝ ειδικά ούτε των Ελλήνων πολιτών γενικότερα. Είναι ξένο "σώμα"… όχι μόνον για την ελληνική κοινωνία, αλλά και για την ίδια την κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ. Όσο ΠΑΣΟΚΟΣ είναι ο γιος του αυλάρχη του βασιλιά, που παριστάνει τον σοσιαλιστή υπουργό Πολιτισμού, άλλο τόσο ΠΑΣΟΚ είναι και η ίδια η κυβέρνηση του Giorgo.

Η κυβέρνηση του Γιωργάκη, τον οποίο τον τοποθέτησαν στην ηγεσία του κόμματος του ΠΑΣΟΚ Πακιστανοί, Αφγανοί, Νιγηριανοί και άλλοι "οπαδοί" κάποιων ύποπτων ΜΚΟ. Αυτόν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δεν τον εξέλεξαν ως Πρωθυπουργό οι Έλληνες πολίτες με τη συμμετοχή τους. Ο Γιωργάκης εκλέχθηκε πρωθυπουργός από την αποχή των Ελλήνων πολιτών. Δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε μία ψήφο παραπάνω από την εποχή που έχασε τις εκλογές και κινδύνευε να φύγει από το ΠΑΣΟΚ με τις κλωτσιές ως πνευματικά ανεπαρκής. Μυστηριώδεις μεθοδεύσεις και ατυχείς συγκυρίες έφεραν τον γνωστό καρπαζοεισπράχτορα του Κολεγίου στην πρωθυπουργική θέση. Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα κυβερνιέται στην κυριολεξία από έναν Forest Camp.

Η κυβέρνησή του λειτουργεί πυρετωδώς μόνον για να φέρει εις πέρας τις δεσμεύσεις του Γιωργάκη απέναντι στους "ευεργέτες" του. Λειτουργεί με τα "σκονάκια" όλων των γνωστών πρεσβειών. Λειτουργεί με στόχο να διαλύσει το κράτος, να εξουδετερώσει κάθε πιθανότητα αντίδρασης του ελληνικού λαού και να το παραδώσει στα αφεντικά του Γιώργου και του Νίκου. Στα αφεντικά της μητέρας τους. Αυτό το "τρίπτυχο" της καταστροφής εκφράζεται από τρεις έννοιες. Α) Σχέδιο Καλλικράτης, Β) Νόμος περί Ιθαγένειας, Γ) Καταγραφή και αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας.

Με το Σχέδιο Καλλικράτης έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν φυγόκεντρες τάσεις εντός του ομοιογενούς ελληνικού εθνικού κράτους, προκειμένου να το διαλύσουν ή να το απειλούν ανά πάσα στιγμή με διάλυση. Με τον καταστροφικό νόμο περί Ιθαγένειας έχουν ως στόχο να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση του ελληνικού κράτους και να μετακινήσουν "σκουρόχρωμους" ψηφοφόρους κατά βούληση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον προδοτικό σχεδιασμό του "Καλλικράτη". Από τη στιγμή που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν "μοχλούς" πίεσης και στη συνέχεια να τους "κινούν" κατά βούληση, θα μπουν στην τελική φάση του σχεδίου, που είναι η παράδοση της χώρας στους ξένους.

Γι' αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση του Αμερικανού εβραϊκής καταγωγής Γιώργου —και όχι του ελληνικού και πατριωτικού ΠΑΣΟΚ— έκανε καταγραφή και αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας. Έκανε αυτό, το οποίο δεν έκανε ποτέ και καμία άλλη κυβέρνηση …όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά γιατί δεν θα τολμούσε ν' αφήσει καν να "υπονοηθεί" ότι θα την διαπραγματευόταν. Αυτό, το οποίο δεν έκαναν οι πλέον αδίστακτοι προδότες και δοσίλογοι, το τόλμησε ο αφελής και δειλός Γιωργάκης. Ο γιος της Μαργαρίτας. Ο απόλυτος ορισμός του απόλυτου "τίποτε". Η άδεια βερμούδα.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για μεθόδευση, που στόχο έχει τη λεηλασία της χώρας. Μιλάμε για "παράσταση", που δόθηκε με στόχο να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να θεωρήσει σαν περίπου αναπόφευκτο την καταστροφή του. Η απόδειξη ότι επρόκειτο για παράσταση τρόμου είναι εύκολο να υπάρξει, εφόσον όλοι οι παράγοντες, που πρωταγωνιστούν σ' αυτήν, ανήκουν στον ίδιο "θίασο". Ανήκουν στον σιωνιστικό θίασο. Τρισέ, Γιωργάκης, Σαρκοζί, Σόρος, Μπενράκε, Καν, Μπάφετ είναι όλοι τους Εβραίοι. Goldman Sachs, Standard & Poor's, Moody's και Fitch, Παγκόσμια Τράπεζα, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, FED, ΔΝΤ είναι οργανώσεις καθαρά εβραϊκής ιδιοκτησίας ή διαχείρισης.

Αυτοί πρωταγωνιστούν στο "παιχνίδι" κατά της Ελλάδας. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί, οι οποίοι ξεκίνησαν την κερδοσκοπία κατά της Ελλάδας και είναι οι ίδιοι που δήθεν ανέλαβαν να την προστατεύσουν. Αυτοί μετέτρεψαν την Ελλάδα στο πιο διάσημο μαύρο "πρόβατο" του Πλανήτη και οι ίδιοι ανέλαβαν να το "προστατεύσουν". Ο Τρισέ ξεκίνησε τον χορό της κερδοσκοπίας και ο Τρισέ δήθεν τον σταμάτησε. Εβραίοι εμφανίζονται να θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και Εβραίοι εμφανίζονται να ΜΗΝ θέλουν να οδηγηθεί η ευρωπαϊκή Ελλάδα στο ΔΝΤ. Εβραίοι μας συκοφαντούν στο σύνολο του Πλανήτη και Εβραίοι αναλαμβάνουν να μας "περιθάλψουν" …πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Εβραίοι είναι …να μην ξεχνιόμαστε.

Όλα αυτά είναι μια "παράσταση". Μια θλιβερή "παράσταση", προκειμένου οι Εβραίοι να μας οδηγήσουν εκεί όπου θέλουν, αλλά μην το "χρεωθούν" οι ίδιοι. Να κάνουν την εγκληματική δουλειά τους, αλλά να εμφανίζονται ταυτόχρονα και σαν υπερασπιστές μας. Είναι δηλαδή φανερό ότι πρόκειται για μια οργανωμένη εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, προκειμένου να μην αντισταθεί στην επερχόμενη λεηλασία της πατρίδας του. Προκειμένου να μην αντισταθεί στην προσπάθειά τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Αϊτή της Μεσογείου. Μια εκστρατεία, η οποία μεθοδεύεται αποκλειστικά από τους Εβραίους. Από τον Τρισέ μέχρι τον Μέρντοχ, εφόσον τα δικά του διεθνή ΜΜΕ είναι αυτά που "ουρλιάζουν" για την ελληνική απειλή απέναντι όχι μόνον στο Ευρώ και την Ε.Ε., αλλά και την Παγκόσμια Οικονομία.

Μιλάμε για παράλογα πράγματα. Δεν είναι δυνατόν το παγκόσμιο σύστημα να "ασχολείται" στο σύνολό του με τα ψίχουλα των δανείων της μικρής Ελλάδας και να μην ασχολείται με τα δάνεια των τρισεκατομμυρίων ευρώ, που θα πρέπει να εξασφαλίσουν η Ε.Ε. ή οι ΗΠΑ, προκειμένου να μην καταρρεύσουν. Για τα πενήντα δισεκατομμύρια της Ελλάδας ξεσηκώνουν ολόκληρο τον κόσμο εναντίον των "σπάταλων" Ελλήνων και κανένας δεν λέει για το 1,5 τρις, που θα πρέπει να δανειστούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Η απόλυτη υποκρισία σε αριθμούς. Τους ανησυχεί το 3% της δανειακής "τρύπας" της ευρωπαϊκής οικονομίας και όχι το 97%. Ολόκληρη η παραγωγική μηχανή της Δύσης έχει καταρρεύσει και αυτοί ασχολούνται με τον δέκατο τρίτο μισθό του φουκαρά Έλληνα συνταξιούχου των 600 ευρώ. Μιλάμε για εβραϊκή "υπερπαραγωγή", την οποία θα ζήλευε και ο Εβραίος Σπίλμπεργκ. Μια υπερπαραγωγή virtual κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, που έχει ως στόχο να πείσει τους Έλληνες ότι πρέπει να ζητήσουν τη "βοήθεια" του ΔΝΤ και να υποταχθούν στις εντολές του.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο ακριβώς, που θεωρούμε ολέθρια τη συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό στήριξης, θα πρέπει να γνωρίζει την απάντηση σε ένα πολύ απλό ερώτημα. Γιατί τούς είναι απαραίτητη η συμμετοχή του; Γιατί απλούστατα χωρίς αυτό δεν μπορεί να δρομολογηθεί λεηλασία της Ελλάδας. Ένας αμιγώς ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης δεν μπορεί να μετουσιωθεί σταδιακά σε έναν "βρικόλακα" εναντίον κάποιου ευρωπαϊκού κράτους, εφόσον δεν είναι δυνατόν να υποστηριχθεί από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους εταίρους μια τέτοια επιλογή. Ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι, είτε για λόγους αλληλεγγύης είτε για λόγους που άπτονται των δικών τους φόβων —οι πάντες είναι υπερχρεωμένοι και άρα κοντά στη θέση της Ελλάδας—, δεν θα συναινέσουν στη λεηλασία ενός ευρωπαϊκού κράτους από "ύποπτες" τραπεζικές "μηχανές" λεηλασίας, όπως είναι για παράδειγμα η Goldman Sachs.

Το ΔΝΤ είναι απαραίτητο γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Είναι ένας μηχανισμός έμπειρος στη λεηλασία κρατών και επειδή ακριβώς είναι διεθνής οργανισμός, εξουδετερώνει κάθε δυνατότητα αντίστασης των λαών, γιατί υποτίθεται τους φέρνει σε αντιπαράθεση με ολόκληρη την Κοινωνία των Εθνών. Εξουδετερώνει ταυτόχρονα και κάθε προσπάθεια συμμαχιών μεταξύ λαών, όπως αυτήν την οποία θα εξασφάλιζε ένα ευρωπαϊκό κράτος, αν βοηθιόταν αποκλειστικά από αδελφά ευρωπαϊκά κράτη. Όπως λοιπόν ένας αδίστακτος λύκος έχει ανάγκη ν' απομονώσει το μελλοντικό του θύμα από το είδος του, έτσι και το ΔΝΤ έχει ανάγκη ν' απομονώσει ένα ευρωπαϊκό κράτος από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Το απομονώνει και μετά από την πρόκληση μεγάλης αιμορραγίας το θανατώνει.

Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι επέλεξαν να βάλουν σε έναν υποτιθέμενο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης το ύποπτο και παγκοσμίως κακόφημο ΔΝΤ. Στην πραγματικότητα το ΔΝΤ είναι ο μηχανισμός μέσω του οποίου το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα μετατρέπει τα πέτσινα χρήματά του σε πραγματικό κεφάλαιο. Είναι ένας μηχανισμός, ο οποίος από την εποχή που δημιουργήθηκε —εδράζεται στην Ουάσιγκτον— έχει ως στόχο να λεηλατεί τα κράτη και να τα υποδουλώνει στις ΗΠΑ. Ένας μηχανισμός, που μεταφέρει πέτσινα δολάρια τύπου Μάρσαλ και υποδουλώνει ολόκληρα κράτη. Αυτός ο μηχανισμός σταδιακά έχει περάσει καθαρά σε εβραϊκά χέρια. Αυτό, το οποίο κατάφερναν κάποτε οι Αμερικανοί για λογαριασμό τους, το καταφέρνουν οι Εβραίοι πλέον για δικό τους λογαριασμό. Αν στο άμεσο μέλλον δούμε, δηλαδή, και τις ΗΠΑ θύμα του ΔΝΤ, δεν θα μας φανεί πλέον παράξενο.

Οι Εβραίοι, που ελέγχουν πλέον τα πάντα, είναι αυτοί οι οποίοι μέσω του Εβραίου Γιωργάκη "σπρώχνουν" την Ελλάδα στο εβραϊκό ΔΝΤ. Λογικό είναι αυτό, εφόσον έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα στα δικά τους "εργαλεία" τι ακριβώς τους βολεύει. Στην περίπτωση της Ελλάδας η λεηλασία της μπορεί να γίνεται στο "όνομα" της Ευρώπης της προστασίας του κοινού της νομίσματος, αλλά η Ευρώπη δεν έχει "εργαλείο" λεηλασίας όπως το ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο οι ίδιοι άνθρωποι με τις ίδιες τράπεζες και τα ίδια χρήματα επέλεξαν τη "συγχρηματοδότηση" Ε.Ε. και ΔΝΤ. Η Ε.Ε. δίνει το "άλλοθι" σ' αυτούς τους κερδοσκόπους να επέμβουν στο εσωτερικό της Ελλάδας και άρα στο εσωτερικό μιας ευρωπαϊκής χώρας και το ΔΝΤ τούς επιτρέπει να κάνουν τη "βρόμικη" δουλειά. Το ΔΝΤ θα είναι αυτό, το οποίο θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα, προκειμένου να εκβιαστεί και να λεηλατηθεί ένα υποτίθεται ανεξάρτητο και κυρίαρχο ευρωπαϊκό κράτος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου